ΤΑΞΙΔΙ

Νέα Υόρκη, μμμμμμ

Ο Freddos είναι στην Νέα Υόρκη. Μιλάει με τον Καρλ Λιούις, φοράει αθλητικά παπούτσια και τρώει pancakes. In his own words...

Μικρή περίληψη, για όσους έχασαν το πρώτο επεισόδιο: Με αφορμή τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η ΝΙΚΕ προσκάλεσε ανθρώπους των media σε μια 2ήμερη διοργάνωση όπου παρουσιάζει τα προϊόντα, τον εξοπλισμό και την τεχνολογία της. Μαραθωνοδρόμοι, μέλη της (ανδρικής και γυναικείας) Dream Team καθώς και αθλητές απ’ όλο τον κόσμο βρίσκονται εκεί ώστε να μιλήσουν γι’ αυτά και να μοιραστούν την εμπειρία τους. Παράλληλα, οι άνθρωποι που τα οραματίστηκαν και τα σχεδίασαν ήταν κι εκείνοι παρόντες για να τα παρουσιάσουν και να τα αναλύσουν.

Ξυπνήσαμε με αυτή εδώ τη θέα, επιπέδου: “Νταξ, έχω ένα φίλο που μου είπε ότι πρέπει να έχει δει καλύτερη”

Συνεχίσαμε με πρωινό των πρωταθλητών: Blueberry pancakes. Στο κάτω κάτω μέρος του κειμένου έχουμε και φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τι είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Σήμερα, πρώτη ημέρα, είδαμε πολλά. Κι όσοι είστε μέρος του κύκλου της στήλης σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, γνωρίζετε ήδη αρκετά απ’ όσα είδαμε.

[Σημείωση]

Χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο Twitter, Facebook, Instagram & Foursquare, το καθένα με το περιεχόμενο που του ταιριάζει. Όποιος θέλει, μπορεί ν’ ακολουθεί όποιο θέλει. Στο facebook, καθότι προφίλ, επιλέξτε την εγγραφή στα “public updates” διότι… είναι προφίλ! Και έχει γεμίσει. Στο foursquare έχει όριο μέχρι 1000 (!) φίλους και έχουν μείνει 5 (!!) θέσεις σε “first come, first served” βάση. Μη σας πιάσει λαιμαργία και διάθεση να προλάβετε, ακολουθείστε μόνο αν βρίσκετε κάποια αξία σε αυτό, δεν χανόμαστε.

[Τέλος σημείωσης]

Ξεκίνησε, που λέτε, το event και είδαμε τον… ΚΑΡΛ ΛΙΟΥΙΣ (ναι) να μας συστήνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα προϊόντα και τους αθλητές.

[Αστεία ιστορία]

Ο Καρλ Λιούις έχει κερδίσει 9 χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 8 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Τα πήγε ΣΧΕΤΙΚΑ καλά, θα έλεγε κάποιος. Τον πετύχαμε στο διάδρομο, με 3-4 συνοδούς φυσικά, αμέσως μετά την παρουςσίαση και μαντέψτε ποιός πετάχτηκα μπροστά του για ζητήθω να φωτογραφηθούμε. Και κατόπιν ξεκίνησε αυτή η στιγμή που θες να πεις στον άλλον κάτι σημαντικό και καταλήγεις να πετάς μια παπάρα περιοπής.

Διάβασε τι “παπάρα περιοπής” ειπώθηκε, τι απάντησε ο Καρλ Λιούις, πόσα γραμμάρια ζυγίζει το νέο παπούτσι της Nike και πόσα blueberries χωράνε σε μερικά pancakes