SEX

Τα 9 στάδια μιας σχέσης, μέσα στο αυτοκίνητο

Από τη γνωριμία μέχρι και τον χωρισμό ή το happy end, μια σχέση οικοδομείται και ζει μέσα στο αυτοκίνητό σου.

Όταν κάνεις μία μικρή αναδρομή σε μία σχέση, είτε επειδή χώρισες είτε επειδή θέλεις να θυμηθείς καλές και κακές στιγμές, αντιλαμβάνεσαι ότι αν υπήρχε μία φωτογραφική μηχανή στον καθρέφτη του αυτοκινήτου σου, θα έπιανε καρέ καρέ τη σχέση σου από τη γέννησή της μέχρι και το τέλος της, καλό ή κακό.

Κι αυτό γιατί η ζωή, οι κουβέντες και οι αντιδράσεις μέσα στο αυτοκίνητο είναι μια μικρογραφία της σχέσης. Οι πρώτες αμήχανες κουβέντες θα γίνουν μέσα στο αυτοκίνητο, τα πρώτα παθιασμένα φιλιά θα πέσουν στο αυτοκίνητο, ενδεχομένως και οι πρώτες σεξουαλικές περιπτύξεις να γίνουν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το ONEMAN λοιπόν αποφάσισε να σου δείξει πώς μία σχέση “ζει” μέσα στο αυτοκίνητο. Με την Νίκη Χάγια στο ρόλο της κοπέλας, τον Ηλία Αναστασιάδη και τον Στέλιο Αρτεμάκη στο ρόλο των γαμπρών και το Abarth 595 Turismo, που είχαμε τη χαρά να οδηγούμε εδώ στο ONEMAN για μία ολόκληρη εβδομάδα, στο ρόλο του “σπιτιού” αυτής της σχέσης.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτά τα στάδια της σχέσης όπως αυτά εκδηλώνονται μέσα στο αυτοκίνητο.

Το πέσιμο

 

Εντάξει, εδώ πήραμε την ακραία περίπτωση του ωτοστόπ αλλά πόσες και πόσες φορές δεν έκανες καμάκι στο δρόμο. Σπάνια πήρες τηλέφωνο αλλά καμιά φορά τα πιο όμορφα κορίτσια τα συναντάς στο δρόμο και όχι στο bar.

Το πρώτο ραντεβού

 

Αυτό στο οποίο είσαι ιππότης και μέχρι και την πόρτα της ανοίγεις για να μπει να κάτσει. Τέλειος, ευγενικός, ο καλύτερος. Θα την ρωτήσεις αν είναι καλά η θερμοκρασία, αν της αρέσει η μουσική, αν κάθεται βολικά. Αυτά στο πρώτο ραντεβού γιατί στα επόμενα θα σε νοιάζει κυρίως η δική σου βολή στο αυτοκίνητο.

Τα μέλια

 

Το έριξες το κορίτσι και αρχίζετε να βγαίνετε. Όχι, μπράβο σου, είσαι τιτάνας. Κι εδώ είναι τα μέλια, οι ψιλοαγκαλιές μέσα στο αυτοκίνητο, οι στιγμές που σε κοιτά να οδηγάς και νιώθει ότι δεν αξίζει τίποτα άλλο στον κόσμο πέρα από εσένα. Βλακείες σκέφτεται αλλά δεν πειράζει.

Ο πρώτος καυγάς. Και ο δεύτερος

 

Κλασική περίπτωση μίας σχέσης. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να τσακωθείτε που άργησες να πας να την πάρεις. Η κυκλοθυμία μίας γυναίκας είναι κάτι που χτυπά απροειδοποίητα. Κι έτσι μπορεί εκεί που οδηγείς να θυμηθεί ένα ύποπτο μήνυμα που πήρε χαμπάρι πριν από έναν μήνα και να αρχίσει το ξύλο.

 

Το κλασικό “μην τρέχεις”

 

Αυτό κι αν το έχεις ακούσει πολλές φορές στο αυτοκίνητο. Δεν είναι όμως αμαρτία να μην το πατήσεις λίγο (εκεί που επιτρέπεται βεβαίως βεβαίως) όταν έχεις 160 άλογα έτοιμα να ξεχυθούν; Είναι τόσο γλυκιά και δυναμική η αίσθηση όταν πατάς το γκάζι μέχρι κάτω και νιώθεις τον κινητήρα να σε ευγνωμονεί βρυχώμενος.

Sex in the car

 

Φουντώνει ο έρως. Και θέλετε εκείνη τη στιγμή να βγάλετε τα ενοχλητικά ρούχα και να επιδοθείτε σε προγαμιαίες αμαρτίες. Το αυτοκίνητο είναι το κατάλληλο μέρος για τις πρώτες σεξουαλικές περιπτύξεις.

 

Η ατέρμονη γκρίνια

 

Για το συγκεκριμένο χρησιμοποιήσαμε την κλασική μουρμούρα που ακούς όταν θες να αλλάξεις υγρό φρένων, όταν θες να συμπληρώσεις νερό στο ψυγείο, όταν θες ρε παιδί μου να ανοίξεις λίγο το καπό να θαυμάσεις τη μηχανή του αυτοκινήτου σου. Δικαίωμα. Κι εκείνη σε περιμένει με το βλέμμα ξινό και έναν καυγά στο τσεπάκι της.

 

Η φάση της ξενέρας

 

Την έχεις ζήσει, την έχω ζήσει και δεν παλεύεται. Τότε που η ατμόσφαιρα είναι βαριά που δεν κόβεται ούτε με μαχαίρι. Που βαριέσαι ακόμα και να τσακωθείς με αυτόν τον άνθρωπο γιατί πολύ απλά έχεις σιχαθεί την ώρα και την στιγμή που μπήκες για άλλη μια φορά στο αυτοκίνητο μαζί της.

Ο αναπόφευκτος χωρισμός

 

Δεν το φτάσαμε στο γάμο και τα παιδιά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων που κάνεις στη ζωή σου λήγουν με έναν χωρισμό και δεν φτάνουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Θυμήσου απλά τις τελευταίες 5 σχέσεις που έκανες και θα καταλάβεις το γιατί.

 

Σταμάτα να χτυπάς το κεφάλι σου στο τιμόνι, πάρε το Abarth σου και έφυγες για την επόμενη…