ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μουσικές Αγάπης: Όταν αθλητισμός και μουσική ένωσαν δυνάμεις για τον καλύτερο σκοπό

Δείτε σε VIDEO όλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό challenge από την 24MEDIA, όπου δεκαέξι σπουδαίοι αθλητές και ισάριθμοι μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους, για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας.

Στις δύσκολες στιγμές είθισται να βγαίνουν μπροστά οι κορυφαίοι. Και αυτό έκαναν δεκαέξι από τους καλύτερους αθλητές και ανθρώπους του αθλητισμού της χώρας, καθώς και δεκαέξι σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό challenge “Μουσικές Αγάπης” που διοργανώθηκε από την 24MEDIA σε συνεργασία με τη Follow Me Now, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Από τον Γιώργο Νταλάρα και την Άννα Βίσση, μέχρι τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τη Μαρία Σάκκαρη, από τον Κώστα Μακεδόνα και τον Αντώνη Ρέμο, μέχρι τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Δώνη και πολλούς ακόμα, η προσπάθεια γιγαντώθηκε με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλές χιλιάδες ευρώ στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση της Covid-19.

Κεντρικός παρουσιαστής της ζωντανής εκπομπής ήταν ο διευθυντής τους Sport24.gr, Παντελής Βλαχόπουλος, σε μια βραδιά που για περισσότερες από τρεις ώρες είχε μουσική, αθλητικά και κοινωνικά σχόλια των πρωταγωνιστών που αποδέχθηκαν κάθε challenge, αλλά και μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα. Και ένα φυσικά είχε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους τους συστήματος υγείας, που μάχονται καθημερινά όλο αυτό το διάστημα, βοηθώντας μας να νικήσουμε αυτό τον “εχθρό”.

Δείτε όλα όσα έγιναν στις Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert:

* Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στις δισκογραφικές εταιρείες των καλλιτεχνών που αποδέχθηκαν αμέσως το challenge μας για καλό σκοπό, την Panik Records, τη Minos EMI, την Heaven και την Cobalt Music

** Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.