Τατιάνα Μπόλαρη/EURONISSI
BUZZ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ένας επαγγελματίας ομοφυλόφιλος

Η δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη ξεσήκωσε αντιδράσεις. Ο Φοίβος Δεληβοριάς όμως ύψωσε το δικό του τείχος δηλώντας και αυτός επαγγελματίας ομοφυλόφιλος.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, έχουν προκαλέσει πολλαπλώς. Μία από τις πλέον προκλητικές ήταν αυτή που στοχοποιούσε τους καταγγέλλοντες και τα φερόμενα ως θύματα του «γνωστού σκηνοθέτη» χαρακτηρίζοντάς τα ως επαγγελματίες ομοφυλόφιλους. Απώτερος στόχος να μειωθεί η αξιοπιστία τους.

Σε απάντηση αυτής της δήλωσης, ο Φοίβος Δεληβορίας προέβη σε μία φανταστική κίνηση. Παίζοντας μεταξύ άλλων και με τις δυνατότητες που προσφέρει το Facebook αλλά και με τον όρο επαγγελματίας ομοφυλόφιλος. Mε πολύ απλά λόγια, πόσταρε στις προσωπικές του πληροφορίες ότι πλέον εργάζεται στην εταιρεία «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ» στην πόλη Αθήνα, όπως βλέπουμε παρακάτω.

Δημοσιεύτηκε από Foivos Delivorias στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

«Είμαι και εγώ επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»

Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, η κίνησή του αυτή βρήκε, όπως το λέμε συχνά, πολλούς μιμητές (μία εκ των οποίων και η Έλενα Ακρίτα) ενώ δεν έλειψε σε καμία περίπτωση η αποθέωση στο συνήθως τοξικό twitter. Αυτή έρχεται τόσο για τo ποστάρισμά του αυτό όσο όμως και για όσα εξαιρετικά είπε στο Πρωινό του ANT1.

Εκεί έδρασε συμπληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο όσα έχουν πει και άλλοι οργισμένοι αλλά λογικοί άντρες τις προηγούμενες μέρες. Όπως έγραψε και ένας χρήστης, νιώσαμε να καθαρίζει η ατμόσφαιρα. Έστω και για λίγο. Δε θα αφήσουμε τα θύματα να υποστούν κανενός τύπου περιφρόνηση.