SEX

Πόσο νορμάλ είσαι στο σεξ;

Τι κάνεις εσύ που δεν κάνουν οι υπόλοιποι; Μήπως είσαι ο 1 από τους 3 άντρες που έχουν υποκριθεί οργασμό; Ή μήπως ανήκεις στο 22% που δεν έχουν δει ποτέ τσόντα; Όταν πρόκειται για σεξ, το “νορμάλ” είναι τελικά μια πολύ σχετική έννοια.

“Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν”. Αυτό το τσιτάτο που ακούς δεξιά και αριστερά μια κουβέντα είναι – και μάλιστα καθόλου εφαρμόσιμη. Αναπόφευκτα συγκρίνεσαι με άλλους, είτε με κλεφτές ματιές στα αποδυτήρια, είτε μέσα από τις αφηγήσεις τους και τις ιστορίες των γυναικών που τους έχουν δοκιμάσει. Τι είναι όμως τελικά “νορμάλ” όσον αφορά SOS θέματα όπως το μέγεθός σου, η διάρκειά σου ή ο αριθμός των γυναικών που έχεις πάει; Μια και μόνο έρευνα δεν φτάνει για να σου απαντήσει. Έτσι λοιπόν διασταυρώσαμε στοιχεία, κάναμε ένα mix & match και βγάλαμε το προφίλ του Μέσου Άντρα στο Σεξ, όπως προκύπτει μέσα από τις μεγαλύτερες στατιστικές έρευνες που έχουν γίνει. Spoiler: oι αριθμοί είναι με το μέρος σου. Αυτό το κείμενο θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

1. Το πέος σου δεν είναι μικρό

Ευτυχώς να λες που υπάρχουν και οι στατιστικές, διαφορετικά θα ήσουν καταδικασμένος να είχες για μέτρο τους επαγγελματίες επιβήτορες στην οθόνη του υπολογιστή σου. Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πίστευες για τα προσόντα των άλλων, ο μέσος άντρας διαθέτει ένα πέος μεταξύ 12,8 – 14 εκατοστών (σε στύση), ενώ συγκεκριμένα ο μέσος έλληνας ξεπερνά ελαφρώς το μέσο όρο με 14,73 εκατοστά. Οπότε βγάλε χάρακα και ξαναμέτρα, με άλλη αυτοπεποίθηση αυτή τη φορά.

2. Ο διπλανός σου δεν σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα

Τίποτα δεν πάει στραβά με τη λίμπιντό σου αν που και που σκέφτεσαι και μερικά άλλα πράγματα πέρα από το σεξ, κάτι δευτερεύουσας σημασίας θέματα, όπως π.χ. η υγεία σου, η δουλειά σου, η οικογένειά σου, τα λεφτά σου. Αυτό το παραμύθι με τον κολλημένο αντρικό εγκέφαλο στο σεξ πρέπει να τελειώσει. Το 54% των αντρών σκέφτεται το σεξ λίγες φορές μέσα στο 24ωρο του, ενώ για αρκετούς μπορεί να περάσει η μέρα τους και το ζήτημα να μην τους απασχολήσει καν. Βέβαια υπάρχει και ένα 4% που το σκέφτεται σπανιότερα από μια φορά το μήνα, αλλά εσύ που έκανες κλικ σε αυτό το άρθρο μάλλον δεν ανήκεις σε αυτούς.

3. Οι άλλοι δεν χτυπάνε σεξουαλικούς μαραθώνιους την ώρα που εσύ κάνεις σπριντ

Το σεξ δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα ωραία πράγματα να κρατάνε λίγο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση “λίγο” ισοδυναμεί με 3 έως 7 λεπτά. Χωρίς τα προκαταρκτικά, χωρίς το ποτό πριν και χωρίς το τσιγάρο μετά. Οπότε, αν είσαι τύπος του πεντάλεπτου, δεν συγκαταλέγεσαι στις περιπτώσεις “πρόωρης εκσπερμάτισης”, καθώς σε αυτές το σεξ διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά. Αλλά ακόμη κι έτσι να είναι, η έρευνα του Kinsey έδειξε ότι τα 3/4 των αντρών εκσπερματώνουν μέσα σε 2 λεπτά από τη στιγμή της διείσδυσης σε περισσότερες από τις μισές συνευρέσεις τους. Καλό θα ήταν, βέβαια, να προσπαθείς να καθυστερείς τον οργασμό σου, αφενός για να το απολαύσεις περισσότερο και αφετέρου από ευγένεια προς τις κυρίες. Λίγο να αλλάξεις τη στάση, λίγο το ρυθμό, θα βγει το τίμιο τεταρτάκι. 

4. Τα κορίτσια των άλλων δεν είναι πιο ευτυχισμένα από το δικό σου

Το 2005 κατακτήσαμε μια παγκόσμια πρωτιά, εκείνη της πιο horny χώρας, στην παγκόσμια έρευνα της Durex, καθώς οι Έλληνες κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 138 φορές το χρόνο, τη στιγμή που ο υπόλοιπος πλανήτης κάνει σεξ μόνο 103. Μη βγάλεις κομπιουτεράκι, το διαιρέσαμε εμείς για σένα: 2,6 φορές την εβδομάδα. Αν η αγαπημένη σου γκρινιάζει ότι δεν το κάνετε αρκετά συχνά, πες της απλά να χαίρεται που δεν είναι γιαπωνέζα (45 συνευρέσεις το χρόνο).

