SEX

Sex εξ’ αποστάσεως (part 2) – H webcam

Ακόμη κι αν είστε χιλιόμετρα μακριά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ιδρώσεις μαζί της. Αυτή τη φορά, βάλ’ τη να στηθεί μπροστά στην κάμερα.

Πριν από λίγο καιρό είπαμε τους βασικούς κανόνες για να κάνεις μαζί της καλό, παραδοσιακό, τηλεφωνικό σεξ μαζί της. Καθώς όμως εσύ είσαι άντρας νέας κοπής, θες να δοκιμάσεις κάτι πιο σύγχρονο, πιο new age, πιο προχωρημένο. Δικαιολογίες. Αυτό που βασικά θες είναι να τη δεις γυμνή.

Στα χρόνια της digital εποχής αυτό είναι μια εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη. Θα χρειαστείς: έναν υπολογιστή, μια κάμερα, το Skype (ή οποιοδήποτε ανάλογο πρόγραμμα) και το manual που φτιάξαμε για εσένα παρακάτω.

Connecting people

Αν το κορίτσι δεν είναι εξοικειωμένο με τα ψηφιακά μέσα, είναι σημαντικό να της έχεις κάνει από πριν ένα καλό setup με τα χεράκια σου ή να της έχεις δώσει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνει σε προηγούμενη online συνάντησή σας. Ίσως χρειαστεί να σπαταλήσεις ένα διαδικτυακό σας ραντεβού μόνο και μόνο για την εγκατάσταση. Διότι αν την έχεις ψήσει για παιχνίδι και χάσετε μισή ώρα να κάνετε install, η λίμπιντό σας θα κάνει uninstall αυτομάτως.

Φώτα, κάμερα, πάμε

Μην υποτιμάς τη σημασία της τοποθεσίας και του σωστού φωτισμού. Απόφυγε τα σημεία του σπιτιού με πολύ ακαταστασία στο background, καθώς είναι αντιπερισπασμός για το μάτι (ειδικά αν το κορίτσι είναι ψυχαναγκαστικό με την τάξη, θα φρικάρει). Αν χρησιμοποιείς laptop, ακούμπησέ το κάπου σταθερά και όχι πάνω στο κρεβάτι, καθώς ακόμη και με την πιο ανεπαίσθητη κίνηση θα κουνιέται το πλάνο. Τέλος, φρόντισε το φως να πέφτει απευθείας πάνω σου και όχι από πίσω, καθώς θα φαίνεσαι σαν σκιά. Εννοείται πως αυτά τα tips θα τα μεταφέρεις και σε εκείνη για να έχεις και εσύ την καλύτερη δυνατή εικόνα της. 

Δώσε θάρρος

Η ενθάρρυνση είναι το πιο βασικό κομμάτι σε όλη τη διαδικασία. Σε αντίθεση με το phone sex, που μπορεί να το κάνει μαζί σου αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με πιτζάμες και κάλτσες tweety, μπροστά στην κάμερα καλείται να δώσει ολόκληρο show για σένα και, όπως είναι λογικό, έχει ανασφάλειες. Διαβεβαίωσέ τη για το πόσο καλά «γράφει» στο φακό και δείξ’ της πόσο πολύ θες να παρακολουθήσεις την παράσταση. Αν καταλάβεις πως εξακολουθεί να αισθάνεται παράξενα και τσεκάρει συνέχεια το πώς φαίνεται, ζήτα της να κλείσει το παράθυρο από το οποίο βλέπει τον εαυτό της.

Υπομονή και επιμονή

Εκτός αν έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος με sms ή chat (θα μιλήσουμε την επόμενη φορά γι’ αυτό), δεν μπορείς να ξεκινήσεις «στεγνά» να της δείχνεις σημεία του σώματός σου (δεν είσαι επιδειξίας)  και να απαιτείς να δεις τα δικά της (δεν είναι πορνοστάρ). Φτιάξε ατμόσφαιρα με χαλαρή κουβέντα και πιείτε μαζί ένα ποτό για να χαλαρώσετε.

Επί ίσοις όροις

Όσο της ζητάς να εκτεθεί, οφείλεις να εκτίθεσαι αναλόγως. Δεν μπορεί να περιμένεις από εκείνη να μείνει με ένα μικροσκοπικό string την ώρα που εσύ φοράς ζιβάγκο και ζακέτες. Ο τρόπος για να αφήσει πίσω τις αναστολές της είναι να νιώσει συνενοχή σε αυτό που κάνετε, όποτε προετοιμάσου να δώσεις και εσύ αντίστοιχο show για εκείνη.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη

Εκτός αν το κορίτσι το έχει ξανακάνει αυτό ή είναι φυσικό ταλέντο μπροστά στην κάμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα αισθανθεί αμήχανα και δεν θα ξέρει τι να κάνει. Εκεί εσύ πρέπει να αναλάβεις την κατάσταση και να την καθοδηγήσεις. Πες της που θα ήθελες να τη φιλήσεις και ζήτα της να αγγίξει αυτά τα σημεία. Ξεκίνα ανώδυνα, στα χείλη, στο λαιμό, πίσω από τα αφτιά και προχώρα σε πιο καυτά σημεία. Επιβράβευσέ τη κάθε φορά που τολμάει κάτι θαρραλέο.

Παίξε βρώμικο παιχνίδι

Αν το κορίτσι είναι πολύ συνεσταλμένο, θα χρειαστείς μια πιο ύπουλη προσέγγιση. Προκάλεσέ τη να παίξει μαζί σου ένα παιχνίδι ενηλίκων, κάπως σαν τη webcam εκδοχή του strip poker. Για παράδειγμα, μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι ερωτήσεων: βάλ’ τη να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο καλά σε ξέρει («τι αυτοκίνητο οδηγάω; Ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα; Προτιμάω τους σκύλους ή τις γάτες;» και ό,τι άλλη βλακεία σου έρθει στο μυαλό). Αν απαντήσει σωστά, έχει δικαίωμα να σου ζητήσει να κάνεις κάτι για εκείνη. Αν απαντήσει λάθος, είναι υποχρεωμένη να υπακούσει εκείνη σε κάποια επιθυμία σου. Όπως καταλαβαίνεις, όσο πιο δύσκολες οι ερωτήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα.

Ένα τσιγάρο μετά

Σχήμα λόγου, γιατί μπορεί να μην καπνίζεις. Πάντως δεν μπορείς ξαφνικά να ρίξεις μαύρο στην οθόνη, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει να την ξαναδείς και να της ξαναμιλήσεις ποτέ. Γέλασε μαζί της σχετικά με αυτά που συνέβησαν, πέσ’ της πόσο «το ‘χει» on camera και πόσο ανυπομονείς να βρεθείτε από κοντά. Κλείσ’ τη ευγενικά και στη συνέχεια ανέβασε με την ησυχία σου το βίντεό της στο internet. (Μη σου μπαίνουν ιδέες. Ένα αστείο κάναμε).