VIRAL

Ο πιο σκληρός μαδαφάκα του μήνα είναι 5 χρονών και αγοράζει Λαμποργκίνι

Η ιστορία του Έηντριαν Εστράντα από τη Γιούτα αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Είναι δύσκολο όταν είσαι σκληρέας από την γέννα. Πραγματικά όμως. Διότι πολύ απλά στις μονοψήφιες ηλικίες είναι ακόμα πολύ δύσκολο για το σώμα σου να ακολουθήσει το πόσο σκληρέας είσαι στο μυαλό. Δεν μπορείς να ληστέψεις τράπεζα ας πούμε, δεν μπορείς να κάμεις εμπόριο ναρκωτικών, να τρέξεις την δική σου συμμορία. Καλά το τελευταίο ας μην το έχουμε και τόσο σίγουρο, έχουν δει πολλά τα μάτια μας, ο κόσμος πλέον είναι πολύ άγριος και άλλα τέτοια.  Εντούτοις, ακόμα και σε αυτές τις ηλικίες υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Υπάρχουν δηλαδή ακόμα και σε αυτές τις τρυφερές μονοψήφιες ηλικίες, μερικοί ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟΙ μαδαφάκαζ που δεν λογαριάζουν τίποτα. Η φάση μπορεί και πρέπει να γίνει με κάθε κόστος.

Ο πεντάχρονος Έηντριαν Εστράντα είχε ένα απλό, ένα πάρα πολύ απλό όνειρο. Ένα καθημερινό όνειρο αν προτιμάτε: να αποκτήσει μια Λαμποργκίνι. Όχι σε μικρό μέγεθος, όχι σε παιχνίδι. ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΑΜΑΞΑΤΗ. Για να κάνει τις βόλτες του, να ρολάρει με τους μπρόουζ του, να κάνει φιγούρα στα γκομενάκια της ηλικίας του. Είχε πλάνο, είχε όραμα.
Η μητέρα του όμως, η τρισκατάρατη κυρία Εστράντα του είπε ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει. Διακόσια χιλιάρικα έχει μια Λαμποργκίνι γιέ μου, είσαι πέντε ετών, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Τι σημασία έχει όμως τι λέει η μάνα σου, όταν είσαι ένας αδαμάντινα σκληρός μαδαφάκα που θέλει μια Λαμποργκίνι;

Ο νεαρός Έηντριαν λοιπόν περίμενε την στιγμή του. Ήξερε ότι θα του δοθεί. Οι γονείς του κάποια στιγμή θα πήγαιναν για δουλειά, αφήνοντας την επιτήρησή του στην αδερφή του, την 16χρονη Σίντνεη, που ως έφηβη δεν είχε ψηλά στις προτεραιότητές της την φροντίδα του «μικρού». Και έγινε έτσι ακριβώς. Μαμά, μπαμπάς φεύγουν από το σπίτι για να βγάλουν τα μισθά τους, η Σίντνεη πέταγε αετό και ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟΣ Έηντριαν παίρνει τα κλειδιά του τζιπ της οικογένειας και ξεχύνεται στους δρόμους, ξεκινώντας από την Γιούτα για να πάει στην Καλιφόρνια, γιατί εδώ που τα λέμε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ;

Δυστυχώς όμως για την εξέλιξη της ιστορίας του σκληρότατου μαδαφάκα της καρδιάς μας, οι Λαμποργκίνες έμειναν στην Καλιφόρνια και εκείνος στην Γιούτα, μιας και ένα σιχαμένο μπατσόσκυλο τονε σταμάτησε σε αυτοκινητόδρομο της Γιούτα, με την φτηνή δικαιολογία ότι οδηγούσε επικίνδυνα. Στα δικαιολογητικά του αναίσχυντου εκπρόσωπου του νόμου, βρέθηκαν δηλώσεις όπως «νόμιζα πως ήταν κάποιος μεθυσμένος οδηγός» και κάτι άλλα τέτοια ευφάνταστα, τα οποία κανέναν δεν πείθουν, μιας και όλοι ξέρουν ότι απλά ζήλεψε το ΘΑΓΚ ΛΑΗΦ της φάσης του Έηντριαν.

Αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ίσως ΕΝΑ λάθος στο πλάνο του Έηντριαν, αυτό είναι πως δεν πήρε το ΑΚΡΙΒΕΣ ποσό που χρειαζόταν για να αγοράσει την Λαμποργκίνι , μιας και τα ΤΡΙΑ δολάρια που είχε στην τσέπη του όταν τον σταμάτησε τον γλιτσερό χέρι του νόμου, ήταν ΚΑΠΩΣ λιγότερα από τις ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που χρειαζόταν για την αγορά του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου.

Αλλά ΟΚ, σε ένα κατά τα λοιπά τέλειο πλάνο, υπήρχε ΕΝΑ λάθος. Ακόμα και οι πιο σκληροί μαδαφάκαζ του πλανήτη δικαιούνται να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Εν τέλει, οι γονείς του ευχαρίστησαν τον κυρ μπάτσο που σταμάτησε και γύρισε πίσω στο σπίτι γιο και αμάξι και θέλοντας να δείξουν πόσο λίγο εκτιμούν τον σπλάχνο τους, τον τιμώρησαν όπως δήλωσαν με ακόμα περισσότερες εργασίες στο σπίτι.

Ποινή και κάτεργα δηλαδή κανονικότατα, για έναν πεντάχρονο ΓΙΓΑΝΤΑ που ΤΟΛΜΗΣΕ να ζήσει την φάση στο όριο και να διεκδικήσει μια απλή Λαμποργκίνι, ένα ΑΠΛΟ αμάξι που αξίζει να έχει ο κάθε φιλόδοξος τύπος που στοχεύει ψηλά, ανεξάρτητα με την ηλικία του. Οι γονείς του μάλιστα, αυτοί οι αναίσχυντοι δεσμοφύλακες των ονείρων του νεαρού Έηντριαν το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα με δηλώσεις τουλάχιστον προκλητικές:

«Καταλαβαίνει ότι έκανε κάτι κακό. Ξέρει ότι δεν πρέπει να το ξανακάνει. Έμαθε το μάθημά του».  Φυσικά και το έμαθε μαμά και μπαμπά. Γιατί την επόμενη φορά δεν θα τόνε πιάσετε στην Γιούτα, μισή ώρα μόλις από το σπιτικό σας. Την επόμενη φορά ο πεντάχρονος ΘΑΓΚ θα φτάσει στην Καλιφόρνια και θα τον δείτε στις ειδήσεις να κάνει ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ με την Λαμποργκίνι του, την οποία και θα έχει ξεκινήσει να ξεπληρώνει σε δόσεις μετά την προκαταβολή των ΤΡΙΩΝ δολαρίων.

Η ψυχή ενός σκληρέα δεν φυλακίζεται από το δουλάκια του συστήματος. Θα σας πάρει τα μέτρα και μετά δεν θα τον πιάνεται ούτε με τον στρατό.
Έηντριαν συνέχισε να κυνηγάς Λαμποργκίνες. Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ μαζί σου

Παρακάτω δείτε και το βίντεο του γλιτσερού αστυνομικού που σταμάτησε τον ΗΡΩΑ μας: