LIFE
SPONSORED

#projectUnlonely: Η αληθινή επαφή κρύβεται στις πιο απλές στιγμές

Ένα πικ νικ με το ταίρι σου παρέα με μια ζεστή κούπα τσάι Lipton αρκούν για να δώσετε νόημα στην επικοινωνία σας.

Η πανδημία έχει αλλάξει για τα καλά τις ζωές μας. Όλα όσα γνωρίζαμε, όλα όσα είχαμε συνηθίσει να κάνουμε καθημερινά πριν από περίπου ένα χρόνο, διακόπηκαν βίαια, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο του στρες, της μοναξιάς και του θυμού σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Μπορεί στην εποχή της τηλεργασίας να βρισκόμαστε συνεχώς μπροστά από μια οθόνη και να μιλάμε μέσω τηλεφώνου, κάμερας ή μηνυμάτων με συναδέλφους και φίλους, όμως πόσο πραγματική είναι αυτή η επαφή; Μπορεί να έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι μας, αλλά πόσο βάρος δίνουμε σε αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να την κάνουμε να ξεχωρίσει;

Σε αυτές τις ερωτήσεις θέλει να απαντήσει η νέα καμπάνια της Lipton, με κεντρικό τίτλο #projectUnlonely, προσπαθώντας παράλληλα να καταπολεμήσει την κρυφή μοναχικότητα που νιώθουμε οι περισσότεροι στη δεδομένη περίοδο. Κι, όμως, δεκαπέντε λεπτά μέσα στην ημέρα είναι αρκετά για να αλλάξεις αυτό το συναίσθημα. Διόρθωση. Δεκαπέντε λεπτά πραγματικής επαφής με το αγαπημένο σου πρόσωπο, παρέα με ένα ζεστό τσάι Lipton, είναι αυτά που χρειάζεσαι.

Τα πιο όμορφα πράγματα είναι αυτά, που δεν κοστίζουν τίποτα. Μια βόλτα, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο. Ένας τρόπος να δείξεις στο πρόσωπο απέναντί σου ότι νοιάζεσαι. Πως ό,τι κι αν γίνει, εσύ είσαι δίπλα του, το στηρίζεις και θα ξεπεράσετε μαζί οποιαδήποτε δυσκολία.

Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξετε να κάνετε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου στην πρώτη ευκαιρία, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά; Τέσσερις λέξεις είναι αρκετές για να σε βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. YOU.ME.TEA.NOW. Φτιάξτε ένα μικρό καλαθάκι με λίγα φρούτα, πάρτε μαζί έναν θερμό γεμάτο με νερό και μερικά φακελάκια τσάι Lipton και κάντε μια εξόρμηση στο πάρκο της περιοχής σας. Μια βόλτα για λίγο καθαρό αέρα όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά κρίνεται και απαραίτητη για να μπορέσετε να αντέξετε την κλεισούρα της καραντίνας.

Έστω και 15 λεπτά θα σας κάνουν καλό. Θα σας φέρουν πιο κοντά. Θα κοιτάξετε αληθινά ο ένας τον άλλο στα μάτια και η επαφή θα είναι αληθινή. Απαραίτητος σύμμαχος σε αυτή τη διαδρομή το τσάι Lipton, το οποίος φαίνεται πώς έχει βάλει πλέον σκοπό να αναδείξει την καλύτερη πτυχή του εαυτού μας.

Την ώρα που ο φόβος της απόρριψης και το άγχος για την επόμενη ημέρα μεγαλώνει, το #projectUnlonely έρχεται για να μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε τα πράγματα που έχουν αξία. Μπορεί μέσα στο χάος της εποχής να μη το βλέπουμε, αλλά εσύ, εκείνη και δύο κούπες ζεστό τσάι Lipton είναι αρκετές για να εξαφανίσουν κάθε ορατό και αόρατο εχθρό.

Και ξαφνικά, ακόμη και οι πιο μαύρες ημέρες γεμίζουν χρώμα. Μέσα σε μόλις δεκαπέντε λεπτά.