SEX

Όσα δεν θες να ξέρεις για το παρελθόν της

...αλλά πιθανότατα θα κάνεις τα πάντα για να μάθεις και θα καίγεσαι καθημερινά γι' αυτά μέχρι να χωρίσετε.

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι άβγαλτες γυναίκες. Καλά, όχι και σε κανέναν, αλλά κατάλαβες. Τα κορίτσια που έχουν ‘ψηθεί’ σε σχέσεις (Θεέ τι γράφω) φάνταζαν ανέκαθεν ως εξαιρετικές περιπτώσεις για μια σχέση με σένα, που επίσης έχεις ‘ψηθεί’ σε σχέσεις. Ή που έτσι νομίζεις. Όλα αυτά ισχύουν πάνω-κάτω κάθε φορά, ειδικά όσο μεγαλώνουμε και ετοιμαζόμαστε για την ‘τελική’ και ‘τελευταία’ σχέση (κατάλαβες;). Άντε, ισχύουν και στους πρώτους μήνες της σχέσης. Μετά δεν ισχύουν.

Μετά, το παρελθόν της  κοπέλας σου είναι ο γιαγκούλας. Είναι αυτό που μπορεί να σου χαλάσει οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό που θα σε κάνει να σκεφτείς τον χωρισμό, γιατί “δεν αντέχεις που έχει κάνει τρία one night-stands πριν σε γνωρίσει”.

Πρώτον, μη γίνεσαι κομπλεξικός επειδή εσύ δεν έκανες ποτέ. Δεύτερον, πού ξέρεις ότι δεν κάνει και αφού σε γνώρισε; Τέλος πάντων. Η σωστή και όμορφη φάση είναι να κοιτάς το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, να ζεις για το ‘τώρα’ και να μην αναλώνεσαι για το τι έκανε το κορίτσι σου πριν από εσένα. Λυπάμαι, το παρελθόν της ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. (Ομοίως, δεν αφορά εκείνη το δικό σου).

Ακολουθούν εγγυημένοι και εγκεκριμένοι τρόποι για να μην νιώσεις αυτό το @#@$μένο κάψιμο και κενό στο στομάχι. Ακολουθούν αυτά που δεν θες να ξέρεις για το παρελθόν της. Ακόμα κι αυτά που σου προκαλούν χασμουρητό, αντί για πόνο στα σωθικά.

Με πόσους έχει κοιμηθεί

Μονόλογος βγαλμένος απ’ τη ζωή:

“Τέσσερις οι πρώην που μου έχεις αναφέρει, συν ένας αυτός που κάτι έπαιξε πρόπερσι το καλοκαίρι στην Πάρο, συν ένας εκείνος ο κολλητός σου που μου είπες ότι το κάνατε απλά για να δείτε αν σας βγαίνει, συν ένας αυτός ο μετροσέξουαλ που στην έπεσε τότε που ήσουν οχτώ μήνες μόνη και είπες να του δώσεις μια ευκαιρία, σύνολο επτά. Τι δώδεκα μου λες εδώ; Ποιοι είναι οι άλλοι πέντε; Ωχ, δεν είμαι καλά”

Γενικά, Ο-Χ-Ι!

Ποια ήταν η μεγαλύτερη καψούρα της

Κοίταξε να δεις. Υπάρχει ένα διάστημα, συνήθως στις αρχές αυτής της σχέσης, που είσαι ο πιο γαμάτος και cool τύπος που γνώρισε ποτέ. Θαυμάζει το μέτρο και τη διακριτικότητα σου και απορεί με τις φίλες της για το πώς γίνεται να είσαι τόσο ελάχιστα παρεμβατικός και να μην ρωτάς ποιος είναι αυτός ο φίλος που θα δει Σάββατο βράδυ. Και να μην σε πειράζει.