5. Δεν έχεις πάει με λίγες

Πάντα θα υπάρχει ένας ωραίος που έχει πάει με 50 γυναίκες, και πάντα θα υπάρχει και ένας ψεύτης που λέει πως έχει πάει με 50 γυναίκες. Εσύ δεν χρειάζεται να είσαι τίποτα από τα δύο: μπορείς απλά να αποδεχθείς πως είσαι ο νορμάλ, μέσος άντρας, ο οποίος έχει κάνει σεξ με 5 έως 10 γυναίκες. Τι να πει δηλαδή και το 12% των Ελλήνων που έχει πάει μόνο με μια σε ολόκληρη τη ζωή του.

6. Οι άλλοι δεν περνάνε καλύτερα στο σεξ από εσένα

Μόνο το 13% των αντρών δηλώνει απολύτως ευχαριστημένο με τη σεξουαλική του ζωή. Η πλειοψηφία (το 46%) απαντά το χλιαρό και διπλωματικό “είμαι σχετικά ευχαριστημένος αλλά θα μπορούσα και καλύτερα”, ενώ αυτοί που απομένουν δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή – ή δεν έχουν καν σεξουαλική ζωή.

7. Δεν είσαι εσύ ο μόνος στερημένος

Όσο κι αν νιώθεις πως το σύμπαν σου φέρεται άδικα, διότι τόσο καιρό δεν έχει φέρει στο διάβα σου μια ωραία παρουσία για να μοιραστείτε μια βραδιά πάθους, οφείλεις να καταλάβεις πως το σύμπαν δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου. Έχει βασανίσει κατά καιρούς κι άλλους: το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει ο μέσος άντρας χωρίς σεξ είναι 19 μήνες. Κάτι περισσότερο από ενάμιση χρόνο δηλαδή. Και εσύ κλαίγεσαι από τώρα;

8. Κανένας δεν άφησε το μοναχικό σπορ πίσω στην εφηβεία του

Η ηλικία παίζει ρόλο, το αν υπάρχει διαθέσιμη παρτενέρ επίσης παίζει ρόλο, όμως o μέσος άντρας κάνει σεξ με τον εαυτό του 4,9 φορές την εβδομάδα. Για την ακρίβεια, το 44% των αντρών δήλωσε πως αυτοϊκανοποιείται “μερικές φορές την εβδομάδα”. Δεν συντρέχει λόγος λοιπόν να μειώσεις το αγαπημένο σου χόμπι καθώς, όπως όλα δείχνουν, και ο διπλανός το ίδιο χόμπι έχει.

9. Οι τσόντες δεν είναι αποκλειστικό δικό σου προνόμιο

Εντάξει, αυτό το φανταζόσουν, ότι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία (8 στους 10 άντρες) έχει δει ταινία πορνό. Αυτό που ίσως δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν και 2 στους 10 (22%)που δεν έχουν δει ποτέ. 60% των αντρών σερφάρουν στο ίντερνετ με σκοπό να βρουν πορνό υλικό και αυτό το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 75% όταν μιλάμε για single άντρες ηλικίας 25-34. Σε ευχαριστούμε που αντί να είσαι εκεί, αφιερώνεις το χρόνο σου να διαβάζεις αυτές τις γραμμές (εκτός αν βρίσκεσαι στο γραφείο, όποτε εκ των πραγμάτων δεν έχεις άλλη επιλογή).

10. Έχουν και οι άλλοι απωθημένα

Το 61% θα ήθελαν να κάνουν τρίο, στην πραγματικότητα όμως μόνο το 17% το έχει κάνει. Ομοίως, ενώ σχεδόν οι μισοί άντρες θα ήθελαν να κάνουν σεξ με μια συνάδελφό τους, μόνο ο 1 στους 3 τα έχει καταφέρει (αν είσαι όντως στο γραφείο, δεν αφήνεις το σερφάρισμα να την κεράσεις ένα καφέ στο κυλικείο;).

11. Και οι άλλοι το έχουν κάνει σε cool μέρη

1 στους 2 Έλληνες έχει κάνει σεξ σε κάποια παραλία, όπως επίσης και 1 στους 2 έχει μαγαρίσει το κρεβάτι των γονιών του. 4 στους 10 έχουν κινδυνέψει να πιαστούν σε κάποιο πάρκο ή κάποια τουαλέτα. Το αυτοκίνητο είναι κάτι σαν δεύτερο σπίτι για τον Έλληνα, καθώς το έχουν προτιμήσει οι 7 στους 10. 17% έχουν ιδρώσει στο χώρο της εργασίας τους, 8% στο σχολείο, 8% στα μεσα μαζικής μεταφοράς και 2% σε αεροπλάνο. Άπαξ και λύσεις το “ποια”, το “που” μοιάζει παιχνιδάκι.

12. Δεν είσαι ο μόνος με παράξενα γούστα

14% των αντρών γουστάρουν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, 48% καλωσορίζουν στο κρεβάτι τους δονητές, ενώ 46% έχουν και φαγητά στο σεξουαλικό μενού τους. Οι χειροπέδες είναι κάτι ευχάριστο για το 35% των αντρών ενώ ένα τεράστιο ποσοστό, 79% μιλάει βρώμικα την ώρα του σεξ. Home made βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές έχει γυρίσει το 12%. Και ναι, 31% των αντρών κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν υποκριθεί οργασμό, είτε για να επισπεύσουν τη διαδικασία, είτε για να μη στεναχωρήσουν την παρτενέρ τους. Πως το κατάφεραν, μη μας ρωτήσεις, δεν έχουμε ιδέα.

 

Πηγές και ιντερνετ-ογραφία:

The Kinsey Institute for Reaserch in Sex, Gender & Reproduction

Durex Global Sex Survey 2005

Askmen The Great Male Survey 2009

The State Of Sex, Esquire & Marie Claire Survey 2007

ABC News Primetime Live American Sex Survey 2004

The 2011 Playboy Sex Survey

Word Penis Size Statistics