unsplash
LIFE

Πώς θα αλλάξεις την ποιότητα του αέρα του σπιτιού σου για το καλό της υγείας σου;

Το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04 χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα, ενώ ταυτόχρονα δροσίζει ή θερμαίνει ανάλογα την εποχή.

Έχεις συχνά συμπτώματα όπως πονοκέφαλο, ζαλάδες, ναυτία, ερεθισμό των ματιών, των αυτιών αλλά και της μύτης; Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις κορονοϊό, αλλά νοσείς από τον αέρα του σπιτιού σου. Αν ζεις στην πόλη ή σε βιομηχανική περιοχή είναι πολύ πιθανό να υποφέρεις από την χαμηλή ποιότητα του αέρα μέσα στον χώρο σου. Η λύση όμως δεν είναι να μετακομίσεις στο χωριό. Ευτυχώς η σημερινή τεχνολογία σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσεις τον αέρα στο σπίτι σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Η Dyson είναι μία πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τις πρωτοποριακές και καινοτόμες συσκευές της στον οικιακό εξοπλισμό. Και το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04 είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό καθαριστή αέρα. Είναι μία επένδυση ζωής.

 

Ο συγκεκριμένος καθαριστής έχει δυνατότητα ανεμιστήρα και θερμαντικού ανάλογα με την εποχή που το χρησιμοποιούμε. Όχι μόνο δηλαδή έχεις καθαρό αέρα, αλλά και θερμότητα ή δροσιά ανάλογα με την εποχή που το χρησιμοποιείς.

Απομακρύνει τα αλλεργιογόνα

Αν σε ταλαιπωρούν οι αναπνευστικές αλλεργίες ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε κοινά αεροαλλεργιογόνα. Όταν αυτά εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα και αλλεργική επιπεφυκίτιδα. Σε αυτή την κατηγορία των αεροαλλεργιογόνων περιλαμβάνονται οι γύρεις φυτών και δέντρων, τα επιθήλια ζώων, συνήθως γάτας και σκύλου, τα γνωστά σε όλους μας ακάρεα της οικιακής σκόνης και τα σπόρια των μυκήτων.

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα απομακρύνοντας το 99,97% των αλλεργιογόνων.

Απομακρύνει τους ρύπους

Οι ατμοσφαιρικοί ρύποι είναι πολλών ειδών και διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Το όζον, το διοξείδιο του αζώτου, τα αιωρούμενα σωματίδια και το διοξείδιο του θείου, βλάπτουν σημαντικά το περιβάλλον και την υγεία. Ο καπνός των τσιγάρων, τα τζάκια ή οι σόμπες ξύλου, τα απορρυπαντικά, οι θερμάστρες υγραερίου ή κηροζίνης δημιουργούν ατμοσφαιρικούς ρύπους που φτωχαίνουν την ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι μας.

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 απομακρύνει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και ταυτόχρονα σε ζεσταίνει, έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς άλλα είδη θερμαντικών που επιβαρύνουν την υγεία σου. Ενώ το καλοκαίρι ή όταν ο καιρός είναι κάλος και δεν χρειαζόμαστε θέρμανση, μπορούμε να έχουμε μία ισχυρή ροή καθαρού αέρα μπορεί που δροσίζει.

Πώς λειτουργεί

Ο καθαριστής αέρα, ανεμιστήρας και θερμαντικό Dyson Pure Hot + CoolLink HP04 έχει την ικανότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και αέρια, να τα διαγιγνώσκει και να τα αναφέρει σε πραγματικό χρόνο, στις ενδείξεις της όθονης.  Στη συνέχεια μπορεί να παγιδεύει τα σωματίδια αυτά, στα φίλτρα ενεργού άνθρακα που διαθέτει και να απομακρύνει τα αέρια. Τα αεροστεγή φίλτρα του HEPA παγιδεύουν το 99,97% των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων όπως είναι τα αλλεργιογόνα και οι ρύποι. Μόνο οι καθαριστές-αερόθερμα Dyson διαθέτουν τεχνολογία Air Multiplier και 360° ταλάντωση, έχοντας την ικανότητα μέσα από την προώθηση καθαρού αέρα να έχουμε μια γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση στον χώρο μας και σε μεγάλο εύρος, όπως για παράδειγμα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Κοιμήσου ήσυχος

Μην φοβάσαι ότι με το Dyson Pure Hot + CoolLink HP04 θα βρεις τον καθαρό αέρα και θα χάσεις την ησυχία σου. Η συσκευή αυτή διαθέτει πιστοποίηση αθόρυβης λειτουργίας για βελτιωμένο ήχο και ποιότητα. Διαθέτει και λειτουργία ύπνου που παρακολουθεί και καθαρίζει χρησιμοποιώντας τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις της, με μια σκοτεινή οθόνη και ένα καμπυλωτό τηλεχειριστήριο που αποθηκεύεται μαγνητικά επάνω στην ίδια τη συσκευή.