ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
SPONSORED

Οι πιο μεγάλες και οι πιο μικρές αγορές που κάνεις ίσως σε βγάλουν νικητή

Πραγματοποίησε τις συναλλαγές σου με Visa και ίσως να είσαι ένας τους 1.520 τυχερούς που θα κερδίσουν έως και 1.000€.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που έφτασε στα χέρια μου το βινύλιο των Nirvana «Unplugged In New York». Βλέπετε, το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν το μοναδικό που έλειπε από τη 90s συλλογή μου και παρότι μάλλον δεν θα το ακούσω ποτέ (ναι, υπάρχει και στο Spotify), σίγουρα αξίζει μια θέση στο ράφι μου.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν είμαι shopping freak. Απλώς ανήκω σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που ξέρουν να απολαμβάνουν τις μικρές χαρές της ζωής. Όπως ένα βινύλιο που ολοκληρώνει μια μεγάλη συλλογή, ένας latte από το συνοικιακό café (παρότι στο σπίτι υπάρχει μια ωραιότατη καφετιέρα) και ένα ουσιαστικά άχρηστο gadget που φάνηκε πολύ ενδιαφέρον στο video review. 

Πρόκειται για τις λεγόμενες μικρές (ή μεγάλες) χαρές της ζωής. Γιατί κάθε αγορά μπορεί τελικά να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που νομίζεις. Όταν μάλιστα αυτή η αγορά πραγματοποιείται με τη Visa σου, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. 

Για τη Visa κάθε συναλλαγή «κρύβει» μια δυνατότητα. Τη δυνατότητα να καταφέρεις τον στόχο σου, να προοδεύσεις και τελικά να αλλάξεις την ημέρα σου προς το καλύτερο. Και η ημέρα σου σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού πλέον η Visa σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 1.000€. 

Η διαδικασία είναι απλή: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου με Visa και ίσως να είσαι ένας τους 1.520 τυχερούς που θα κερδίσουν έως και 1.000€ (πίσω στην κάρτα τους). Ένας καφές, ένα γεύμα, ένα εισιτήριο σινεμά… κάθε αγορά μικρή ή μεγάλη αποτελεί πλέον μια ευκαιρία, καθώς ο μηχανισμός του διαγωνισμού είναι παθητικός, δηλαδή συμμετέχει αυτόματα κάθε συναλλαγή, χωρίς κάποιο έξτρα action! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσο πιο πολλές αγορές κάνεις με κάρτα Visa, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να βγεις νικητής. 

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 31/5/24. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς το www.visa.gr.