ΜΗΧΑΝΕΣ
SPONSORED

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το απόλυτο style icon με τον ιταλικό αέρα στην καρδιά της Αθήνας

Το OneMan στον απόλυτο προορισμό για Vespa Lovers -και όχι μόνο-, Piaggio Francesco.

Από το 1952 η οικογένεια του Σταύρου Μαντζουράνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ομίλου Piaggio στην Ελλάδα, με την Piaggio Francesco να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση ως πρότυπη ολοκληρωμένη μονάδα Piaggio MOTO PLEX στην καρδιά της Αθήνας.

Η οικογένεια του Σταύρου Μαντζουράνη ανήκει στη μικρή ελίτ ανθρώπων, που έγιναν μέρος της ιστορίας του ομίλου της Piaggio στην Ελλάδα και συνεχίζουν ενεργά έως σήμερα να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της. Με τη Vespa να είναι ήδη 76 χρόνια στην παραγωγή και τη Moto Guzzi να συμπληρώνει έναν ολόκληρο αιώνα ασταμάτητης λειτουργίας, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να ισχυριστούν πως η δική τους ιστορία ταυτίζεται με αυτών των δύο θρύλων της ιταλικής βιομηχανίας. Και η οικογένεια Μαντζουράνη ταυτίζεται απόλυτα.

Piaggio Francesco - 70 χρόνια ιστορίας Η οικογένεια του Σταύρου Μαντζουράνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ομίλου Piaggio στην Ελλάδα.
Η οικογένεια του Σταύρου Μαντζουράνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ομίλου Piaggio στην Ελλάδα.

Οι βαθιές ρίζες της σχέσης της οικογένειας του Σταύρου Μαντζουράνη και της Piaggio, που ξεκινούν από το μακρινό 1952

Ο Σταύρος Μαντζουράνης το 1952 γίνεται ο πρώτος μηχανικός της αντιπροσωπείας των Vespa στην Ελλάδα και έως το 1967 εργάζεται ως διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της αντιπροσωπείας της Vespa στην Αθήνα.

Το 1968 μπαίνουν τα θεμέλια της γένεσης της Piaggio Francesco με τη δημιουργία της ολοκληρωμένης μονάδας πώλησης Vespa, ανταλλακτικών και αξεσουάρ στο Κουκάκι επί της οδού Φαλήρου, όπου παρέμεινε ως κεντρική έδρα της εταιρείας έως και το 2014. Από το 1980 αναλαμβάνει και την επίσημη τεχνική υποστήριξη των Vespa με το συνεργείο να βρίσκεται αρχικά στην οδό Μπακνανά, ενώ τρία χρόνια αργότερα αποκτά τον δικό του χώρο πίσω από το κατάστημα πωλήσεων.

Ο εκθεσιακός χώρος στο αριθμό 29 της Καλλιρρόης ανήκει στην ανώτατη βαθμίδα MOTO PLEX του επίσημου δικτύου συνεργατών του Piaggio Group
Ο εκθεσιακός χώρος στο αριθμό 29 της Καλλιρρόης ανήκει
στην ανώτατη βαθμίδα MOTO PLEX του επίσημου δικτύου συνεργατών του Piaggio Group

Ταυτόχρονα με τις Vespa, το 1980 αναλαμβάνει την επίσημη τεχνική υποστήριξη και για την ελληνική αντιπροσωπεία της Moto Guzzi, η οποία έως τότε δεν αποτελούσε εταιρεία του ομίλου της Piaggio, ενώ από το 2005 που πέρασε στον όμιλο της Piaggio και ως φυσική συνέχεια η Piaggio Francesco επεκτείνεται και στις πωλήσεις μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Moto Guzzi ως μέλος του επίσημου δικτύου της Piaggio Hellas.

Τα αξεσουάρ ήταν πάντα αναπόσπαστο στοιχείο της ξεχωριστής προσωπικότητας των Vespa

Τα αξεσουάρ ήταν πάντα αναπόσπαστο στοιχείο της ξεχωριστής προσωπικότητας των VespaΤο 1993 είναι άλλη μια χρονιά σταθμός για την Piaggio Francesco, καθώς εγκαινιάζει το πρώτο Piaggio Center στην Ελλάδα, αποτελώντας το πρότυπο της κάθετης μονάδας πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης της ελληνικής αντιπροσωπείας του ομίλου της Piaggio.

Έχοντας πάντα ως στόχο τη διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της προς του πελάτες, το 2014 η Piaggio Francesco δημιουργεί στον αριθμό 29 της οδού Καλλιρρόης, στην εμπορική καρδιά της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο κατάστημα πωλήσεων και ανταλλακτικών.

Επί 30 χρόνια η αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Piaggio Francesco εμπλουτίζεται και εκσυγχρονίζεται, αποτελώντας τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, αλλά και μια από τις πληρέστερες ολόκληρης της Ευρώπης, με μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα των scooter και επαγγελματικών οχημάτων της Piaggio, αλλά και των Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi.

Η οικογενειακή ιστορία 70 χρόνων με τον όμιλο της Piaggio απεικονίζεται ως ένα βαθμό από την συλλογή των κλασσικών και σπάνιων σπάνιων Vespa που διακοσμούν το κατάστημα Piaggio Francesco.
Η οικογενειακή ιστορία 70 χρόνων με τον όμιλο της Piaggio απεικονίζεται ως ένα βαθμό από την συλλογή των κλασσικών και σπάνιων σπάνιων Vespa που διακοσμούν το κατάστημα Piaggio Francesco.

Η σύγχρονη μηχανογράφηση εξασφαλίζει την άμεση ενημέρωση του stock των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ της αποθήκης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και την ταχύτερη δυνατή διάθεσή τους στους πελάτες λιανικής και χοντρικής. Ταυτόχρονα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που φιλοξενείται στο www.Francesco.gr, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς, παραγγελίας και αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω courier ή πρακτορείων οποιουδήποτε ανταλλακτικού και αξεσουάρ των εταιρειών του ομίλου της Piaggio σε ιδιώτες, συνεργεία και επιχειρήσεις.

Το 2016 προσθέτει στις δραστηριότητές της τις πωλήσεις και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των μοτοσυκλετών της Aprilia, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Το ολοκαίνουριο συνεργείο PIAGGIO PRIME SERVICE

Ως φυσική συνέχεια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων με την ταυτόχρονη διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, η Piaggio Francesco εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο συνεργείο PIAGGIO PRIME SERVICE στον αριθμό 18 της οδού Καλλιρρόης. Διαθέτοντας σε κάθε θέση εργασίας τα πιο σύγχρονα, εξειδικευμένα εργοστασιακά εργαλεία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, το PRIME SERVICE της Piaggio Francesco έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τακτικής συντήρησης και επισκευής στα εργοστασιακά πρότυπα για όλες τις μοτοσυκλέτες και scooter των Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera και Derbi.

Υπερσύγχρονο σε εξοπλισμό και με εμπειρία και εκπαίδευση δεκαετιών, το ολοκαίνουριο PRIME SERVICE επί της Καλλιρόης 18 είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οποιοδήποτε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, οποιασδήποτε ηλικίας

Πέρα από τη φιλόξενη αίθουσα αναμονής με άμεση οπτική πρόσβαση του πελάτη στο χώρο του συνεργείου και τη χρήση ποιοτικών γνήσιων ανταλλακτικών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, το PRIME SERVICE της Piaggio Francesco προσφέρει τη δυνατότητα οχήματος αντικατάστασης για όσο διαρκούν οι προγραμματισμένες εργασίες.

Με διαρκείς επενδύσεις στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού, από τον Ιούνιο του 2022 η Piaggio Francesco ανήκει στην ανώτατη βαθμίδα Piaggio MOTO PLEX των επίσημων συνεργατών του ομίλου της Piaggio Hellas.

Υπερσύγχρονο σε εξοπλισμό και με εμπειρία και εκπαίδευση δεκαετιών, το ολοκαίνουριο PRIME SERVICE επί της Καλλιρόης 18 είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οποιοδήποτε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, οποιασδήποτε ηλικίας
Υπερσύγχρονο σε εξοπλισμό και με εμπειρία και εκπαίδευση δεκαετιών, το ολοκαίνουριο PRIME SERVICE επί της Καλλιρόης 18 είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οποιοδήποτε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, οποιασδήποτε ηλικίας

Από τις πρώτες Vespa που εισήγαγε στην Ελλάδα η τότε αντιπροσωπεία πίσω στο μακρινό 1952 και συντηρούσε ως μηχανικός o παππούς Σταύρος Μαντζουράνης, μερικές εκ των οποίων ακόμα και σήμερα συντηρούν και επισκευάζουν ο γιος του Φραντσέσκο Μαντζουράνης στο PRIME SERVICE, με γνήσια ανταλλακτικά που διαθέτει ο Δημήτρης Μαντζουράνης, έως τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter των εταιρειών του ομίλου της Piaggio, που πουλάει ο εγγονός του Σταύρος Μαντζουράνης από το κατάστημα της Καλλιρρόης 29, η Piaggio Francesco συνεχίζει με το ίδιο πάθος την οικογενειακή παράδοση επτά δεκαετιών στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Ευρώπης

Ακολουθήστε τη Piaggio Francesco:

Website: www.francesco.gr
Facebook: Piaggio Francesco
Instagram: piaggio_francesco
YouTube: @PiaggioFrancesco