Christoph Dernbach/Getty Images/Ideal Image
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Samsung Galaxy Z Flip5 και Fold5: Ήρθαν για να κάνεις upgrade στην καθημερινότητά σου

H πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones ήρθε με νέο μηχανισμό αναδίπλωσης για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων.

Σε αυτούς τους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η πόλη, εκεί που ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει τόσους περισπασμούς, η καθημερινότητα τρέχει και πολλές φορές μπορεί να γίνει δύσκολη. Ευτυχώς όμως, ζούμε στο 2023, στην εποχή των smartphones όπου μέσω αυτών μπορούν τα προβλήματα να λυθούν πιο γρήγορα με αποτέλεσμα η κάθε μέρα, η κάθε στιγμή να έχει τη δυνατότητα να γίνει ποιοτικότερη και καλύτερη.

Είναι η εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με φίλους, οικογένεια και συνεργάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, βιντεοκλήσεων και κοινωνικών μέσων. Είναι η πρόσβαση στην πληροφορία αφού σε λίγα δευτερόλεπτα μια απλή αναζήτηση βοηθά στην επίλυση προβλημάτων, στην αναζήτηση πληροφοριών και στην ενημέρωση. Είναι η οργάνωση μέσω των εφαρμογών που μας έχουν alert.

Είναι η ψυχαγωγία που μας προσφέρει απόλαυση σε βίντεο, μουσική, παιχνίδια και βιβλία σε ψηφιακή μορφή όποτε θέλουμε. Είναι η πλοήγηση μέσω των χαρτών, είναι οι εφαρμογές υγείας που τσεκάρουν τη φυσική δραστηριότητα, τον ύπνο και τη διατροφή, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε έναν υγιή τρόπο ζωής. Και φυσικά είναι η εργασία αφού μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας από απόσταση, να διαχειριζόμαστε τα καθήκοντά μας και να συνδεόμαστε με τον εργασιακό τους χώρο από οπουδήποτε.

Τα λέμε όλα αυτά, που πολλές φορές τα θεωρούμε δεδομένα και τα ξεχνάμε, γιατί για να συμβούν χρειαζόμαστε συσκευές που δε θα μας εγκαταλείψουν, που θα αντέχουν την πολύωρη χρήση και που θα μας επιτρέπουν να κάνουμε τη δουλειά μας από όπου κι αν βρισκόμαστε.

Αυτό καταλάβαμε από τη στιγμή που έπεσαν στα χέρια μας τα νέα Galaxy Flip5 και Galaxy Fold5 της Samsung που βρίσκεται στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων με τα δύο νέα foldable κινητά της Samsung που ήρθαν για να κάνουν upgrade στην καθημερινότητα μας.

Upgrade στην καθημερινότητα

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Πρόκειται για την πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones (Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5) που ήρθε με νέο μηχανισμό αναδίπλωσης για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων.

Ο νέος μεντεσές, Flex Hinge, καθιστά δυνατή την εμπειρία της αναδίπλωσης, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό. Αυτές οι αναδιπλούμενες συσκευές, δίνουν τη δυνατότητα για εξαιρετικές φωτογραφίες από διαφορετικές και δημιουργικές «γωνιές», μέσω της FlexCam. Με ισχυρές επιδόσεις και βελτιστοποιημένη μπαταρία που τροφοδοτείται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, η σειρά Samsung Galaxy Z αλλάζει όλα όσα μπορεί να κάνει ο χρήστης με ένα smartphone – είτε αυτό είναι ανοιχτό είτε διπλωμένο.

Η Samsung έχει βελτιώσει και βελτιστοποιεί σταθερά τη σειρά Galaxy Z. Από τη δημιουργία περιεχομένου στη νέα οθόνη Flex Window 1 του Galaxy Z Flip5, έως το απρόσκοπτο multitasking στο Galaxy Z Fold5, αυτή η σειρά αναδιπλούμενων Galaxy ανταποκρίνεται και ξεπερνά τις ξεχωριστές ανάγκες των σημερινών χρηστών που ζουν με multitasking και απόλυτη οργάνωση σε ένα fast paced περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται.

Galaxy Z Flip5 – Galaxy Z Fold5: Το παρόν και το μέλλον της αναδίπλωσης

To Galaxy Z Flip5 είναι η απόλυτη συσκευή τσέπης που προσφέρει στον χρήστη αμέτρητες επιλογές. Ακόμα και διπλωμένο επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε πάρα πολλές εφαρμογές και μέσω της μεγαλύτερης οθόνης Flex Window, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν υψηλής ποιότητας selfies με την πίσω κάμερα, ενώ μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες με τη FlexCam, χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους.

Απλή και γρήγορη είναι, επίσης, και η προβολή και η επεξεργασία των λήψεων μέσω της λειτουργίας Flex Mode 8. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τόνο του χρώματος ή να διαγράψουν εικόνες εύκολα μέσω της Γρήγορης Προβολής στο παράθυρο Flex Window. Το Flip5 έρχεται σε αρκετές χρωματικές επιλογές: Στο χρώμα της Μέντας, που είναι το βασικό της σειράς άλλα και σε Cream, Λιλά, Γκρι, Μπλε, Πράσινο και Κίτρινο.

Το Galaxy Z Fold5 έρχεται πιο λεπτό, ελαφρύ και φορητό από ποτέ και προσφέρει τις πιο ισχυρές επιδόσεις στη σειρά Galaxy Z. Η μεγάλη οθόνη των 7,6 ιντσών δίνει τη δυνατότητα για ασταμάτητες προβολές, η μέγιστη φωτεινότητα έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 30% για τη βέλτιστη εμπειρία προβολής σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και όταν το φως του ήλιου είναι έντονο.

Ακόμα, στο Fold5 το gaming περνά σε άλλη διάσταση αφού έρχεται με βελτιωμένα γραφικά, χρήση ΑΙ που κάνει την εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική ενώ η χάρη στο προηγμένο σύστημα ψύξης που διαχέει τη θερμότητα πιο έξυπνα για λιγότερες καθυστερήσεις, χωρίς ωστόσο να μειώνει την απόδοση της συσκευής, ο χρήστης μπορεί άνετα να παίζει παιχνίδια στο κινητό του για πολλές ώρες.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Z από 1.249€ στο Samsung.com/gr. Όφελος -20% στα Galaxy Watch6 Series με ταυτόχρονη αγορά Galaxy Flip5 ή Fold5 (η προσφορά ισχύει μόνο στο Samsung.com/gr και μέχρι τις 30.09.2023 και μέχρι
εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.