SEX

Στο σεξ στο ‘δρόμο’ λέμε ναι!

Και στο πάρκο, και στην παραλία και εν πάση περιπτώσει σε οποιοδήποτε σημείο μπορεί να βρεθείτε λίγο περισσότερο εκτεθειμένοι. Μία συντάκτρια εξυμνεί το σεξ σε εξωτερικούς χώρους.

Με ένα ωραιότατο τριήμερο και ένα μπουκέτο λουλούδια ανά χείρας, ο Μάιος –σωστός gentleman- μας χτύπησε την πόρτα. Και, μας προ(σ)κάλεσε να τον πιάσουμε. «Ντροπή» σκεφτήκαμε αρχικά. Για να καταλήξουμε στο: «Έλα μωρέ, ας μην του χαλάσουμε το χατίρι».

Και τον πιάσαμε –με την καλή έννοια. Στα Social Media «πήξαμε» στο στεφάνι. Και όταν λέμε πήξαμε, πήξαμε. Αλλεργία δεν είχαμε, και αλλεργία αποκτήσαμε. Ωστόσο -στο επαναστατικό πνεύμα που επίσης διαθέτει ο καινούριος μήνας- η 2η Μαΐου δεν άργησε να ξημερώσει. Και το timeline μας να πάρει λίγο –θαλασσινό κυρίως- αέρα. Από τον οργασμό της φύσης στον οργασμό της παραλίας.

Ναι, τα πρώτα μπάνια ξεκίνησαν. Ναι, τα πρώτα κορμιά άρχισαν να βρέχονται. Και ναι, εσύ για κάποιον λόγο οτιδήποτε και αν γράψω τώρα, νιώθεις μία ζέστη να το πω; Ξάναμμα να το πω;

Έξαψη θα το πω που έχω και πρόχειρη μελωδία να το συνδυάσω.

Φουσκοδεντριά, alert: Η λίμπιντο σου κοντεύει να χτυπήσει κόκκινο και η επιθυμία σου για σεξ έχει αγγίξει τα επίπεδα εκτάκτου ανάγκης (δύο λαϊκά σε ένα κείμενο παραπανε, μην είμαστε και πλεονέκτες).

Όχι, όχι. Δεν μιλάω για το χειμωνιάτικο σεξ. Σόρι αλλά ποιος κλείνεται τέτοιες μέρες σπίτι του; «Κανείς» απαντάω μόνη μου και συνεχίζω.

Τώρα που άνοιξε -επιτέλους- ο καιρός, ήρθε η ώρα να του πλέξουμε το εγκώμιο όπως του αρμόζει.

(Αριθμούς, παρακαλώ) Πάμε λοιπόν.

Λόγος νούμερο 1: Ανεβάζει την λίμπιντο

Το σεξ εκτός σπιτιού, κρεβατιού, τραπεζιού, πλυντηρίου, σας θέτει σε έναν άκρως διεγερτικό κίνδυνο. Γιατί καλώς ή κακώς, είστε εκτεθειμένοι. Στα βλέμματα ανυποψίαστων ή υποψιασμένων περαστικών. Στο σκυλί του γείτονα που εκείνη την ώρα βρήκε τα πάει προς νερού του και σε άλλα τέτοια τραγελαφικά και όμως αληθινά.

Λόγος νούμερο 2: Είναι μικρό σε διάρκεια

Είναι μία καλή «ξεπέτα». Κοινώς, δεν έχεις κανένα λόγο να κρατηθείς για «χάρη» της. Το σεξ σε εξωτερικό χώρο (σε ένα από τα κιόσκια του Λυκαβητού φερ’ειπείν –τυχαίο παράδειγμα) δεν είναι για χόρταση. Έχουν και άλλη σειρά.

Λόγος νούμερο 3: Ανανεώνει τη σχέση

Όλο τα ίδια και τα ίδια και μετά λες γιατί δεν τη θες ή γιατί δεν σε θέλει. Το διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει και σαδομαζοχισμό για να πετύχει. Ορισμένες φορές δεν είναι κακό να έχεις τα μάτια σου ερμητικά ανοιχτά.

Λόγος νούμερο 4: Αποτελεί την πιο ευχάριστη κατάληξη μίας βραδιάς

Είναι αυτό το απρόβλεπτο της όλης φάσης που θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Εκεί που δεν το περιμένεις -και δεν το περιμένει- θα σου έρθει η ευκαιρία. Ε, άρπαξέ την από τα μαλλιά ντε (#διπλης).

Λόγος νούμερο 5: Σου δίνει τις καλύτερες ιστορίες

Και κατ’επέκταση, τις καλύτερες κοινές εμπειρίες. Σίγουρα κάτι θα συμβεί. Μπορεί να έχει πλάκα, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι θα το έχετε ζήσει μαζί. Και κυρίως, θα έχετε να το λέτε.

Bonus: Σε «μυεί» στην παρανομία

Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή σε κάποια φάση να κάνουμε κάτι «μη επιτρεπτό». Κάτι που αντιβαίνει τον κανόνα. Υπάρχει κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη «παρανομία»;

Συντηρητικός ή μη, ένα έχω να σου πω και κατηγόρησέ με ότι χρησιμοποιώ «τσιτάτα»: Για να περάσεις καλά στο σεξ, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Καλοί είναι και οι σουμιέδες δεν λέω, αλλά σαν το σπάσιμο των κανόνων, δεν έχει.

Καλό μήνα!