ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι πιο πρωτότυπες ευχές εξ’ αποστάσεως

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί

Χριστούγεννα σημαίνει βόλτες στην στολισμένη πόλη, ένα δέντρο γεμάτο φωτάκια που παίζουν στο σκοτάδι, δώρα με πολύχρωμα αμπαλάζ και χαλαρές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Χριστούγεννα είναι κάθε ένα από αυτά αλλά και όλα μαζί σε συνδυασμό. Αν όμως δεν έχεις τους ανθρώπους σου δίπλα σου για να μοιραστείς μαζί τους στιγμές και ευχές τότε η μαγεία των Χριστουγέννων χάνει λίγη από την αίγλη της.

Ο στολισμός του δέντρου

Το να φτιάξεις το δέντρο τα Χριστούγεννα είναι από μόνο του μια ιεροτελεστία. Ξεθάβεις τις κούτες με το δέντρο και τα στολίδια, βρίσκεις το CD που έχει μέσα το Last Christmas αλλά έχει γρατζουνιστεί και δεν παίζει. Δεν πειράζει, αρπάζεις το tablet σου  και το βάζεις να παίζει εκεί όσο τοποθετείς λαμπάκια, στολίδια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που βρήκες μέσα στην κούτα. Μόλις τελειώσεις, φτιάχνεις μια ζεστή σοκολάτα και μαζί με ένα μελομακάρονο κάθεσαι στην πολυθρόνα δίπλα από το δέντρο αλλά δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς για να το μοιραστείς. Δεν έχεις όσους θέλεις για να το θαυμάσετε και να σημάνετε μαζί την έναρξη των υπέροχων γιορτινών ημερών γιατί βρίσκονται μακριά.

Η βόλτα στην πόλη

Το ίδιο συναίσθημα έχεις όταν περπατάς ανήμερα των Χριστουγέννων στην πόλη και την απολαμβάνεις στολισμένη και πανέμορφη. Βιτρίνες με υπέροχες γιρλάντες, εμπορικά με φωτισμούς που κάνουν την πόλη να λάμπει και το δέντρο στην κεντρική πλατεία να δίνει τον δικό του τόνο. Αυτές τις μέρες θέλεις την κάθε στιγμή να την μοιράζεσαι με φίλους, συγγενείς αλλά και το άλλο σου μισό όμως αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Η αγάπη μοιράζεται ακόμα κι αν είσαι μακριά

Αυτή την αγάπη που θες να εκφράσεις μέσα από εικόνες και εμπειρίες σου δίνει την ευκαιρία η Samsung να τη μοιραστείς με όσους αγαπάς πανεύκολα και γρήγορα μέσα από τις συσκευές της. Την ώρα που βρίσκεσαι δίπλα από το δέντρο και το μόνο φως στο δωμάτιο είναι τα παιχνιδίσματα από τα φωτάκια του δέντρου ανοίγεις το Galaxy Tab S4. Αφού βγάλεις φωτογραφία το δημιούργημά σου με την υπέροχη κάμερά του, μοιράζεσαι με την κοπέλα σου αυτή την στιγμή που θα ήθελες να την έχεις εκεί, δίπλα σου και κρατώντας από μια κούπα και κοιτώντας την στα μάτια. Με το ταχύτατο, αξιόπιστο και πρωτοποριακό Galaxy Tab S4 μπορείς αυτή την στιγμή να την ζήσεις σαν να μην υπάρχει απόσταση, σα να μην σας χώριζε τίποτα.

Ενώ κάνεις βόλτα στην πόλη το χριστουγεννιάτικο soundtrack που αναζητάς στο προσφέρει το Galaxy Watch από το οποίο μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική σε συνδυασμό με τα ασύρματα Gear IconX ακουστικά σου. Με το Galaxy S9 σου θα τραβήξεις το πιο super festive video και αφού το επεξεργαστείς προσθέτοντας το δικό σου μήνυμα, το στέλνεις στους φίλους σου που τόσο σου λείπουν αυτές τις μέρες.

Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα στιγμές όπου θέλουμε απλά να ακούσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μοιραστούμε μαζί τους τα πάντα. Στις μέρες μας η απόσταση μεταξύ μας έχει μεγαλώσει και για αυτό ήρθε η Samsung και οι συσκευές της και να μηδενίσουν αυτή την απόσταση και να κάνουν τις ευχές ζωντανές και γιορτινές σαν να τις λέγαμε από κοντά. Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί #BeTogether. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι συσκευές Samsung οι οποίες αποτελούν και τέλειο δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάς.