ΥΓΕΙΑ

Οι Έλληνες celebrities κάνουν το #teleftaiotsigaro. Εσύ;

Ψάχνεις τη δύναμη για να κάνεις επιτέλους αυτό το τελευταίο τσιγάρο; Έλα να δεις τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο instagram και πού ξέρεις; Μπορεί και ‘συ να ανάψεις το #teleftaiotsigaro!

Έχεις Instagram. Για να είσαι στο Oneman και να διαβάζεις αυτές τις γραμμές ενός κειμένου που έχει στον τίτλο ένα #hashtag, έχεις υποκύψει στη γοητεία του πιο ραγδαία εξελισσόμενου κοινωνικού δικτύου ανάμεσα στους νέους. Και πολύ πιθανόν να έχεις δει σε αυτό τις τελευταίες ημέρες, ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για το τελευταίο τους τσιγάρο. Η’ για να μιλάμε τη γλώσσα του Instagram, το #teleftaiotsigaro.

Τι συμβαίνει λοιπόν και τόσος κόσμος γράφει για το τελευταίο του τσιγάρο, ανάμεσά τους και Έλληνες celebrities; Κάποια οδηγία, κάποιος νέος νόμος που δεν γνωρίζεις; Απλά μία τάση των διάσημων; Η’ μήπως κάτι άλλο;

Σίγουρα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο καθώς είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που οι Έλληνες celebrities και influencers δεν χρησιμοποιούν τα accounts τους για να προωθήσουν κάποιο προϊόν, αλλά ένα «κίνημα». Μήπως να τους ακολουθήσουμε και να κάνουμε μαζί τους το τελευταίο τσιγάρο;

Βλέπουμε λοιπόν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ένα υπέροχο μέρος με θέα, να μας εξομολογείται ότι εκεί έκοψε το τσιγάρο πριν έξι χρόνια. Και όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: “Η θέα παραμένει ίδια, εγώ, πολύ καλύτερα”.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης #teleftaiotsigaro 

Την ίδια στιγμή ένας άλλος Κωνσταντίνος, ο Αργυρός, σκέφτεται πολλούς λόγους που αξίζει για να κόψεις το κάπνισμα, ζητώντας από τους χιλιάδες followers τους να γράψουν τους δικούς τους. Κάτι που έκαναν μαζικά!

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης προτίμησε μέσα από ένα συγκινητικό στόρι, να δείξει στον κόσμο το πόσο αξίζει να προσπαθήσεις να κόψεις το τσιγάρο για αυτούς που αγαπάς. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της…

 

Στόρι έκαναν και οι Μαρκουλάκης (αριστερά), Αργυρός (δεξιά) αλλά και η Ελένη Φουρέιρα:

 

Η διάσημη τραγουδίστρια “χτύπησε” και μέσα από post στο Instagram, τονίζοντας ότι αφήνει πίσω της ό,τι δεν την αφήνει να πάει μπροστά.

 

Τη δική της εμπειρία καταθέτει και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει πέντε χρόνια χωρίς τσιγάρο. Αξίζει να την ακούσουμε.

 

Ο Ορέστης Καρύδας από τη  μεριά του κοιτά την ομορφιά της ζωής κατάματα. Χωρίς καπνούς!

 

Από το παγωμένο Παρίσι η Έλενα Γαλύφα ενημερώνει το πόσο ευγνώμων είναι που έκοψε το τσιγάρο, καθώς ούτε ο καιρός ούτε το βαρύ της πρόγραμμα, μπορούν να την καταβάλουν:

 

Όλοι οι παραπάνω δεν είναι φυσικά οι μόνοι που γράφουν στο Instagram για το τελευταίο τους τσιγάρο. Το #teleftaiotsigaro. γεμίζει από εμπειρίες celebrities, influencers και όχι μόνο! Mήπως λοιπόν κι εμείς να ποστάρουμε για το δικό μας #teleftaiotsigaro;

Ίσως είναι η πιο σπουδαία κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για τη δική μας ζωή, να ακολουθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στη συγκεκριμένη καμπάνια. Αξίζει όσο τίποτε άλλο να καταφέρουμε και εμείς να κάνουμε το τελευταίο μας τσιγάρο!