ΤΑΞΙΔΙ

Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό νησί; Εσύ αποφασίζεις

Το ONEMAN διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό για την ανάδειξη του top ελληνικού νησιού. Η ψηφοφορία Top Island 2013 sponsored by Frutop ξεκινά.

Από σήμερα και μέχρι την τελευταία ημέρα του Μάη, έχεις την δυνατότητα να ψηφίσεις και να αναδείξεις το καλύτερο ελληνικό νησί. Εξήντα νησιά μπαίνουν στην μεγάλη μάχη και όπως στους διαγωνισμού Onewoman, έτσι και στο Top Island 2013 sponsored by Frutop, το ποιο νησί θα βρεθεί στην κορυφή, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την δική σου ψήφο.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν θα μπορούσε το ONEMAN να αφήσει το μεγάλο ερώτημα “ποιο είναι το καλύτερο νησί;” να πλανάται. Έτσι, σε συνεργασία με τα ελληνικά αναψυκτικά Frutop, σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτόν τον διαγωνισμό. Με αυτό το “βασανιστικό” όσο και ευχάριστο ερώτημα. Φυσικά οι συνήθεις απαντήσεις είναι πολλές. Και τα ελληνικά νησιά ακόμα περισσότερα. Γι’ αυτό και δυστυχώς δεν κατάφεραν να βρεθούν όλα (περί τα 250) στην λίστα των υποψηφίων.

Η συντακτική ομάδα του ONEMAN διάλεξε εξήντα από αυτά, έγραψε λίγα λόγια για το καθένα, τα στόλισε με φωτογραφίες και τα παραδίδει τώρα στην κρίση σου.

Μπες και ψήφισε το αγαπημένο σου νησί.