© iStock
ΔΩΡΑ
SPONSORED

Ο καλύτερος τρόπος να πεις «Χρόνια Πολλά» αυτό το Πάσχα

Για να μην έρθει ποτέ ξανά εκείνη η αμήχανη στιγμή που στέκεσαι με άδεια χέρια, όταν οι άλλοι αγκαλιάζονται και ανταλλάζουν δώρα.

Μετά την Ανάσταση, είναι η στιγμή που παραδοσιακά στρώνονται τα οικογενειακά τραπέζια με τα καλά τραπεζομάντηλα, μυρίζει ευτυχία από τα μαστιχωτά τσουρέκια και τα ξεροψημένα κρέατα που μπαίνουν στη μέση ενώ όλοι καθόμαστε τριγύρω, συγγενείς και φίλοι, μακρινά ξαδέρφια, παππούδες και θείοι (που ακόμη θέλουν να κάθονται με τη νεολαία), τσουγκρίζοντας ποτήρια και αυγά. Ανάμεσά τους, πρόσωπα που έχεις να δεις από το περσινό πασχαλινό τραπέζι κι άλλα που σίγουρα θα γνωρίσεις για πρώτη φορά.

Ούτε το γούστο τους μπορείς να υποθέσεις, ούτε τόσα χρήματα έχεις αλλά ούτε και τον χρόνο για να πάρεις ξεχωριστό δώρο στον καθένα, σωστά; Απ’ την άλλη, βλέπεις πάλι να έρχεται εκείνη η αμήχανη στιγμή που θα στέκεσαι με άδεια χέρια, όταν οι άλλοι θα ανταλλάσσουν δώρα και θα φιλιούνται σταυρωτά, προσπαθώντας να εξηγήσεις ότι είχες μια δύσκολη εβδομάδα και δεν πρόλαβες. Όχι δηλαδή πως ξέχασες ότι ο γαμπρός της κουνιάδας σου λέγεται Αναστάσης και γιορτάζει – αυτό επουδενί δε συνέβη.

Τον καλύτερο τρόπο για να βγεις από τη δύσκολη θέση, ένα back up πλάνο που ποτέ δεν θα σε προδώσει, δίνει από φέτος το ΣΚΡΑΤΣ, το γνωστό παιχνίδι, το οποίο πρόσθεσε στη γκάμα του ένα καινούργιο εορταστικό λαχνό, που εύχεται «Χρόνια Πολλά» και διαθέτει ξεχωριστό πεδίο για να γράψεις αναλυτικά τις ευχές σου, ανάλογα με το πρόσωπο που θα το παραλάβει.

Είναι μια έξυπνη και πρωτότυπη κίνηση, αν το σκεφτείς, που δεν γίνεται να απογοητεύσει κάποιον – όλοι χαίρονται όταν δοκιμάζουν την τύχη τους, ξύνοντας απλά την επιφάνεια με ένα νόμισμα, όλοι απολαμβάνουν την αγωνία εκείνων των λίγων δευτερολέπτων, ενώ στον συγκεκριμένο λαχνό υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ακολουθήσει μια έκρηξη χαράς αμέσως μετά, κάνοντας το δώρο σου αξέχαστο για μια ζωή.

Όπως γράφει επάνω ο λαχνός, 1 στα 2 ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» κερδίζει και άρα μοιράζει χαμόγελα. Αυτό σημαίνει άχαστο δώρο.

Ένα άχαστο δώρο για να κάνεις την έκπληξη

Είναι ένα δώρο πολύ οικονομικό (κοστίζει 3 ευρώ), κατάλληλο για κάθε περίσταση και μπορεί να αποφέρει κέρδη έως και 10.000 ευρώ στον κάτοχο. Αν αποκαλυφθεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» μετά το σκρατσάρισμα, σημαίνει ότι κέρδισες 10 ευρώ.

Σκέψου τώρα πόσες ευκολίες σου δίνει ένα τέτοιο δώρο σε ένα οικογενειακό τραπέζι, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Σκέψου το ενδεχόμενο να βγει ένα γενναίο ποσό μετά το σκρατσάρισμα. Αν έχεις λοιπόν Γιώργους, Γεωργίες, Αναστάσηδες, Αναστασίες και άλλους που γιορτάζουν αυτές τις ημέρες, δεν έχεις παρά να πας μέχρι το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου ή το ψιλικατζίδικο ή να αναζητήσεις έναν λαχειοπώλη στο δρόμο σου και να προμηθευτείς το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά».

Για τους κοντινούς σου, άλλωστε, πέρα από το λαχνό μπορείς πάντα να αγοράσεις και ένα προσωπικό δώρο. Απλά το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» είναι το back up πλάνο για να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Άσε που έχει και πάνω ειδικό χώρο για ευχές, για να τα συνδυάσεις όλα.