SEX

Oι δέκα πιο συχνές ατάκες που έχεις πει για να την σύρεις στην «σπηλιά»

Μια συντάκτρια του Oneman, ρώτησε και έμαθε, ποια ατάκα έχουν χρησιμοποιήσει οι γνωστοί της πιο συχνά, προκειμένου να προσκαλέσουν μία γυναίκα στο σπίτι.

Η υπόθεση φλερτ δεν είναι παίξε γέλασε. Το να μπορέσεις να πεις στην σωστή ατάκα, στο σωστό χρόνο για το σωστό σκοπό, είναι κομματάκι δύσκολο. Και ακόμα κι αν τα καταφέρνεις στο «παιχνίδι» σε ένα μπαρ, το να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο βασίλειο σου, είναι άλλου επιπέδου πρόκληση. Θέλει προσπάθεια, θέλει εξάσκηση, θέλει ταλέντο και φυσικά να μην το βάζεις ποτέ κάτω. Όσες φορές κι αν γυρίσεις μόνος, ποτέ να μην τα παρατήσεις.

Ωστόσο, πάνω σ’ αυτήν την προσπάθεια, υπήρξαν κάποιες ατάκες που ειπώθηκαν πολύ πιο συχνά από κάποιες άλλες και έγιναν μέχρι και κλισέ. Κάποιες ίσως λάθος ατάκες τη λάθος στιγμή, αλλά και κάποιες λάθος ατάκες που τελικά όμως απέδωσαν. Όλοι τις ξέρουν. Ή τις έχουν πει, καμιά φορά και ξαναπεί, ή τις έχουν ακούσει, ή έχουν ακούσει να τις διηγούνται οι φίλοι τους. Μαζέψαμε λοιπόν τις ατάκες best seller, ή μάλλον best teller, στα πλαίσια μιας υπερπροσπάθειας να πειστεί το κορίτσι, ότι πρέπει να περάσει το βράδυ στο σπίτι σου. Ξεκινάμε.

Έλα σπίτι μου να δούμε κανένα dvd H απόλυτη ατάκα πεσίματος, η ατάκα που έχει ειπωθεί τις περισσότερες ίσως φορές και συνοδεύεται με μία τάχα χαλαρή και αδιάφορη πρόταση ενός σινεφίλ. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θέλεις να δεις dvd με το κορίτσι και το ξέρει και αυτή και τις περισσότερες φορές αρνείται. Αν υπήρχαν «χτυπήματα» στο ίντερνετ για αυτήν την πρόταση, σίγουρα η συγκεκριμένη, θα είχε τα περισσότερα.

Έλα σπίτι μου να σου μαγειρέψω Σαφώς βελτιωμένη ατάκα από την παραπάνω. Και επικίνδυνη αν την κάνεις σε κάποια που αγαπάει το φαγητό. Επικίνδυνη για εκείνη που δεν θα μπορεί να αντισταθεί αν είσαι ένας Σκαρμούτσος μέσα μου. Μπορεί όντως να πετύχει. Αλλά ίσως είναι λίγο ατυχής, γιατί οι περισσότερες δεν πείθονται ότι μπορείς να μαγειρέψεις. Κακώς.

Ξέχασα το θερμοσίφωνο ανοιχτό και πρέπει να γυρίσω σπίτι Γελάτε; Δεν θα’πρεπε,  γιατί η ατάκα αυτή έχει ειπωθεί και μάλιστα πεισματικά, με τον ξεχασιάρη φίλο μας να επιμένει στο επείγον της κατάστασης και να επιχειρηματολογεί με πιθανές εκρήξεις και διαρροές στην πολυκατοικία.

Έχω χάσει τα κλειδιά από το σπίτι μου και  θα μπορούσες να με φιλοξενήσεις εσύ απόψε; Αντίστροφη επίθεση με ατάκα που συνδυάζει τον τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να τη σύρεις στη δική της σπηλιά, όπου θα αισθάνεται πιο άνετα και χαλαρά. Δύσκολα έπιασε τόπο, η παραπάνω ατάκα. Περιέχει αιφνιδιασμό και προκαλεί αμηχανία, κάτι το οποίο αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας για να επιτευχθεί ο σκοπός.

Πάμε να κάνουμε χαμάμΓια εμάς  τους Βορειοελλαδίτες που τριγύρω μας σε πολλούς νομούς έχουμε φυσικά λουτρά και χαμάμ, ένα διάστημα, αυτή η ατάκα ήταν πιο συχνή και από το “How are you doin'” του Joey από τα Φιλαράκια. Μπορεί να μην την ήξερες την άλλη καλά, να ήπιατε απλώς ένα ποτό μαζί σε ένα μπαρ και αμέσως η ατάκα για το χαμάμ ξεπρόβαλλε. Και αναρωτιόντουσαν οι κοπέλες, γιατί έπρεπε να τραβηχτούν 50 χμ μακριά, καμιά φορά και καταχείμωνο, για να γίνει «σκηνικό».

Έλα σπίτι να χαϊδέψεις το γατάκι μουΑρχικά αυτή η ατάκα μπορεί να ακούγεται σαν να έχει λεχθεί από γυναίκα, όμως όχι. Είναι η κλασική περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιεί το κατοικίδιο του για να προσελκύσει τη γυναίκα. Είτε σκύλος, είτε γάτα, αν κάποιος είναι φιλόζωος, μπορεί να πέσει στην παγίδα.

Κρύωσα. Να ανεβούμε λίγο σπίτι μου να πάρω μια ζακέτα Αν νομίζετε ότι ο κρυουλιάρης δεν είχε επιτυχία με την ατάκα του, γελιέστε. Μπορεί να ακούγεται αστείο ένας άντρας να κρυώνει και να το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία, όμως όπως φαίνεται, δούλεψε.

Έλα σπίτι μου να σου κάνω συγχρονισμό το iphone με το itunes Ακούγεται πρόστυχο; Είναι. Ο διάβολος έχει πολλά πρόσωπα, ένα από αυτά λέγεται itunes όταν δεν νιώθεις και πολλά από τεχνολογία. Πολλά κορίτσια δυσκολεύονται στην παραπάνω διαδικασία και μπαίνουν στον πειρασμό να τους το συγχρονίσουν. Το κινητό.

Έλα σπίτι μου να δούμε μαζί τη θέα Είναι η ατάκα του ολίγον του ξιπασμένου που θέλει να δειχθεί ότι έχει ωραίο σπίτι με θέα. Αν κάποιος έχει μονοκατοικία, αν έχει ένα ρετιρέ με πιάτο την πόλη και τη θάλασσα, γιατί να μην το γνωστοποιήσει κατά την πρόσκλησή του;

Έλα να αράξουμε σπίτι, βαριέμαι να βγω έξω Προσοχή, η συγκεκριμένη ατάκα διαφέρει από το «έλα για ταινία» γιατί περιέχει το ρήμα «βαριέμαι», ένα ρήμα που «αθώωνει» οποιαδήποτε πονηρή σκέψη, γιατί ο άλλος βαριέται. Οπότε αν βαριέται για έξω, θα βαριέται και οτιδήποτε άλλο.

Και δεν τις συγκεντρώσαμε τυχαία τις ατάκες αυτές ή κάνοντας απλώς μια συλλογή από προσωπική εμπειρία.  Η έρευνά μας  τέθηκε σε φίλους, γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια, συναδέλφους στη δουλειά που μας έδωσαν τα φώτα τους και τους ευχαριστούμε που εξέθεσαν τους εαυτούς τους και φίλους. Ξέρω, ξέρω, ωραίους φίλους έχω.