ΑΔΕΣΠΟΤΑ
SPONSORED

Πώς μπορείς να βοηθήσεις το έργο των Pet City για τα αδέσποτα

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, μέσα στα καταστήματα της αλυσίδας έχουν τοποθετηθεί καλαθούνες, ενώ στο site εμφανίστηκε μια μεγάλη κίτρινη πατούσα. Μην προσπεράσεις, είναι για καλό σκοπό.

Ο αγώνας για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι διαρκής υπόθεση, τόσο από τα φιλοζωικά σωματεία και τους Δήμους κάθε περιοχής, αλλά και τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων, τα Pet City ξεκινούν ένα καινούργιο πρόγραμμα δράσεων με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου: πρόκειται για την καμπάνια act pawsi+ive Moving Together, στην οποία περιλαμβάνεται ήδη μια πολύ αξιέπαινη συνεργασία – τα Pet City στηρίζουν έμπρακτα τη δράση της Plus2Feet.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα, από σκυλάκια και γατάκια, μέχρι χάμστερ και οικόσιτα ζώα, ενώ έχουν κατασκευάσει και το μοναδικό αναπηρικό αμαξίδιο για αρκούδα στο καταφύγιο του Αρκτούρου. Συνολικά, έχουν παραδώσει πάνω από 2.000 αμαξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρώτη στάση της δράσης, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου, όπου με τη συνδρομή της Plus2Feet, τα Pet City δωρίζουν δυο αναπηρικά αμαξίδια στις Μαργαρίτα και Princess, τα οποία θα τους προσφέρουν την ελευθερία τους και θα τις βοηθήσουν με ένα ακόμα τρόπο στο να βρουν ένα παντοτινό σπίτι.

act pawsi+ive: Πώς μπορείς να βοηθήσεις

Μέσα σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας Pet City έχει τοποθετηθεί μια καλαθούνα και το σχέδιο είναι απλό: όσες ποσότητες δωρηθούν από τους πελάτες μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, πρόκειται να διπλασιαστούν από την εταιρία και στη συνέχεια θα διατεθούν σε καταφύγια, για την κάλυψη των αναγκών των ζώων που φροντίζουν.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας, θυμήσου πως πέρα από το δικό σου δεσποζόμενο ζωάκι, έχεις την ευκαιρία να φροντίσεις και εκείνα που αναζητούν μια οικογένεια και ένα σπίτι για πάντα.

Και δεν είναι ο μόνος τρόπος για να συμβάλλεις στο έργο της καμπάνιας act pawsi+ive: στην ηλεκτρονική σελίδα της αλυσίδας Pet City, στην επιφάνεια της αρχικής σελίδας, έχει προστεθεί μια μεγάλη κίτρινη πατούσα, στην οποία τα κλικ μεταφράζονται σε κιλά τροφής. Όσα περισσότερα κλικ μετράνε τα δεδομένα της ιστοσελίδας, τόσο αυξάνεται και ο όγκος της δωρεάς, ενώ οι επισκέπτες του site αποκτούν ταυτόχρονα έκπτωση 10% για τις αγορές τους.

Ήδη ο μετρητής είναι κοντά στα 126 κιλά ξηράς τροφής. Μαζί μπορούμε act pawsi+ive.