LIFE
SPONSORED

Σπούδασε hospitality, business και γαστρονομία στον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Οργανισμό της Ελβετίας

Γνώρισε το Swiss Education Group και διεκδίκησε υποτροφίες έως και 30.000 ευρώ.

Το Swiss Education Group είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας εκπαίδευσης στην Ελβετία. Έχει στο ενεργητικό του 4 από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όσον αφορά το τομέα του Hospitality, Business & Culinary Arts, με πάνω από 6000 φοιτητές να παρακολουθoύν τα μαθήματά μας. Με 40 χρονιά εμπειρίας στον χώρο, έχει βαθιές ρίζες στην Ελβετική παράδοση του “Swiss Hospitality”.

  • 4 Πανεπιστημιακά ιδρύματα στα τοπ 10 του κόσμου βάσει του 2022 QS Ranking
  •  97% επαγγελματική αποκατάσταση με το πέρας των σπουδών
  •  Μοναδικές ειδικεύσεις και εμπειρικές γνώσεις που εγγυώνται μια επιτυχημένη καριέρα.
  •  Προγράμματα για όλες τις ηλικίες με καλοκαιρινά camp για νέους, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αλλά και online courses.

Με μεγάλη επιτυχία φέρνουμε την Ελβετική παράδοση της τελειότητας σε όλα τα κομμάτια της φοιτητικής ζωής & εκπαίδευσης. Αυτό δεν θα ήταν βέβαια δυνατό χωρίς την στήριξη του τεράστιου δικτύου των αποφοίτων μας, που πλέον κατέχουν εξέχουσες θέσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία του κόσμου, καθώς και τις συνεργασίες μας με ηγέτες και πρωτοπόρους του Τουριστικού, Ξενοδοχειακού και Γαστρονομικού κλάδου.

Οι 4 Παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμια μας

Όπως είπαμε το Swiss Education Group, εξειδικεύεται στους τομείς του Business, Hospitality & Culinary Arts. Κάθε μια από τα 4 πανεπιστήμια μας προσφέρει και μια διαφορετική επιλογή-κατεύθυνση μέσα στον κλάδο. Έτσι ο κάθε φοιτητής βρίσκει το πρόγραμμα που του ταιριάζει.

• Προπτυχιακά προγράμματα
• Μεταπτυχιακά προγράμματα
• Online Courses
• Καλοκαιρινά Camp

Φέτος στην ετήσια παρουσίαση των πανεπιστημίων μας στο Ξενοδοχείο Athens Marriott στις 25 Νοεμβρίου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα 4 πανεπιστήμια μας και να κλείσουν προσωπικά ραντεβού για υποτροφίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία αξίας έως 30.000 ευρώ (30% των διδάκτρων) για τη φοίτηση τους.

Ημερομηνία: 25 Νοεμβρίου

Ώρα: 10:00-18:00 (Προσωπικές Συναντήσεις) | 19:00 (Παρουσίαση Πανεπιστημίων)

Τοποθεσία: Αthens Marriot Hotel, Λ. Συγγρού 385

Θα τηρηθεί σειρα προτεραιότητας για την Παρουσίαση και τις Συνεντεύξεις.

Κλείστε θέση τηλεφωνικά στο τηλ. 6944655850 ή μέσω email [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες για την σχολή και την εγγραφή μπορείτε να επισκεφτείτε το www.swisseducation.com

Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School, στο ιστορικό κτίριο του 1902
Swiss Hotel Management School, στο ιστορικό κτίριο του 1902

To SHMS στεγάζεται σε δυο εμβληματικά κτίσματα, σε μαγευτικές τοποθεσίες το Caux Palace, στην Caux & και στο Mont Blanc Palace στο Leysin.

Caux Palace
• Ιστορικό κτίριο, χτισμένο το 1902
• Πρωτοποριακό ξενοδοχείο πολυτέλειας στην Ελβετία.
• Πανοραμική θέα την λίμνη της Γενεύης και την γραφική πόλη του Montreux.

