© 2020 / Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

«Μην τρολάρετε τα μέτρα»: Δραματική έκκληση από τον Πέτσα σε όσους φτιάχνουν memes

Πρωινή έκρηξη μπουμεροσύνης από τον πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ μέσα απ' την νεανική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Στο αειθαλές Καλημέρα Ελλάδα βγήκε σήμερα το πρωί ο Στέλιος Πέτσας προκειμένου να απευθυνθεί στο φιλότιμο των τρολ και να τους ζητήσει να μη λιώσουν σε memes τα έξυπνα μέτρα που μας κέρασε χθες η κυβέρνηση. Μέσα από ένα ρεσιτάλ μπουμεροσύνης, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάλεσε τον κόσμο να μην τρολάρει τους νέους περιορισμούς, σκορπώντας αβίαστα το κρίντζι μειδίαμα σε όποιον για κάποιο λόγο βλέπει ακόμα τηλεόραση.

Αν και αυτή η φράση αρκούσε για να κάνει τη διαφορά, δεν έμεινε εκεί. Είπε ακόμη ότι «για πρώτη φορά έχουμε φως», ενώ προχώρησε και στη σπουδαία διαπίστωση ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί. Θέλει και λίγη διορατικότητα για γίνεις πολιτικός.

«Δίνουμε μάχη με το χρόνο, για πρώτη φορά με χρονικό ορίζοντα. Κάνω έκκληση: ας τηρήσουμε τα μέτρα», είπε και συνέχισε:

«Η οικονομία φτάνει στα όριά της. Ο Μάρτιος είναι καθοριστικός. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι ο τρόπος που κινούμαστε είναι ο πλέον ενδεδειγμένος. Γι’ αυτό κάνω έκκληση για τήρηση των μέτρων: γιατί ο ορίζοντας είναι κοντά».

Η δήλωση αρχίζει να ξεδιπλώνεται από το 01.20 και μετά, με μία εισαγωγική αναφορά στον Clint Eastwood και προφανώς στην ατάκα του (αν είναι όντως δική του) ότι «οι απόψεις είναι σαν τις κωλ@#%^. Όλοι έχουν από μία». Πόσο σκληρός.