ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Όλα όσα μπορείς να απολαύσεις ακόμα πιο πολύ με ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ

Για σύνδεση στο Internet ακόμα πιο απολαυστική, πλέον υπάρχει λύση.

Ποιος να το περίμενε, έτσι; Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν από περίπου ένα χρόνο ότι οι ζωές μας εν έτει 2021 θα περιστρέφονταν γύρω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας και η μόνη μας «απόδραση» θα ήταν η οθόνη του υπολογιστή και του κινητού μας;

Η πανδημία ήρθε και ανέτρεψε με έναν κάπως βίαιο τρόπο κάθε μας σχέδιο. Από τις βραδινές εξόδους με φίλους, μέχρι τα ταξίδια και τις διακοπές που σκαρώναμε. Όλα αυτά πήγαν πίσω, ενώ ταυτόχρονα προστέθηκαν στο λεξιλόγιό μας νέες λέξεις όπως η «τηλεργασία» και η «τηλεκπαίδευση». Το τελευταίο ίσως να αποτελεί και το μοναδικό θετικό, που έφερε στη ζωή μας η νέα τάξη πραγμάτων, την μετάβαση δηλαδή των καθημερινών μας δραστηριοτήτων μας στον online κόσμο.

Βέβαια, οποιαδήποτε μετάβαση σε κάτι νέο προϋποθέτει να έχεις και τις κατάλληλες βάσεις. Δεν γίνεται να περιμένεις πως θα δουλέψεις από το σπίτι με την ίδια άνεση, χωρίς μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκαν τα συνδυαστικά προγράμματα WIND ONE με ταχύτητες έως και 100mbs, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία γρήγορου Internet.

Θα αναρωτιέσαι, όμως, (και δικαίως) «τα χρειάζομαι όντως τα 100mbs;». Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή απ’ ότι νομίζεις. Αν θέλεις απολαμβάνεις ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ, άφθονη ψυχαγωγία και άψογη εξυπηρέτηση, αν, δηλαδή, είσαι κι εσύ της άποψης πώς «όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο», τότε τα προγράμματα WIND ONE είναι για εσένα.

Εργασία από το σπίτι ακόμα πιο εύκολα

Το βασικό πράγμα που θέλουμε όλοι όσοι εργαζόμαστε από το σπίτι αυτή την περίοδο, είναι μια σύνδεση γρήγορη και απόλυτα αξιόπιστη. Τα Zoom meetings του γραφείου, τα tasks που πρέπει να γίνουν και τα emails που πρέπει να σταλούν, χρειάζονται μια γρήγορη ταχύτητα Internet, έτσι ώστε η απαιτητική ημέρα να «βγει» κάπως πιο ήρεμα και χωρίς φωνές και εκνευρισμούς.

Αν τώρα στο σπίτι υπάρχουν και παιδιά, που χρησιμοποιούν τη σύνδεση στο Internet για τηλεκπαίδευση, καταλαβαίνεις αυτομάτως πως τα 100mbs αποτελούν μονόδρομο, προκειμένου να είστε όλοι ικανοποιημένοι.

Επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

Καλώς ή κακώς η καραντίνα μάς έκανε να επανεκτιμήσουμε την αληθινή επικοινωνία με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένα πρόσωπα. Τα after work drinks μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, αντικαταστάθηκαν με ένα call μέσω κάμερας, ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν καθημερινά και όσα ζευγάρια μένουν σε διαφορετικά σπίτια ή σε άλλες περιοχές.

Βέβαια, η στάνταρ σύνδεση, όσο καλή κι αν είναι, σε μια τέτοια επικοινωνία μπορεί να φέρει ακόμα και μπελάδες, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της WIND. Όταν το αγόρι της κοπέλας προσπαθεί να την προειδοποιήσει πως δύο ληστές έχουν εισβάλλει στο σπίτι, η σύνδεσή τους «κολλάει», με αποτέλεσμα άλλα να λέει εκείνος κι άλλα να καταλαβαίνει εκείνη. Όσο χιουμοριστικά κι αν παρουσιάζεται στη διαφήμιση της WIND, σίγουρα δεν θα θέλαμε ποτέ να μας συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν νομίζεις;

Ατελείωτο online gaming

Το gaming είναι απόλαυση. Γιατί, λοιπόν, να το κάνεις να φαίνεται δύσκολο έχοντας συνεχώς lags και buffering, την ώρα που συνδέεσαι για να παίξεις online; Ο στόχος είναι να περάσεις μερικές ώρες χαλάρωσης (ή και όχι) παίζοντας με φίλους ή και άλλους χρήστες στο διαδίκτυο το αγαπημένο σου παιχνίδι.

Για να το κάνεις σωστά, λοιπόν, χρειάζεσαι εκτός από ένα καλό PC (το οποίο λογικά το έχεις) και μια σύνδεση στο Internet με ακόμα πιο υψηλές ταχύτητες. Tη λύση αυτή σου φέρνουν τα προγράμματα WIND ONE με ταχύτητες έως 100mbps, για να ξεγνοιάσεις στον απόλυτο βαθμό.

Οικογενειακό binge-watching στις αγαπημένες σας σειρές

Λίγα είναι τα πράγματα, τα οποία μπορούν να μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους αυτές τις ημέρες. Ένα από αυτά είναι σίγουρα και η παρακολούθηση της αγαπημένης μας σειράς λίγο πριν τον βραδινό ύπνο. Τι συμβαίνει, όμως, όταν σκέφτονται το ίδιο πράγμα τρία ή τέσσερα διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα μέσα σε ένα σπίτι; Η απάντηση είναι πως κανείς από αυτούς δεν θα το απολαύσει, αφού θα χρειαστεί να περιμένει κάθε λίγο και λιγάκι να «φορτώσει» η σειρά ή η ταινία του.

Κάπου εκεί καταλαβαίνεις πώς αξίζει να αναβαθμίσεις τη σύνδεσή σου σε WIND ONE 100mbps. Μάλιστα, αν είσαι ήδη συνδρομητής WIND ONE, αυτή η αναβάθμιση γίνεται εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος και έχεις μια και καλή το κεφάλι σου ήσυχο. Έτσι θα μπορείς να απολαμβάνεις ακόμα πιο γρήγορη επικοινωνία, διασκέδαση και premium εξυπηρέτηση σ’ένα πακέτο που αλλάζει μαγικά – και εύκολα – την καθημερινότητα σου. Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα προγράμματα WIND ONE ενσωματώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πραγματικά unlimited επικοινωνία (από σταθερό σε σταθερό, κινητό σε σταθερό, κινητό σε κινητό και απεριόριστα data), εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι αλλά και WIND VISION (συνδρομητική τηλεόραση) με δωρεάν παροχή περιεχομένου.

Εάν τα θέλεις όλα, τώρα ξέρεις πού θα τα βρεις. Τι ακριβώς περιμένεις;