ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Oι πόρτες που ανοίγουν ξανά στη ζωή μας

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να ανοίξουμε ξανά διάπλατα τις πόρτες, να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τη ζωή.

Αν μας έμαθε κάτι όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είναι πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και πως θα πρέπει να κάνουμε την κάθε στιγμή μας να μετράει. Δώσαμε και πάλι σημασία στα πιο απλά πράγματα, αυτά για τα οποία ίσως κάποτε αδιαφορούσαμε, ή μας ενοχλούσαν. Είδαμε τη ζωή διαφορετικά και μετρούσαμε αντίστροφα για τη στιγμή, που θα ανοίγαμε και πάλι την πόρτα και θα βγαίναμε έξω.

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες, μάς έλειψαν πολλά πράγματα. Φίλοι, βόλτες, αγκαλιές, βλέμματα, φιλιά, φαγητά, συζητήσεις κι ένα σωρό άλλα, τα οποία πλέον σιγά σιγά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε εκ νέου. Έχοντας αφήσει πίσω τα δύσκολα και με το καλοκαίρι να βρίσκεται μπροστά μας, οι ημέρες γίνονται όλο και πιο φωτεινές, αποκτούν έντονο χρώμα, μεθυστικό άρωμα και νόστιμη γεύση.

Οι πόρτες ανοίγουν ξανά στη ζωή μας, όπως λέει και το μότο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Κωτσόβολου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις τη δική σου πόρτα, όποια πόρτα κι αν είναι αυτή, και να την αφήσεις να σε οδηγήσει στον κόσμο της. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει κάθε φορά, αλλά με όπλο σου την καλή διάθεση, είναι δεδομένο πως θα απολαύσεις το ταξίδι της.

Ακόμη κι αν μιλάμε για την πόρτα του ψυγείου, που θα σε μεταφέρει στην ταράτσα για να πιεις μπίρα, να ψήσεις στο BBQ και να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις με την παρέα. Το ίδιο ισχύει και για την πόρτα του φούρνου, που σου θυμίζει το κυριακάτικο τραπέζι στον κήπο, με όλη την οικογένεια.

Κάθε ανοιχτή πόρτα σηματοδοτεί αυτόματα και μια ευκαιρία, μια νέα διαδρομή, μια ευχάριστη στιγμή. Όπως η πόρτα του laptop, που σε στέλνει στην παραλία, με τα πιο ωραία νερά, την πιο χρυσή άμμο και την καλύτερη παρέα.

Δεν έχει καμία σημασία πώς μοιάζει η κάθε πόρτα που εμφανίζεται μπροστά σου. Αν θα είναι μικρή, μεγάλη, με χρώμα ή χωρίς. Αν θα είναι η πόρτα του κινητού, της τοστιέρας, του μπαλκονιού ή του αυτοκινήτου. Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Η κίνηση μετράει. Εκείνα τα δευτερόλεπτα, που απλώνεις το χέρι σου, για να ανοίξεις την εκάστοτε πόρτα και αισθάνεσαι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα χαράς, ευτυχίας και δημιουργικού άγχους για να ανακαλύψεις τον κόσμο, που ξεπροβάλλει μπροστά σου. Σαν μια φωτιά να σιγοκαίει μέσα σου.

Το νέο διαφημιστικό σποτ του Κωτσόβολου μάς βάζει στο κλίμα μιας νέας εποχής, με νέες δυνατότητες και εμπειρίες, αφήνοντας πίσω τις κλειστές πόρτες. Μάς καλεί να τις ανοίξουμε, να αδράξουμε την ημέρα και να απολαύσουμε μια καλύτερη ζωή. Γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά. Και θα φτάσουμε εκεί ανοίγοντας την πόρτα μας.