10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

Score 4 by NIVEA MEN: Το πιο αγαπημένο παιχνίδι έρχεται στο beach party για τα 10 χρόνια OneMan

Για να είναι επιτυχημένο ένα party χρειάζεται και το κατάλληλο παιχνίδι. Τo beach party για τα 10 χρόνια OneMan θα το έχει.

Ποια είναι τα κατάλληλα συστατικά για ένα επιτυχημένο party; Ωραία μουσική, καλή παρέα και αυτό το κάτι που θα δώσει στο party το fun στοιχείο που χρειαζόμαστε. Το beach party για τα 10 χρόνια OneMan θα έχει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα. Οι τυχεροί καλεσμένοι του OneMan που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις και θα βρεθούν το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου στο Varkiza Resort για να γιορτάσουν μαζί μας αυτή την τόσο σημαντική στιγμή, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι by NIVEA MEN.

To δημοφιλές και αγαπημένο παιχνίδι όλων, το Score 4, έρχεται να κάνει την διαφορά και να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων των καλεσμένων του party. Οι αναγνώστες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με στόχο φυσικά τη νίκη που θα τους χαρίσει δώρα από το NIVEA MEN.

Κι αυτό είναι μόνο ένα “κομμάτι” των εκπλήξεων που σε περιμένουν. Το summer beach party του OneMan για μία αξέχαστη Κυριακή πάνω στην άμμο θα ξεκινήσει στις 19.30 το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ.

Μια εμπειρία άκρως καλοκαιρινή αποκλειστικά για 100 τυχερούς και τυχερές αναγνώστες/στριες του OneMan που θα απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εκπλήξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Varkiza Resort.