ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όταν θες για την παρέα σου το καλύτερο!

Αν για σένα η παρέα σου, οι φίλοι σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου, τότε αξίζει να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

Είσαι ο τύπος της παρέας. Αυτός που βγαίνει για να περάσει καλά με τους φίλους του. Και πάντα θέλει το καλύτερο γι’ αυτούς. Ειδικά αν εσύ είσαι τις περισσότερες φορές ο υπεύθυνος για την μετακίνησή τους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινά η βόλτα μέσα σε ένα χώρο που θα αισθάνονται (και θα αισθάνεσαι) άνετα. Πάρα πολύ άνετα!

Ένας τέτοιος τύπος είμαι και εγώ και θέλω πάντα το καλύτερο για τους φίλους μου. Ειδικά όταν στην δική μου περίπτωση είμαι αυτός που κάθεται στη θέση του οδηγού από την πρώτη μέρα που έκλεισα τα 18. Και μπορεί τότε στο πανεπιστήμιο να γέμιζα ένα μικρό αμάξι και ήταν όλοι σαν… σαρδέλες, αλλά πλέον η άνεση την ώρα της μετακίνησης είναι από τα πιο βασικά στάνταρ που βάζω για την επιλογή αυτοκινήτου.

Κάπου εδώ έρχεται το εντυπωσιακό Grandland X της Opel, στο οποίο δεν μπορείς παρά να νιώσεις βασιλιάς στη θέση του οδηγού. Κοίτα όμως μια περίεργη σύμπτωση. Το ίδιο θα νιώσει και ο συνοδηγός σου. Αλλά και όσοι καθίσουν στα πίσω καθίσματα. Η παρέα σου δηλαδή, οι φίλοι σου, αυτοί που θες να είναι άνετα όσο διαρκεί η διαδρομή, είτε αυτή είναι μέσα στην πόλη είτε σε μια βόλτα στην εξοχή.

 

Και δεν είναι μόνο το ευρύχωρο εσωτερικό του αυτοκινήτου που θα τους κάνεις να αισθάνονται άνετα, αλλά και τα εργονομικά καθίσματα, πιστοποιημένα από τον γερμανικό οργανισμό AGR1, τα οποία προσφέρουν μια αναβαθισμένη εμπειρία στις μεγάλες διαδρομές, όπως φυσικά και στις περιπτώσεις που θα βρεθείτε κολλημένοι στην κίνηση της πόλης.

Αλήθεια, τι καλύτερο από το να φτάσεις με την παρέα σου στον προορισμό σας με την ίδια διάθεση με την οποία ξεκινήσατε, αν όχι καλύτερη; Πόσες φορές δεν έχετε κουραστεί και δεν έχετε βγει πιασμένοι από το αυτοκίνητο, αν η διαδρομή έχει κρατήσει πάρα πολύ. Κάτι τέτοιο απλά αποκλείεται να συμβεί στο εσωτερικό του Grandland X.

 

Όπως αποκλείεται να μην βρεις αφάνταστα βολικό το νέο τρόπο με τον οποίο ανοίγεις το πορτ μπαγκάζ με… την κίνηση του ποδιού! Ναι, απίστευτο και όμως αληθινό. Στα χέρια σου έχεις βαλίτσες, ψώνια, οτιδήποτε σε εμποδίζει να ανοίξεις τον χώρο των αποσκευών, αλλά η λύση υπάρχει: Η έξυπνη ηλεκτρική πόρτα του πορτ μπαγκάζ ενεργοποιείται με την κίνηση του ποδιού και ανοίγει γρήγορα και εύκολα, είτε περνώντας το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, είτε με το πάτημα ενός κουμπιού! Απίθανο.

Και αν σε… τρομάζει η ιδέα ενός SUV να κινείται στην πόλη, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Το Grandland X το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά γιατί μοιάζει εντυπωσιακά επιβλητικό. Και όμως δεν είναι τόσο ογκώδες όσο το φαντάζεσαι και θα το καταλάβεις όταν καθίσεις στη θέση του οδηγού. Εκεί θα δεις ότι πρόκειται για ένα “μαζεμένο” αυτοκίνητο το οποίο δεν θα έχεις πρόβλημα να το παρκάρεις στην πυκνοκατοιμένη πόλη, πόσο μάλλον να κινηθείς σε αυτή.

 

Το σχήμα του Grandland X με τις κοφτές του γραμμές, το μυώδες στήσιμό του και τον αθλητικό του χαρακτήρα, δυναμικό και κομψό ταυτόχρονα, σε προκαλεί να μπεις στο εσωτερικό του. Σε έχει κερδίσει κατά το ήμισυ και όταν μπαίνεις σε αυτό, σε κατακτά ολοκληρωτικά. Δεν είναι μόνο η άνεση που αναφέραμε, αλλά η πολυτελής και μοντέρνα αίσθηση που σου αφήνουν τα υλικά του μαζί με μια αίσθηση εξαιρετικής στιβαρότητας. Όλα αυτά απογειώνονται την ώρα που ξεκινάς και διαπιστώνεις πόσο άνετη και ξεκούραστη είναι η οδήγηση του συγκεκριμένου SUV.

Σκέψου μόνο,κο αν εσύ νιώθεις τέλεια στη θέση του οδηγού, την θετική ενέργεια που μπορείς να μεταφέρεις στους ανθρώπους που βρίσκονται στο αυτοκίνητο, στους φίλους σου, στην παρέα σου. Το Grandland X είναι μια πρόταση η οποία στοχεύει 100% στην ποιότητηα και την άνεση και την τεχνολογία. Και αν πες το “ναι” σε αυτή την πρόταση, σύντομα θα καταλάβεις το πώς είναι να απολαμβάνεις στιγμές με την παρέα σου, όχι μόνο εκεί έξω αλλά και μέσα στην καμπίνα ενός εντυπωσιακού SUV!

 

Advertisement