ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι υποβρύχιες φωτογραφίες είναι πλέον απλή υπόθεση

Προβάραμε μία νέα θήκη στο iPhone και πειραματιστήκαμε μέσα στο νερό. Τα αποτελέσματα μας έκαναν να συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε.

Το να πέσει το κινητό σου στη θάλασσα είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος. Για μερικούς όμως είναι το απόλυτο παιχνίδι. Κι αν έχεις πετύχει τίποτα φίλους σου να λανσάρουν στο Instagram τις υποβρύχιες φωτογραφίες τους, τότε δεν έχεις παρά να τους μιμηθείς και να τους ξεπεράσεις.

 

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μας ιστορία με την θήκη Lifeproof. Είδαμε μερικές φωτογραφίες φίλων στο Instagram, ζηλέψαμε και θέλαμε να μάθουμε πληροφορίες για το πώς μετέτρεψαν το iPhone τους σε υποβρύχια ψηφιακή μηχανή. Προφανώς και υπάρχουν υποβρύχιες φωτογραφικές, προφανώς και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για υποβρύχιες λήψεις. Αλλά το να μετατρέψεις το κινητό σου σε υποβρύχια κάμερα είναι πολύ απλό και διασκεδαστικό.

 

Η θήκη δημιουργήθηκε στον Καναδά αλλά στη χώρα μας έφτασε από μια ομάδα Ελλήνων που έχουν το site MyBanana, όπου παίζουν διάφορα Apple gadgets. Η θήκη Lifeproof είναι αδιάβροχη, συμπεριφέρεται μια χαρά μέχρι 2 μέτρα βάθος, προστατεύει το iPhone 4/4S μέσα και έξω από το νερό και γενικά έχει πλάκα. Αν δεν το πιστεύεις, αρκεί να βγάλεις μια φωτογραφία τους κολλητούς σου κάτω από το νερό. Όπως έκανε η παρακάτω παρέα που δοκίμασε τη θήκη και μας έστειλε τις φωτογραφίες.

Όταν έκαναν βουτιές στην πισίνα…

Όταν για κάποιο λόγο χόρευαν μέσα στην πισίνα…

Όταν διέπραταν αμαρτίες υποβρυχίως…

Όταν πόζαραν μέσα στην πισίνα…

 

Όταν έκαναν θαλάσσιο σκι…

 

Όταν έκαναν ντους..

 

Την δοκιμάσαμε, περάσαμε καλά και σου το είπαμε. Το αν θα χαλάσεις εσύ λεφτά για να την αποκτήσεις είναι δικό σου θέμα. Κοστίζει 73 ευρώ και η εταιρεία περηφανεύεται για το next day delivery…