ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

My Soft Office

Η Hella Jongerius είναι κάπως περίεργη αλλά κάποιες ιδέες της είναι πραγματικά πολύ cool. Ενα πιάτο πληκτρολόγιο για παράδειγμα.

Μακριά από μας το γνωστό στερεότυπο του περίεργου αρτίστα, αλλά η Hella Jongerius κάνει πράγματα που μόνο συμβατικά δεν τα λες.

Τα μενού στο site της είναι γραμμένα ανάποδα, τα μοτίβα της τέχνης της ποικίλουν από βάζα μέχρι βοιδοκεφαλές, τα χρώματα μπορεί να είναι οτιδήποτε από ένα γήινο μπεζ μέχρι ένα αντιγουρχολικό πορτοκαλί, οι φόρμες και τα σχήματα ότι να ‘ναι.

Ενα σκαμπό και ένας νιπτήρας για του λόγου το αληθές.

 

Και η άποψη της για το πως πρέπει να είναι το σύγχρονο σπίτι.

Μια από τις πιο γνωστές δημιουργίες της Hella Jongerius, αυτή που την έχει καταξιώσει είναι ο καναπές Polder. Μινιμαλιστικός μέχρι θανάτου, άνετος και πολυτελής, ήταν ένας από τους λόγους που η KLM την προσέλαβε για να σχεδιάσει εκ νέου τη Business Class του στόλου της.

Και μιας που αυτή η στήλη είναι Tech It Or Live It, δηλαδή σε ενημερώνουμε για ότι πιο cool τεχνολογία / design υποπέσει στην αντίληψη μας, πάμε στο κυρίως θέμα αυτού του άρθρου με τον ευφάνταστο τίτλο My Soft Office. Το δικό σου μαλακό γραφείο. Έκδοση 2001 για την ακρίβεια.

Πιατάκι-πληκτρολόγιο. Η κατανάλωση πίτσας γίνεται με το τυφλό σύστημα

Φοιτητικό κρεβάτι με τις οθόνες ενσωματωμένες για να βλέπεις Game Of Thrones

Μαξιλάρι υπολογιστής για να χεις κάπου να γύρεις όταν σε πάρει ο ύπνος στη δουλειά

Μαξιλάρι πληκτρολόγιο φτηνός εντυπωσιασμός (ψεύτικο)