ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πλατφόρμα που δίνει τη λύση στους οικογενειακούς καυγάδες για την τηλεόραση

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα πλατφόρμα EON της NOVA.

Έχει φτάσει απόγευμα Κυριακής. Όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται στο σπίτι και είναι έτοιμα να ανοίξουν την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα. Και κάπου εκεί είναι που ξεκινούν οι καυγάδες. Να δούμε το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ημέρας ή μια ταινία; Κι αυτή η ταινία θα ‘ναι κωμωδία ή ταινία δράσης; Ή μήπως να ξεκινήσουμε μια νέα σειρά;

 

Το αποτέλεσμα, όμως, ποιο είναι; Να περνούν τα λεπτά, να ξεσπά καυγάς και στο τέλος κανείς να μην είναι ευχαριστημένος!

Αυτή η δυσάρεστη συνήθεια, όμως, έχει φτάσει η στιγμή να τελειώσει, καθώς με την πλατφόρμα ΕΟΝ, η Nova φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση!

Οι δυνατότητες της νέας πλατφόρμας

Η EON είναι μία νέα καινοτόμα πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που ήρθε για να σε καταπλήξει με το πλήθος των νέων λειτουργιών της όπως: Catch up 7 ημερών για το live πρόγραμμα, θέαση σε πολλαπλές συσκευές, φωνητική αναζήτηση, προσωποποίηση, περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά με παιδικό τηλεχειριστήριο και λειτουργίες γονικού ελέγχου.

Έτσι, το κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να δημιουργήσει με εύκολα βήματα το δικό του προσωποποιημένο προφίλ, στο οποίο μπορεί να δημιουργήσει τη δική του watchlist και να παρακολουθήσει όποτε θέλει και με τον τρόπο που θέλει το αγαπημένο του θέαμα.

Το αποκλειστικό περιεχόμενο της πλατφόρμας ΕΟΝ

Οι νέες δυνατότητες που σου δίνει η ΕΟΝ αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, από τη στιγμή που η Nova διαθέτει μία τεράστια συλλογή τίτλων, έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με τα 4 κορυφαία στούντιο του Hollywood, UNIVERSAL, SONY PICTURES, MGM, WARNER BROS, και προσφέρει απεριόριστες επιλογές διασκέδασης, live ή on demand.

Εάν προσθέσει κανείς και τα 9 αθλητικά κανάλια, με περισσότερους από 3.000 live αγώνες κορυφαίων διοργανώσεων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, βόλεϊ, ποδηλασίας καταλαβαίνει ότι μιλάμε για μια μοναδική εμπειρία θέασης!

Με λειτουργικό σύστημα Android TV, η πλατφόρμα ΕΟΝ είναι εύκολη στη χρήση και σου προσφέρει την ευελιξία να βλέπεις το αγαπημένο σου θέαμα live ή on demand, όπου κι αν είσαι, στην τηλεόρασή σου ή σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Και κάπως έτσι όλα τα μέλη της οικογένειας είμαστε ευχαριστημένα, καθώς το κάθε ένα ξεχωριστά παρακολουθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα που επιθυμεί, όποτε θέλει και απ’ όπου θέλει, χωρίς να χρειάζεται να καυγαδίσει γι’ αυτό. Μια νέα εποχή για τους τηλεθεατές στην Ελλάδα έχει μόλις ξεκινήσει. Και λέγεται EON.