Mont Blanc Palace
• Χτισμένο το 1896
• Ένα από τα πιο παλιά ξενοδοχεία της Ευρώπης
• Το πρώτο χειμερινό Club med

Οι μαθητές λοιπόν έχουν την ευκαιρία, να ζουν και να μαθαίνουν σε ένα ξενοδοχειακό περιβάλλον, και να συμμετέχουν στην διαχείριση των «ξενοδοχείων» είτε κάνοντας πρακτικά μαθήματα στην κουζίνα και τα εστιατόρια, είτε διοργανώνοντας διάφορα events για τους συμφοιτητές τους.

To SHMS, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η κατεξοχήν ξενοδοχειακή μας σχόλη και προσφέρει ειδικεύσεις όπως:
• Hospitality Management & Events,
• Hospitality & Design Management.

(περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.shms.com)

Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux
Hotel Institute Montreux

Το HIM είναι ένα Business School που εστιάζει στον κόσμο της φιλοξενίας, είναι ένα κράμα οπού ο φοιτητής παίρνει τα πιο σημαντικά στοιχεία από δυο κλάδους. Πέρα από της βαθιές γνώσεις πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων, παίρνει και ανθρωποκεντρικές γνώσεις μέσα από τον κόσμο της φιλοξενίας. Το campus βρίσκεται στην καρδιά του Montreux, πάνω στην λίμνη της Γενεύης.

• Πρωτοποριακό προπτυχιακό πτυχίο σε συνεργασία με το Northwood University

• 5 Εξειδικεύσεις

◦ Luxury Brand Management
◦ Financial Analysis & Wealth Management
◦ Human Capital Development
◦ Lifestyle & Wellbeing Management for the Silver Economy
◦ Franchise Business Management

• Συνεργασίες με κορυφαία brand του κόσμου όπως

◦ Accor
◦ Edmond de Rothschild
◦ La Mer
◦ Four Seasons

Οι παραπάνω συνεργασίες του πανεπιστήμιου, φέρνουν σενάρια, γνώση και τεχνογνωσία μέσα από τον κόσμο του επιχειρείν και όχι απλά από ένα βιβλίο. Οι κάθε εξειδίκευση λοιπόν γίνεται σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία brands, με αυτό τον τρόπο ο φοιτητής είναι πιο καλά προετοιμασμένος και έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει και μια θέση μέσα σε αυτές τις εταιρείες.

(περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.hotelinstitutemontreux.com)

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy
Culinary Arts Academy

Η κορυφαία σχολή μαγειρικής και γαστρονομίας. Μέσα από αυτή την σχολή οι φοιτητές μπαίνουν στον κόσμο της παγκόσμια γαστρονομίας. Μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα προπτυχιακών & μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

• Bachelor of Arts ( 3 έτη )
◦ In Culinary Arts
◦ In Pastry and Chocolate Arts
◦ In Vegetarian Culinary Arts
• Swiss Grand Diploma ( 9 μήνες )
◦ In Culinary Arts
◦ In Pastry and Chocolate Arts
◦ In Vegetarian Culinary Arts
• Master of Arts in Culinary Business Management ( 1 έτος )

Τα προγράμματα μας προετοιμάζουν τους φοιτητές όχι μόνο να γίνουν καταπληκτικοί μάγειρες αλλά και επιτυχημένοι επιχειρηματίες της εστίασης καθώς αποφοιτούν και με Bachelor από το πανεπιστήμιο Derby. Η σχολή επίσης συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων αλλά και διάσημα εστιατόρια, διακεκριμένα με αστέρια Michelin. Αντλώντας πληροφορίες και τεχνογνωσία από αυτές τις συνεργασίες οι φοιτητές είναι πάντα up to date με τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές, δίνοντας τους ένα μεγάλο πλεονέκτημα γνώσεων σε σχέση με άλλους φοιτητές. Το Culinary Arts Academy έχει φροντίσει ώστε να παρέχει στους φοιτητές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες εξάσκησης.

(περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.culinaryartsswitzerland.com)

Cesar Ritz Colleges Switzerland

Cesar Ritz Colleges Switzerland, κτιριακές εγκαταστάσεις
Cesar Ritz Colleges Switzerland, κτιριακές εγκαταστάσεις

Η σχολή αυτή εστιάζει στην φιλοξενία και την επιχειρηματικότητα. Στεγάζεται σε 2 κτίρια, σε 2 διαφορετικές τοποθεσίες το Bouveret και το Brig. Μέσα από από τα διακεκριμένα προγράμματα του CRCS οι φοιτητές μαθαίνουν για το επιχειρείν, πώς να καινοτομούν αλλά και πώς να δημιουργούν βιώσιμες επιχειρήσεις.

• Πτυχίο στα Ξενοδοχειακά που εστιάζει
◦ Επιχειρηματικότητα
◦ Καινοτομία
◦ Βιωσιμότητα
◦ Ηγετικές Ικανότητες
• Προπτυχιακά & Μεταπτυχιακά προγράμματα
• 92% των αποφοίτων μέσα σε 5 χρονιά κατέχουν διευθυντικές θέσεις.
• 10% Τρέχουν με επιτυχία δικές τους επιχειρήσεις μέσα σε 8 χρόνια από την αποφοίτηση
• Green Globe Certified Campus: Το πρώτο πανεπιστήμιο ξενοδοχειακών σπουδών με την ανώτατη πιστοποίηση της βιωσιμότητας.

 

Άλλαξε το μέλλον σου και το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα!

Το Swiss Education Group είναι ένας παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικός οργανισμός. Καινοτομεί πάντα στον κλάδο της εκπαιδεύσεις για τα τελευταία 40 χρόνια, και έχει χτίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και αποφοίτων.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του ένας φοιτητής μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το δίκτυο και να έρθει πιο κοντά στον κόσμο του Hospitality αλλά και να διεκδικήσει μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες. Τα μαθήματα όμως δεν σταματάνε στα βιβλία, το πανεπιστήμιο φέρνει τους συνεργάτες μέσα στην σχολή και έτσι οι μαθητές μέσα από μια μεγάλη γκάμα workshop διευρύνουν τους ορίζοντες τους και αποκτούν νέες δεξιότητες.

Επίσης έχουμε Guest Lectures, με μεγάλη θεματολογία αλλά και θεματικές εκδρομές σε εργοστάσια τροφίμων, φάρμες και Οινοποιία.

Επιπρόσθετα οι άριστα επανδρωμένες εγκαταστάσεις μας από τους χώρους διδασκαλίας έως την διαμονή των φοιτητών φροντίζουν την άνετη, διαδραστική και πλούσια εκμάθηση.

Τέλος με μαθητές και καθηγητές που προέρχονται από πάνω από 80 χώρες οι φοιτητές ζουν σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Οι καθηγητές του Swiss Education Group, επιλέγονται πολύ προσεκτικά, και οι περισσότεροι πέρα από την μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας έρχονται μέσα από τον κλάδο του Hospitality, οπότε δεν διδάσκουν μόνο βάσει ενός βιβλίου αλλά και μέσα από της δικές τους εμπειρίες.

Επαγγελματική αποκατάσταση

• 90% Προσφορά για εργασία με την αποφοίτηση
• 80% τον αποφοιτων δουλεύουν μέσα στον κλάδο
• 89% των αποφοιτων είναι σε Managment Positions

IRF-International Recruitment Forum

Η σχολή διοργανώνει 2 φορές τον χρόνο το IRF ( International Recruitment Forum), ένα event αποκλειστικά για τους φοιτητές μας οπού έρχονται πάνω από 100 brands του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου από όλο τον κόσμο για να προσλάβουν τους φοιτητές για πρακτικές ασκήσεις και μόνιμη εργασία.

• 120 Recruiters από 30 χώρες
• 600 θέσεις εργασίας ετήσιος για φοιτητές μας
• 1200 συνεντεύξεις