ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
SPONSORED

Summer Essentials: Καλή μουσική, ούζο και ένας ιδανικός διαγωνισμός

Αν είσαι φαν του τρίπτυχου ούζο-παρέα-μουσική, τότε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Τι είναι τελικά το καλοκαίρι; Να είναι οι ακρογιαλιές; Οι φίλοι; Οι ξέγνοιαστες στιγμές; H καλή μουσική; Τα βράδια γύρω από το τραπέζι; Τα υψωμένα ποτήρια γεμάτα με Ούζο Πλωμαρίου; Σίγουρα είναι κάτι από αυτά και όλα αυτά μαζί.

Τα summer essentials, που θα έλεγαν και οι ξένοι τουρίστες. Εμείς, όμως, τα έχουμε σε αφθονία. Έχουμε την τύχη, βλέπεις, να απολαμβάνουμε το ελληνικό καλοκαίρι σχεδόν έξι μήνες το χρόνο. Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι τρεις μήνες του, αλλά είναι μια ολόκληρη νοοτροπία γύρω από αυτό. A state of mind. Ας περάσουμε, όμως, στο ζουμί της υπόθεσης.

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να άλλαξαν πολλά, όμως, ένα πράγμα παραμένει ίδιο και δεν πρόκειται να αλλάξει ό,τι κι αν γίνει. Τα Ραντεβού μας στον ήλιο. Το Ούζο Πλωμαρίου, λοιπόν, παρέα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου αποφάσισαν να κάνουν μια αναζήτηση, προκειμένου να βρουν τον ήχο και τη μουσική του φετινού καλοκαιριού. Πώς θα το κάνουν αυτό; Με τη βοήθεια μιας μπάντας του δρόμου, η οποία θα μετονομαστεί σε μπάντα «Ραντεβού στον ήλιο».

Ο γνωστός ηθοποιός ξεχύθηκε στους δρόμους της Αθήνας για να ανακαλύψει την μπάντα που θα αναδειχθεί στην πρώτη μπάντα του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου.

Ο Γιάννης κατέληξε σε τρεις μπάντες, οι οποίες έπαιζαν κάθε μέρα στο δρόμο, βγάζοντας τους περαστικούς της Αθήνας από τη ρουτίνα τους. Πρώτη ήταν η μπάντα «Άνευ Όρων», η οποία αποτελείται από τον Σπύρο, την Αφροδίτη και την Ιωάννα, στη συνέχεια τσέκαρε τους «Ταμτιριρίμ», που αποτελούνται από τον Τάσο, το Νίκο, τον Ιάσωνα και τον Βίκτωρα, ενώ η τριάδα του scouting report έκλεισε με τις «Τριανάμι», δηλαδή τη Γαβριέλλα, την Ειρήνη και την Μαρία.

Καθώς, όμως, δεν μπορούσε να διαλέξει μόνος του την καλύτερη, έβαλε και τις τρεις μπάντες να ερμηνεύσουν το το εμβληματικό κομμάτι «Ακρογιαλιές Δειλινά» του Βασίλη Τσιτσάνη. Όλες οι προσπάθειες γυρίστηκαν σε video και πλέον είναι στο δικό σου χέρι να επιλέξεις την μπάντα που το ερμήνευσε καλύτερα. Πώς θα το κάνεις αυτό; Μπαίνοντας στο site https://www.rantevoustonilio.gr/, και ακούγοντας μία προς μία τις προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου πάντα, ψηφίζοντάς τη, πατώντας πάνω στην αντίστοιχη επιλογή. Η μπάντα δρόμου που θα κερδίσει τον διαγωνισμό, θα μετατραπεί σε «Μπάντα του Ήλιου του Ούζου Πλωμαρίου» και θα διασκεδάζει τους θαμώνες, σε διαφορετικές συνεργαζόμενες ταβέρνες ή ουζερί.

Αλλά τι νόμιζες; Θα σε βάζαμε στη διαδικασία να ψηφίσεις και θα έφευγες έτσι; Αλίμονο! Με κάθε σου ψήφο, μπαίνεις στην κλήρωση, για να κερδίσεις μέσα στον Σεπτέμβρη ένα τραπέζι σε ένα Ουζερί της Αθήνας, όπου θα απολαύσεις το αγαπημένο σου ουζάκι υπό τους ήχους της απόλυτης καλοκαιρινής μπάντας.

Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 26 Ιουλίου. Σπεύσε και πιες κι ένα Ούζο Πλωμαρίου και για μας.