ΥΓΕΙΑ
SPONSORED

Όταν η δυσκολία στην αναπνοή επηρεάζει την απόδοση στην δουλειά

Η δυσκολία στην αναπνοή είναι συχνό φαινόμενο για μένα, όπως και για πολλούς ανθρώπους, κάτι που επηρέαζε και την απόδοσή μου στη δουλειά. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στη ζωή μου το Otrimer, το οποίο κι έδωσε λύση στο χρόνιο πρόβλημά μου.

Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως το χαρτομάντιλο κι εγώ χρόνια τώρα έχουμε μία σχέση αγάπης και μίσους. Πάντα μαζί, αχώριστοι. Όχι από επιθυμία όμως, αλλά από ανάγκη, γιατί δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Η δυσκολία στην αναπνοή από τη μύτη είναι περιττό να πω ότι εκτός από τον ύπνο επηρεάζει και την καθημερινότητά μου σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά το τελευταίο διάστημα παρατήρησα να προκαλεί πρόβλημα και στην απόδοσή μου στη δουλειά.

Πολλές φορές το γεγονός ότι δεν αναπνέω σωστά, μου προκαλεί πονοκέφαλο, αίσθημα κόπωσης και κούρασης. Η εργασία στο γραφείο άρχισε να γίνεται για μένα εφιάλτης. Οι ώρες και τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά αργά και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γυρίσω σπίτι μου να χαλαρώσω μετά την ταλαιπωρία. Γιατί, η καθημερινότητά μου πλέον είχε γίνει όντως μία ταλαιπωρία.

Τότε ήταν που χτύπησε καμπανάκι και κατάλαβα πως πρέπει να βρω μία λύση. Και τη βρήκα. Μία λύση με επτά γράμματα: Otrimer.

Το Otrimer ωστόσο, αισθάνομαι ότι φτιάχτηκε για μένα – και κατ’ επέκταση για όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη μίας καλής αναπνοής.

Καθαρίζει με φυσικό τρόπο, γεγονός που διευκολύνει τη ρινική αναπνοή. Παράλληλα, ενυδατώνει το εσωτερικό της μύτης και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και την ρινική ξηρότητα.

Μετά από χρόνια θυμήθηκα τι σημαίνει αναπνέω σωστά, αναπνέω βαθιά. Ξέχασα τα παυσίπονα κι η εργασία στο γραφείο έπαψε να είναι πρόβλημα και ταλαιπωρία. Όλα γύρω μου ήταν όμορφα κι ήσυχα και πώς να μην είναι άλλωστε;

Η σωστή αναπνοή είναι υπεύθυνη για τη γενική ευημερία, ενώ τα οφέλη της είναι αμέτρητα. Είναι φυσικό παυσίπονο. Φτάνει να σκεφτεί κανείς πως όταν αναπνέει βαθιά, το σώμα απελευθερώνει ενδορφίνες, που είναι τα φυσικά παυσίπονα του οργανισμού.

Επίσης, όταν παίρνουμε βαθιές αναπνοές, η προς τα πάνω και προς τα κάτω κίνηση του διαφράγματος βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος.

Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Otrimer αυτόματα έγινα πιο ήρεμη και χαλαρή στη δουλειά μου. Σαν να εξαφανίστηκε το άγχος. Κι όντως έτσι συνέβη, αφού η καλή αναπνοή επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, επιτρέπει στο σώμα να λάβει περισσότερο οξυγόνο και τελικά σηματοδοτεί τον εγκέφαλο να χαλαρώσει.

Όλα αυτά χάρη στον νέο μου φίλο. Και αυτή ναι, είναι σχέση αγάπης. Γιατί πλέον είμαστε αχώριστοι και δεν είναι από ανάγκη, αλλά από επιλογή.