LIFE
SPONSORED

Οι στάσεις λεωφορείων της πόλης μας αποφάσισαν να μας φροντίσουν με αντισηπτικό

Παρατηρούμε την έξυπνη πρωτοβουλία της Eurolife FFH στην πόλη μας και στεκόμαστε σε εκείνα που ανυπομονούμε να αλλάξουν στη ζωή μας.

Από το πρώτο lockdown πριν περίπου από έναν χρόνο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας το οποίο συγκέντρωσε τα βλέμματα της ειδησεογραφίας, κυρίως με αρνητικό πρόσημο λόγω του συνωστισμού εντός των λεωφορείων. Με την πάροδο του χρόνου το φαινόμενο φάνηκε να ομαλοποιείται, κυρίως με την πρωτοβουλία του κοινού. Και φτάνουμε στο σήμερα, λίγο καιρό πριν τη διαφαινόμενη διέξοδο από το τούνελ. Με μία ενέργεια η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον μας για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Τι συμβαίνει στην πόλη μας;

Η Eurolife FFH δημιούργησε 10 πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων στην Αθήνα τοποθετώντας μηχανισμό με αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών για τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία για τις καθημερινές μετακινήσεις τους. Κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και συνάμα χρήσιμο για όλους εκείνους που μπαίνοντας ή βγαίνοντας από αυτά θέλουν να νιώσουν ακόμα περισσότερο ασφαλείς.

Το motto «ένα πσσστ με τεράστια αξία» είναι ένα εύρημα το οποίο συναντά ο περαστικός ή ο χρήστης των λεωφορείων στις 10 αυτές στάσεις αλλά φέρει και ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα. Εκείνο της κανονικότητας και της συνέχειας που οφείλει να έχει η καθημερινότητά μας. Γιατί πέρυσι τέτοια εποχή θεωρούσαμε ότι η πανδημία είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο κάποια στιγμή θα ξυπνούσαμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα αλλά πλέον είναι συνείδησή μας ότι πρέπει να ζούμε παράλληλα με την έξοδό μας από αυτή. Και κάθε εταιρεία η οποία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη στο συγκεκριμένο ζητούμενο, χαίρει της εκτίμησής μας.

Γιατί η απολύμανση των χεριών δεν είναι απλά ένα μέτρο προφύλαξης, είναι ένα ακόμα λιθαράκι σε έναν νέο τρόπο ζωής ο οποίος θα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς στην καθημερινότητά μας. Και εκεί ακριβώς είναι που έρχεται η Eurolife FFH να μας υποστηρίξει. Ακριβώς εκεί που έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε τη φροντίδα της Eurolife FFH. Στο θέμα της ασφάλειας και της ασφάλισης.

Η ασφάλεια ούτως ή άλλως δεν είναι ένα αίσθημα το οποίο χρειάζεται δυσνόητα μονοπάτια και αλγοριθμικές λύσεις για να την αισθανθούμε. Όπως αποδεικνύει και αυτή η πρωτότυπη δράση από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της, μιας και μας προσφέρει αίσθημα προστασίας και ασφάλειας, με μια απλή και γρήγορη κίνηση, διευκολύνοντας ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν μαζί τους αντισηπτικό. Οι λύσεις στα θέματα ασφάλειας είναι απλές και είναι μπροστά στα μάτια μας.

Μέσα από τις στάσεις λεωφορείωνπου φέρουν την υπογραφή της Eurolife FHH αναδεικνύεται η σημασία της πρόληψης, ενώ η εταιρεία συμμετέχει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την προστασία τους. Και σήμερα, η ανάγκη αυτή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, για άλλη μια φορά η Eurolife FFH μπαίνει στην καθημερινότητα των πολιτών και δίνει μία λύση στα πιο ουσιαστικά.

Γιατί πολλές φορές χρειαζόμαστε όλοι μία υπενθύμιση για το πώς πρέπει να προστατευόμαστε, να προφυλασσόμαστε και να δρούμε με γνώμονα το κοινό καλό. Μια τέτοια υπενθύμιση μπορείτε να συναντήσετε αν περάσετε από μία από τις στάσεις σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, τον ηλεκτρικό της Κηφισιάς, το μετρό Χολαργού, το μετρό Ελληνικού, το Τροκαντερό στο Παλαιό Φάληρο, το Δημαρχείο Βύρωνα και τη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος FIX.