ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
SPONSORED

Μήπως έφτασε η στιγμή να εμπιστευτείς τη λύση του leasing;

Δεν χρειάζεται να μένεις κολλημένος στο παρελθόν, όταν μπορείς να εξελίξεις τους κανόνες και να αποκτήσεις το αυτοκίνητο, που πάντα ήθελες.

Για κάποιο περίεργο λόγο η λέξη leasing στη χώρα μας έχει αποκτήσει μια παρεξηγημένη έννοια. Αν και στο εξωτερικό αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους απόκτησης ενός νέου αυτοκινήτου, στην Ελλάδα είναι αρκετοί αυτοί, που έχουν συνδέσει στο μυαλό τους το leasing με μια πολυδάπανη και premieum καταναλωτική συνήθεια. Και μάλιστα χωρίς να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Ο λόγος αυτής της σύνδεσης; Κυρίως γιατί η ελληνική κοινωνία συνηθίζει να ακολουθεί σε πολλούς τομείς τους κανόνες του παρελθόντος. Ό,τι για παράδειγμα έπραττε η προηγούμενη γενιά, περνάει και στην επόμενη, χωρίς να εμπεριέχεται πάντα η προσπάθεια αλλαγής ή καλύτερα, εξέλιξης.

Παράλληλα, όσον αφορά το leasing, για το οποίο μιλάμε, κάποιοι λανθασμένα έχουν στο μυαλό τους, πως πρόκειται για μια λύση, που μπορεί να εκμεταλλευτεί μόνο ένας επαγγελματίας και όχι ένας ιδιώτης. Όλους αυτούς τους μύθους γύρω από τη μίσθωση αυτοκινήτου έρχεται να τους κατεδαφίσει η LeasePlan, με τη νέα της καμπάνια να έχει στόχο να παροτρύνει τη νέα γενιά, να εξελίξει τους κανόνες.

Γιατί να είσαι, λοιπόν, αναγκασμένος να ξεμείνεις για αρκετά χρόνια με το παλιό σου αυτοκίνητο, ενώ θα μπορούσες να επιλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία καινούργιων οχημάτων, ξενοιάζοντας μια και καλή από έξοδα συντήρησης και τέλη κυκλοφορίας; Μέσα από τις υπηρεσίες και τα Special Deals που προσφέρει η LeasePlan, ο καθένας (επαγγελματίας ή ιδιώτης) μπορεί να οδηγήσει ένα νέο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα.

Η απαγκίστρωση από παλαιά πρότυπα και συνήθειες είναι μια διαδικασία, που απαιτεί χρόνο και σκέψη. Στην περίπτωση της μίσθωσης αυτοκινήτου, όμως, έχουμε να κάνουμε με μια εξέλιξη, η οποία μόνο κερδισμένους μπορεί να μας βγάλει. Μέσα από την ιστοσελίδα της LeasePlan, μπορείς να βρεις εύκολα, γρήγορα και απλά, το αυτοκίνητο που θα καλύπτει της ανάγκες σου ή (και γιατί όχι) εκείνο που πάντα ήθελες να οδηγήσεις, καθώς επίσης να ενημερωθείς και για όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες.

Οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο. Από οικογενειακά οχήματα, αμάξια πόλης και SUV, μέχρι υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την ετήσια έκθεση Mobility Insights Report που δημοσίευσε η LeasePlan, μαζί με την κορυφαία εταιρεία ερευνών Ipsos, φαίνεται ότι το 84% των Ελλήνων οδηγών βλέπει θετικά τα ηλεκτρικά οχήματα. Κάτι που ασφαλώς σημαίνει πως η εξέλιξη έχει ήδη αρχίσει να ξεπροβάλει στον ορίζοντα.

Καλά τα όσα μας έμαθαν οι προηγούμενες γενιές, αλλά μόνο αν τα εκσυγχρονίσουμε, θα μπορούμε να μιλάμε για πρόοδο. Είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μήπως έχει φτάσει η ώρα, λοιπόν, να εμπιστευτείς κι εσύ τη λύση του leasing; Να αλλάξεις το παλιό σου όχημα, με ένα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο, απολαμβάνοντας παράλληλα όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες που σου προσφέρει η LeasePlan;

Και στην τελική, ποιός δεν θέλει το μόνο του άγχος για το αυτοκίνητό του να είναι το αν απλά υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ ή αν είναι επαρκώς φορτισμένη η μπαταρία του;