© ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
BUZZ

Ο Κώστας Πελετίδης έσωσε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έδειξε ξανά πώς γίνεται

Το TikTok του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, είναι ένας μικρός θησαυρός.

Twitter και TikTok αποθεώνουν ξανά τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη μετά από βίντεο του τελευταίου που εξηγεί τον τρόπο που έκανε ξανά λειτουργικό το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ορμώμενος από την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, ο μοναδικός εκλεγμένος, υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ, Δήμαρχος στην Ελλάδα, αποφάσισε να δείξει μέσω του TikTok λογαριασμού του, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να συντηρήσεις ένα Ολυμπιακό Ακίνητο.

Με το εξαιρετικά απλοϊκό του ύφος λοιπόν, ο υποψήφιος για την τρίτη του θητεία Δήμαρχος, ανέφερε τα παρακάτω: «Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάστασή του.

Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας τη γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς.

Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου».

Το viral video του Κώστα Πελετίδη

@peletidis.lasypatras Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Το λαϊκό Στάδιο, το στολίδι της Πάτρας Το Παμπελοποννησιακό στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα. Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης. #i_patra_exei_dimarxo #η_πατρα_εχει_δημαρχο #peletidis #πελετιδης #kostas_peletidis #κωστας_πελετιδης #laiki_suspeirosi_patras #λαικη_συσπειρωσης_πατρας #laiki_suspeirosi #λαικη_συσπειρωση #patra #πατρα #παμπελοποννησιακο #pampeloponnisiako ♬ πρωτότυπος ήχος – Κ. Πελετίδης -Λαϊκή Συσπείρωση

Τα σχόλια στο TikTok ήταν φανερά αποθεωτικά για τον 70χρονο, καρδιολόγο στο επάγγελμα, Δήμαρχο. Στα κορυφαία βλέπουμε να τον ζητάνε «δανεικό 6 μήνες στη Θεσσαλονίκη, με οψιόν αγοράς» και μια πρόταση για να φιλοξενηθεί η συναυλία των Coldplay στην Πάτρα. Ωστόσο και στο Twitter, ο κ. Πελετίδης έγινε ξανά viral, αν και ο ίδιος δε διαθέτει λογαριασμό.

Η εντυπωσιακή TikTok καμπάνια του Δημάρχου

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Πελετίδης γίνεται viral στη φετινή προεκλογική περίοδο. Τη φιλοσοφία του, να αγοράζει ο ίδιος τα υλικά και τα μηχανήματα που χρειάζεται προκειμένου να εξοικονομεί χρήμα και να δίνει δουλειά στους εργάτες του δήμου, την είχε επικοινωνήσει και τον προηγούμενο μήνα, με ένα βίντεο στο TikTok, που επίσης έσκισε.

Φυσικά, κορυφαία στιγμή του λογαριασμού του, παραμένει το χιουμοριστικό βιντεάκι που έκανε για να πικάρει τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Βασίλη Αϊβαλή που κατεβαίνει με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Τότε, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση την καμπάνια του συνυποψηφιού του, κατάφερε να αποκρούσει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα όλα του τα επιχειρήματα, πατώντας μερικά κλικ και δίχως να πει λέξη, για να αναρωτηθεί στο τέλος: «Τώρα λέει ψέματα ή δεν ξέρει τι κάνουμε στο Δήμο;».