ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Πώς έγινα ειδικός στις συμβουλές δώρων με ένα απλό κλικ

Το νούμερο ένα θέμα συζήτησης των Χριστουγέννων, δεν είναι άλλο από το πώς μπορούμε να προσφέρουμε χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τελικά, είναι πολύ εύκολο!

Όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ξεκινούν συνήθως με τον ίδιο τρόπο: κάθεσαι στο γραφείο σου ή στον καναπέ, οι γιορτινοί στολισμοί αντανακλούν στο χώρο και, από το πουθενά, εκεί που η μία δημιουργική ιδέα διαδέχεται την άλλη, έρχεται μία ακόμη, άσχετη με τη δουλειά που έχεις καταπιαστεί -το ίδιο σημαντική ωστόσο.

Η αρχή της δική μου χριστουγεννιάτικης ιστορίας, λοιπόν, έγινε στο γραφείο όταν σε ένα από τα διαλείμματα, συζητήσαμε με τους συναδέλφους το νούμερο ένα topic της εορταστικής περιόδου, που δεν είναι άλλο από το πώς μπορούμε να προσφέρουμε χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όπου χαρά, βάλτε ένα δώρο, ένα έξυπνο δώρο που πιάνει τόπο και που πραγματικά θα κάνει το άτομο που θα το λάβει, χαρούμενο.

Στην καθιερωμένη ερώτηση «τι σκέφτεσαι να κάνεις με τα δώρα;», η απάντησή μου ήταν άμεση, σαν να την είχα ετοιμάσει εδώ και καιρό, πριν καν ανεγερθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου. Εδώ που τα λέμε, είχα όντως είχα προετοιμαστεί καθώς δεν μου αρέσει να αφήνω για τελευταία στιγμή κάτι που θεωρώ σημαντικό. Κάποιοι, βέβαια (ονόματα συναδέλφων δεν λέμε), δεν ήταν και τόσο προετοιμασμένοι.

«Λοιπόν, θα έρθεις δίπλα μου και θα κάνουμε μαζί μια διαδικτυακή βόλτα στο flip.gr», ήταν η πρώτη μου αντίδραση στην κάπως άβολη εξομολόγηση του διπλανού μου πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι δώρο θα πάρει στην κοπέλα του. Στο τέλος, έφτασα να είμαι αυτός που δίνει συμβουλές σε όλο το γραφείο, με το παράθυρο του flip.gr ανοιχτό. Εντάξει, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, οι επιλογές είναι πολλές και οικονομικές και μάλιστα με 2 χρόνια εγγύηση! Για όλα τα γούστα, θα μπορούσε να πει κάποιος -ναι, είμαι ένας από αυτούς.

Κεφάλαιο Πρώτο, η κοπέλα: Φίλε μου, κάτσε δίπλα μου και αφέσου στο μαγικό αυτό ταξίδι του χαμηλού κόστους και του sustainability γιατί, όπως ήδη γνωρίζεις, το δώρο στην κοπέλα σου έχει μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός, εκτός από ανοιχτός σε προτάσεις. Η εκτεταμένη γκάμα του flip.gr σε smatphones και tablets, ευτυχώς, θα σε βοηθήσει. Ναι, ναι, θα βρεις το iPhone που θες ανάλογα με το budget σου, μην ανησυχείς και, πίστεψέ με, θα το εκτιμήσει και με το παραπάνω, γιατί θα έχει περάσει από 67 ελέγχους στο εσωτερικό και εξωτερικό της συσκευής.

Κεφάλαιο Δεύτερο, η οικογένεια: Έχουμε έναν μπαμπά στην ομάδα μας και, φυσικά, ζήτησε και εκείνος τη βοήθειά μου. Γενικά, είμαι σε mood που την προσφέρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως είναι το γνωστό christmas spirit, ίσως οι top προσφορές του flip.gr που κάνουν το έργο μου ευκολότερο. Για τους μπαμπάδες που αναζητούν ανθεκτικές αλλά και οικονομικές συσκευές για τα παιδιά τους, λοιπόν, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από refurbished συσκευές, ιδανικές για τις απαιτήσεις των παιδιών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι σύζυγοι που επιδιώκουν να εκπλήξουν τους συντρόφους τους με κορυφαία smartphones & tablets δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στις αποκλειστικές προσφορές. Τις κοιτάξαμε, «κλείσαμε» ό,τι ήταν να «κλείσουμε», έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ήταν μια λογική εξέλιξη.

Κεφάλαιο Τρίτο, οι φίλοι: Με τα χρόνια, έχω παρατηρήσει ότι τα πιο δύσκολα δώρα, είναι αυτά που έχουμε να κάνουμε στους φίλους μας και αυτό γιατί, όσο καλά κι αν τους ξέρουμε, δεν παύουν ποτέ να αλλάζουν «κολλήματα». Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, το κόλλημά τους είναι να αλλάζουν smartphones, αυτό τουλάχιστον μου εξομολογήθηκε ο μικρότερος της ομάδας μας. Τον καθησύχασα, για όλα υπάρχει μια λύση και αυτή βρίσκεται στο flip.gr. Να, ακούω το iPhone 12 Pro να φωνάζει από μακριά, το ακούτε και εσείς;

Και αφού μοίρασα τη σοφία μου στους συναδέλφους μου, νομίζω μου αξίζει και μένα ένα δώρο. Αυτό είναι το τέταρτο κεφάλαιο της μικρής μας ιστορίας και το έγραψα εγώ γιατί, εντάξει, όπως ήδη είπα, μου άξιζε. Βρήκα πολύ γρήγορα το δώρο που θα μου κάνω και σε 3 έως 5 ημέρες, θα βρίσκεται στα χέρια μου.