ΣΠΙΤΙ

Κάνε το σπίτι σου να γυαλίζει με ένα κλικ

Η απόλυτη καθαριότητα είναι ένα βήμα μακριά.

Τώρα που ήρθε το φθινόπωρο, οι αγορές τριγυρίζουν στο μυαλό σου αλλά δεν παίρνεις την απόφαση. Σίγουρα κάτι έχεις βάλει στο μυαλό σου αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή έχει έρθει, αν αναλογιστεί κανείς πόσα πράγματα βλέπεις και σε εντυπωσιάζουν.

Κάθε μέρα περνούν μπροστά από τα μάτια σου δεκάδες προϊόντα τεχνολογίας, ηλεκτρικές συσκευές και έξυπνα προϊόντα σε μοναδικές προσφορές που σου φωνάζουν να τα αποκτήσεις. Επειδή όμως όσο και να θέλεις, μάλλον δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή, καλό είναι να οργανωθείς και να συγκεντρωθείς στα σημαντικά και σε αυτά που χρειάζεσαι περισσότερο.

Ταυτόχρονα όμως, αυτή είναι και η εποχή που μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, κατάλαβες ότι το σπίτι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει και βρίσκεσαι σε αυτό πολύ πιο συχνά είτε με φίλους είτε ακόμη και μόνος, πολύ θα ήθελες να υπάρχει ένας τρόπος έτσι ώστε αυτό να καθαρίζεται μόνο του. Ή σχεδόν μόνο του… Μπορεί να συμβεί αυτό; Μπορεί! Και η λύση είναι δίπλα σου!

Ειδικότερα για την καθαριότητα του σπιτιού, τα πράγματα είναι απλά. Μπορείς να έχεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ.

Η ζωή σου γίνεται ευκολότερη και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι Mi Robot VacuumMop Essential και η Mi Robot Vacuum Mop Pro είναι έτοιμες να σε ανταμείψουν για την επιλογή σου, είτε βρίσκεσαι στον χώρο σου είτε όχι. Ξέχνα καλώδια, ξέχνα ατελείωτες ώρες καθαρισμού σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Όλα όσα χρειάζεται η καθαριότητα του σπιτιού σου, μπορούν να γίνουν την ώρα που εσύ θα βρίσκεσαι στη δουλειά ή θα πίνεις τα after work drinks σου!

Ακόμη, χάρη στις δύο σκούπες της Xiaomi δεν έχεις καμία ανησυχία για τα κατοικίδιά σου. Όσο εκείνα βρίσκονται στο σπίτι και περιμένουν να επιστρέψεις, το σπίτι σου μπορεί να καθαρίζεται σχεδόν μόνο του, με ένα κλικ, μέσω της εφαρμογής Mi Home App. Ξέχνα για πάντα τρίχες, χνούδια και σκόνη στο πάτωμα.

Η Mi Robot VacuumMop Essential ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και το κάνει με αποδοτικότητα που σχεδόν συγκινεί! H ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi προσφέρει μεγάλη δύναμη αναρρόφησης και δυνατότητα τέλειου καθαρισμού του χώρου, ενώ έχει πολύ κομψό σχεδιασμό και δεν απαιτεί τίποτα από εσένα!

Η Mi Robot VacuumMop Essential έχει τον δικό της τρόπο να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη και σε κάθε ευκαιρία σου υπενθυμίζει πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί.

Δεν σκουπίζει μόνο, σφουγγαρίζει κιόλας! Με δεξαμενή σκόνης που προσφέρει μέγιστη χωρητικότητα 420 ml και δεξαμενή νερού 200 ml για σφουγγάρισμα, ενώ μπορείς να ρυθμίσεις και την ποσότητα του νερού επιλέγοντας από 3 επίπεδα αφού όλα τα δάπεδα δεν είναι ίδια και δεν εμφανίζουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας για την Mi Robot VacuumMop Essential.

Όταν μπορείς να έχεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ από την ίδια συσκευή, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;

Από την άλλη υπάρχει η Mi Robot Vacuum Mop Pro που φτιάχτηκε για να κάνει το σπίτι σου πιο καθαρό από ποτέ, χωρίς καν να απαιτεί την παρουσία σου στον χώρο. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, έξυπνο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, προστασία πατώματος ενώ προσφέρει σφουγγάρισμα τόσο αποτελεσματικό που θα μοιάζει σαν να το κάνεις με το χέρι.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός της, επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα. Η Mi Robot Vacuum Mop Pro είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης που παρέχει ομαλή ισχύ αναρρόφησης μέχρι 2100 Pa και απορροφά πλήρως τη σκόνη.

Το νέο laser σύστημα χαρτογράφησης LDS χρησιμοποιεί θέσεις βαθμονόμησης πολλαπλών επιπέδων και αλγόριθμους προηγμένης αντιστοίχισης τμημάτων. Επιπρόσθετα, με εργονομική χρήση πόρων, ταχύτερη χαρτογράφηση και έξυπνη αναγνώριση εμποδίων, η Mi Robot Vacuum Mop Pro εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα! Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ένα απλό κλικ και θα έχεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα ακόμη κι όταν δεν βρίσκεσαι στον χώρο σου.

Και οι δύο σκούπες μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον. Έχουν δυνατότητα έξυπνου σχεδιασμού πορείας και μέσω της εφαρμογής Mi Home App, μπορείς να παρακολουθήσεις την ηλεκτρική σκούπα, τη διαδρομή καθαρισμού και την ακριβή θέση της, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι μέσα από το smartphone σου.

Γιατί το smartphone σου μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να τραβά όμορφες φωτογραφίες. Οι περισσότερες συσκευές της Xiaomi, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν η «καρδιά» του οικοσυστήματος ενός έξυπνου σπιτιού. Η Xiaomi διαθέτει αμέτρητες έξυπνες συσκευές στην αγορά, οπότε οι προοπτικές δεν σταματούν ποτέ! Ώρα να τις ανακαλύψεις στο Mi Store!