UNSPLASH
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Πώς ένα κινητό βγάζει τον creator από μέσα σου

Τρεις εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους δημιουργικοί άνθρωποι που έχουν πάθος με το content creation, με τη νέα σειρά κινητών Samsung Galaxy S23 ξεκλειδώνουν και εξωτερικεύουν την πιο δημιουργική τους πλευρά.

Στην εποχή που ζούμε, που όλα κινούνται με γρήγορες ταχύτητες και η πληροφορία διαχέεται τάχιστα, ένα smartphone έχει πάψει να είναι απλά ένα κινητό τηλέφωνο ή μία συσκευή που μας προσφέρει μόνο την επικοινωνία – είναι πολλά πολλά παραπάνω. Οι δυνατότητες που μας δίνονται είναι τόσο εντυπωσιακές που πολλές φορές αδυνατούμε να καταλάβουμε ότι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας στο παρόν είναι ένα εργαλείο που έχει έρθει από το μέλλον.

Η Μαρία είναι travel blogger, ο Γιάννης φωτογράφος και ο Μάνος gamer. Πρόκειται για τρεις εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους δημιουργικούς ανθρώπους που μοιράζονται όμως το ίδιο πάθος για το content creation. Τώρα, μέσα από τo νέo κινητό Galaxy S23 Ultra, είναι έτοιμοι να ξεκλειδώσουν και να εξωτερικεύσουν την πιο δημιουργική τους πλευρά.

Και οι τρεις τριγυρνούν στην πόλη, γνωρίζοντας ότι αυτό το μέρος είναι γεμάτο με σημεία που μπορούν να σε κάνουν να βρεις την έμπνευση ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Και για να το κάνεις, ένα από τα βασικά που χρειάζεσαι είναι το να έχεις στα χέρια σου ένα εργαλείο σαν το Galaxy S23 Ultra, που θα σε βοηθήσει να την ανακαλύψεις, να την καταγράψεις, να τη μοιραστείς και να την αποκαλύψεις.

Η επική κάμερα του Galaxy S23 Ultra δίνει στον Γιάννη τον φωτογράφο περισσότερη ελευθερία για δημιουργία, με τη δυνατότητα για λήψη πραγματικά κινηματογραφικών βίντεο Nightography με τεχνολογία ΑΙ. To Galaxy S23 Ultra των 200 megapixel φωτίζει κάθε λεπτομέρεια ακόμα και και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δίνοντας στον χρήστη ενισχυμένο έλεγχο δημιουργικότητας όλη τη διάρκεια της ημέρας, καταγράφοντας εκπληκτικά το περιεχόμενο αποδίδοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια αφού πλέον μπορεί εύκολα να φωτογραφίζει το περιβάλλον γύρω του χωρίς να βρίσκει εμπόδιο σε χαμηλούς φωτισμούς ή αποστάσεις.

Το Nightography μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S23 προσαρμόζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών περιβάλλοντος. Είναι τόσο εντυπωσιακό που μπορείς να τραβήξεις τα πάντα καθαρά, ακόμα και τον έναστρο ουρανό, ενώ χάρη στο Expert RAW η έκθεση ρυθμίζεται αυτόματα δίνοντας τη δυνατότητα καταγραφής των αστερισμών.

Η Μαρία στα ταξίδια της έχει για πιστό συνοδοιπόρο το Galaxy S23 Ultra και με αυτό δίνει στο κοινό της content από τις ιστορίες που δημιουργεί. Η ίδια έχει πλέον τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της like a pro με το Expert Raw τραβώντας φωτογραφίες με 50ΜP λεπτομερή, δυναμικά καρέ ενώ μπορεί να βγάζει καθαρές νυχτερινές selfies και πορτραίτα με ζωντανά χρώματα και καθαρά βίντεο με σαφείς λεπτομέρειες και λιγότερο θόρυβο.

Ύστερα ο gamer της παρέας, ο Μάνος γνωρίζει ότι το gaming είναι πλέον επάγγελμα και η ποιότητα της εμπειρίας gaming μπορεί να επηρεάσει την έκβαση ενός παιχνιδιού και κατά συνέπεια τη δουλειά του gamer. Έχοντας όμως στα χέρια του το νέο Galaxy S23 Ultra βλέπει πώς απογειώνεται η premium gaming εμπειρία. Έχει μπροστά του έναν δρόμο που τον οδηγεί στο μέλλον του Mobile Gaming εκεί που δεν υπάρχουν όρια, τα πάντα είναι δυνατά και κάθε προσδοκία μπορεί να ξεπεραστεί. Με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, σε Samsung Galaxy μέχρι σήμερα, η εμπειρία του gaming είναι ακόμα πιο καθηλωτική.

Ο gamer μπορεί να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι χωρίς να φοβάται για τη μνήμη της συσκευής του αφού στα χαλαρά παιχνίδια έχει χαμηλή κατανάλωση, στα βαριά παιχνίδια θα δει σταθεροποίηση των επιδόσεων ενώ χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, υπάρχει προχωρημένη διαχείριση ενέργειας. Έτσι, μπορεί να παίζει χωρίς περισπασμούς, χάρη στις βελτιωμένες δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα χωρίς να ανησυχείς για τη διάρκεια της μπαταρίας.

Στη ζωή των creators το κινητό είναι το βασικότερο εργαλείο της δουλειάς τους. Από τη δημιουργία περιεχομένου και την επεξεργασία του υλικού μέχρι την επικοινωνία, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η λεπτομέρεια. To Galaxy S23 Ultra είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου δίνοντάς σου δυνατότητες που δεν είχες φανταστεί μέχρι σήμερα.

Μάθε περισσότερα:

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε