ΚΑΡΙΕΡΑ
SPONSORED

Πώς θα βγάλεις με άνεση το (100 ωρών) πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με voucher 600 ευρώ

Μερικές απλές συμβουλές για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με Voucher 2020.

Όταν θέλεις να πιστοποιήσεις κάποια γνώση ή ικανότητα που κατέχεις, με το σχετικό δίπλωμα, τότε η PeopleCert Education είναι ο προορισμός σου. Πρόκειται για τον παγκόσμιο ηγέτη στην πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων με περισσότερους από 15 εκατομμύρια πιστοποιημένους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα ECDL. Σήμερα, η PeopleCert Educations η σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο στο σπίτι.

Όπως διαπιστώνουμε καθημερινά, η πραγματικότητα της πανδημίας του COVID-19 έχει άμεσες επιπτώσεις στην αγορά εργασίας, πλήττοντας το εμπόριο και κάθε ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα  Η νέα προκήρυξη για τα voucher τηλεκατάρτισης δίνει την ευκαιρία σε πάνω από 150.000 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων να ωφεληθούν. Στο πρόγραμμα δικαιούνται να κάνουν αίτηση και να εισέλθουν επιστήμονες που πλήττονται από τον COVID-19 και εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας, ενώ κάθε επωφελούμενος θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ. Σε αυτό το κείμενο θα φροντίσουμε να σε προετοιμάσουμε γι’αυτή την διαδικασία της τηλεκατάρτισης, ώστε οι ώρες να περάσουν εύκολα και κυρίως ευχάριστά!

Καταρχήν, προετοιμάζεσαι έγκαιρα

Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων, τηρείς σωστά τις ημερομηνίες, όπως αυτές αναγράφονται στο site της PeopleCert Education. Η διαδικασία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την “Επιταγή Κατάρτισης” (voucher) ξεκίνησε την Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 και λήγει τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00. Γνωρίζοντας ήδη για τους κλάδους και τα σχετικά εκπαιδευτικά αντικείμενα που αφορά το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης και αν φύσικα το αντικείμενο της ενασχολησης σου εντάσσεται σε αυτούς, κάνεις την αίτηση σου και περιμένεις την μεγάλη μάχη!

Στην μάχη, με γεμάτες μπαταρίες

Ζούμε σε μια παράξενη εποχή, όπου ο -απόλυτα αναγκαίος λόγω της πανδημίας της COVID-19-περιορισμός στο σπίτι έχει ‘κλειδώσει’ κάθε ανοιξιάτική απόδραση, κάθε ευκαιρία για να ξεφύγεις από το σαλόνι σου. Αν σκέφτεσαι το φαγητό συχνά, αν νιώθεις πολλές φορές μέσα στη μέρα μια έντονη πείνα, μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλους μας. Για να παρακολουθήσεις με διαύγεια πνεύματος το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, χρειάζεσαι ‘καύσιμα’, όποτε, ένα κολατσιό (όπως φρούτο, γιαούρτι, bitter σοκολάτα) ανάμεσα στα γεύματα σου, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα.Το καλοκαίρι θα αδυνατίσουμε (όλοι μαζί).

Σκοτώνοντας την αϋπνία

‘Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο’ τραγούδησε κάποτε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, συνθέτοντας μια σκοτεινή εικόνα για τις στιγμές που το μυαλό νικάει το σώμα και ο ύπνος δεν έρχεται ποτέ. Το άγχος, τα δεκάδες ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν, το μέλλον του κόσμου μετά το πέρασμα της COVID-19, είναι όσα μπορούν να μας πάρουν μακριά την γαλήνη ενός βραδινού ύπνου. Σκέψου ότι μπορείς να αλλάξεις μόνο όσα περνούν από το χέρι σου, για τα υπόλοιπα που συμβαίνουν εκεί έξω, δεν έχεις καμία απολύτως ευθύνη. Σκέψου επίσης πως είσαι υγιής, έχεις την οικογένεια και τους φίλους σου επίσης υγιείς και μια δουλειά που αγαπάς πολύ εκεί έξω. Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα συνθέτουν την γαλήνη του καθενός. Ο ύπνος είναι δικαίωμα σου, ένα έξτρα καύσιμο για να πετύχεις στην δοκιμασία των 100 ωρών της τηλεκατάρτισης.

Σκέψου την Μεγάλη Εικόνα

Ποτέ δεν είναι εύκολο να επιστρέφουμε στα θρανία, ως ενήλικες πια. Όμως οι περιστάσεις αποδεικνύουν πως αυτό κρίνεται απαραίτητο. Μην το δεις σαν καταναγκασμό ή σαν τιμωρία. Δες το σαν μια αφορμή για να κάνεις reset, σαν έναν επαναπροσδιορισμό των στόχων και της πορείας που θέλεις να θέσεις στο επάγγελμα σου. Είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα περιπέτεια, σε λευκό καμβά. Εσύ έχεις τα χρώματα, εσύ έχεις και το πινέλο. Μπορείς να κάνεις αυτό το καράβι να φύγει πολύ μακριά.