LIFE
SPONSORED

Συμβαίνει τώρα: Πώς η (βαρετή) ζωή στο γραφείο μπορεί να γίνει fun

TodayIwill: Η έμπνευση που χρειάζεσαι για να διώξεις τη ρουτίνα από τη ζωή στο γραφείο.

Υπάρχουν κάποιες μέρες που μοιάζουν τόσο ίδιες με κάποιες άλλες. Ξυπνάς το πρωί, πηγαίνεις στο γραφείο, δεν σηκώνεις κεφάλι για οκτώ ώρες και μετά επιστρέφεις στο σπίτι για να ξεκουραστείς και πάλι από την αρχή. Και κάπως έτσι νιώθεις ότι ζεις κάθε μέρα στο γραφείο στο repeat. Το inbox σου γεμίζει με mail μέσα σε λίγα λεπτά, τα meeting διαδέχονται το ένα το άλλο κι εσύ μένεις να κοιτάζεις τα tasks της ημέρας με πανικό, ελπίζοντας σε ένα μικρό θαύμα που θα τα κάνει ως δια μαγείας να εξαφανιστούν. Ξέρουμε ακριβώς πώς αισθάνεσαι.

Ναι, η ζωή στο γραφείο μοιάζει με ρουτίνα, μια ρουτίνα που όμως μπορείς να την ‘σπάσεις’. Και μπορεί στο Oneman να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα (κι αυτό βγαίνει προς τα έξω που λένε), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές που ‘βυθιζόμαστε’ στην ρουτίνα της απαιτητικής καθημερινότητας και των υποχρεώσεων. Για να σταματήσεις, λοιπόν, να μετράς αντίστροφα τις ώρες μέχρι το σφύριγμα της λήξης (aka το τέλος της βάρδιας σου), θα πρέπει να βρεις ένα κίνητρο, μια πρόκληση που θα σε κάνει να πεις ‘challenge accepted’ και θα κάνει ακόμα και την πιο βαρετή μέρα στη δουλειά να έχει ένα νόημα.

Και βρήκαμε το κίνητρο στο Instagram πριν από μερικές ημέρες, όταν εκεί που χαζεύαμε– για δουλειά πάντα – το μάτι μας έπεσε στο πιο πρόσφατο #Todayiwill challenge του glo™. #Todayiwill after work party!

Περιττό να πω πως όταν στην ίδια πρόταση υπάρχουν οι λέξεις “after work” και “party”, το ακούμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να πούμε το μεγάλο ‘ναι’ στην πρόκληση γιατί ναι, υπάρχει ζωή και μετά το γραφείο κι εμείς είμαστε πολύ έτοιμοι να την ανακαλύψουμε. Ένα after work drink #poweredbyglo ή συνδρομές στην πιο δημοφιλή streaming πλατφόρμα για τους binge watchers είναι ό,τι πρέπει για αρχή για να διώξει όλο το άγχος και την πίεση της ημέρας.

Ένα after work drink #powedbyglo είναι ό,τι πρέπει για αρχή για να διώξει όλο το άγχος και την πίεση της ημέρας.

*Πώς είμαι στο γραφείο

**Πώς είμαι όταν φεύγω από το γραφείο για το after work party

Σύσσωμοι συμμετείχαμε στο Todayiwill after work party challenge με το το δικό μας #συμβαίνειτώρα από τη δουλειά. Βγάλαμε το drama μας σε stories, κάναμε tag @glo_greece και #todayiwill και μπήκαμε στην ομάδα των συμπασχόντων που αναζητά μια ευκαιρία να βάλει λίγη λάμψη στη ζωή του μετά τη δουλειά.

Το ‘after work party’ challenge του glo™ θα σου δώσει το κίνητρο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα σου χαρίσει πλούσια δώρα. Πες today I will και πάρε μέρος στο διαγωνισμό. Τα βήματα είναι απλά και μπορείς να τα ανακαλύψεις με ένα κλικ. Μπες στο www.todayiwill.gr, δες τα steps, κάνε κι εσύ το challenge και μπες στην κλήρωση για τα δώρα που σου προσφέρει το glo™.

Πάρε έμπνευση από την πρωτοβουλία todayIwill. Σήμερα, δε θα αφήσεις την κούραση να σε καταβάλει και να σε ‘αναγκάσει’ να επιστρέψεις στο σπίτι. Σήμερα, θα κάνεις κάτι διαφορετικό. Ιδού μερικές ιδέες:

• Κάνε μια βόλτα στην πόλη
• Πήγαινε για ένα after work drink
• Δοκίμασε το φαγητό σε αυτό το μαγαζί που σου πρότεινε ένας φίλος
• Ανακάλυψε καινούριες σειρές στην πιο δημοφιλή streaming πλατφόρμα
• Πήγαινε σινεμά

Και μόνο στη σκέψη ότι η μέρα σου δεν τελειώνει απαραίτητα όταν τελειώνει η δουλειά σου και ότι θα δεις αγαπημένα πρόσωπα και θα μοιραστείς μαζί τους όσα θες και μόνο στην ιδέα ότι το μυαλό θα ξεφύγει λίγο και θα σταματήσεις (επιτέλους!) να μιλάς για το γραφείο, η μέρα σου θα κυλήσει τόσο γρήγορα που πριν καλά καλά το καταλάβεις θα έχεις περάσει την πόρτα της εξόδου.

Μείνε συντονισμένος στο @glo_greece και το www.todayiwill.gr
Μάθε το επόμενο challenge , δες τα δώρα και πες “challenge accepted”. Δικαιολογίες τέλος.

Η πρόκληση είναι μπροστά σου! Θα το κάνεις;

Photo credits: Νικόλας Κατσαρός