 

Μαθαίνεις για το πιο όμορφο, σέξι, αστείο, δημοφιλές αγόρι που είχε πριν από εσένα. Αν είναι ευγενική, θα πει ότι ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος έρωτας που έζησε, γιατί ο πρώτος είσαι εσύ. Αν δεν είναι ευγενική, μάλλον δεν θα ανοίξεις κανείς στον ντελιβερά. Μάλλον, δεν θα ξαναπαραγγείλετε μαζί.

Πώς βρέθηκε αυτό το τατουάζ εκεί που βρέθηκε

Δεν εννοώ μόνο τα τατουάζ που θα δεις μόνο αν βγάλει όλα (όλα όλα) τα ρούχα της, αλλά κι αυτό το περίεργο ‘Κ’ που έχει στον αριστερό καρπό. Τι κρύβεται πίσω από αυτό το γράμμα; Κι αν όντως, μιλάμε για τατουάζ σε ΠΟΛΥ δύσβατα σημεία, πώς, γιατί και για ποιον; Και ο τατουατζής τι λέει για όλα αυτά;

Κι άλλος (εσωτερικός αυτή τη φορά) μονόλογος βγαλμένος απ’ τη ζωή:

“Κανένας απ’ την οικογένεια της δεν έχει όνομα που να ξεκινάει από ‘Κ’. Ούτε κάποια κολλητή της. Ούτε οι φίλοι που έχω γνωρίσει. Γκόμενος θα ‘ναι, ΝΑ ΤΟ! Ποιος είναι; Γιατί χτύπησε τατουάζ γι’ αυτόν; Τον θέλει ακόμα, είναι σίγουρο. ΑΑΑΑΑΑ!”

Επ, εσύ.

Γενικά, Ο-Χ-Ι!

Με ποιον έκανε το καλύτερο σεξ

Εντάξει, ειλικρινά λάθος της αν σου απαντήσει σε τέτοιες ανατριχιαστικές ερωτήσεις, αλλά ρε αγόρι μου, ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ; Ρωτάνε τέτοια πράγματα; Οποιαδήποτε απάντηση θα σε καταστρέψει και θα σε βάλει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον άγνωστο Χ. Αν σου απαντήσει ότι κάνει μαζί σου το καλύτερο σεξ, εσύ θα της ζητήσεις τον δεύτερο καλύτερο.

Δεν θέλεις να ξέρεις τέτοια πράγματα. Δεν είστε κολλητές. (Ελπίζω να μην σου έβαλα ιδέες και να ψάχνεις την κολλητή της για λεπτομέρειες).

Γιατί τσακώθηκε με την κολλητή της (τον περασμένο αιώνα)

Οφείλεις να ακούς τα προβλήματα του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου είτε σου φαίνονται σημαντικά είτε όχι. Να κάτσεις να ακούσεις φίλε μου και για τους χωρισμούς των κολλητών της και τα τη δίαιτα που ξεκίνησε η φίλη της η Νίκη και για τις εξηνταεννέα βλακείες που ψώνισαν προχτές που βγήκαν στους δρόμους.

Η ιστορία, η μακροσκελής ιστορία, η ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ιστορία όμως, για τον (προ)ιστορικό τσακωμό με την κολλητή της στα σκαλάκια του κτιρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο είναι πιο παλιά κι απ’ το ‘Αθήνα 2004’.

Τη γνώμη της για σένα την πρώτη φορά που σε γνώρισε

‘Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο’, αλλά και το ανάποδο. Μπορεί το κορίτσι που πλέον είναι βαθιά ερωτευμένο και σε παίρνει τέσσερις φορές τη μέρα τηλέφωνο (σ.σ. δεν είναι ωραία πράγματα αυτά), να μην τρελάθηκε την πρώτη φορά που σε είδε.

 

Επειδή είναι πολύ πιθανό να φρικάρεις ακούγοντας την πρώτη εντύπωση που της έκανες, μην την πιέσεις να στην πει. Αν δεν το έχω κάνει από μόνη της, ε, κάποιος λόγος θα υπάρχει μωρέ.

ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Spice Girls δεν ‘έτυχε’ να ακούσεις ποτέ; “If you want my future, forget my past”, δίδαξαν τα κορίτσια.