ΠΟΛΗ

Τα καλύτερα εναλλακτικά σημεία για να πιείς το αγαπημένο σου ποτό φέτος το καλοκαίρι

Στην παραλία το βράδυ, ή στο πάρκο νωρίς το απόγευμα: Αυτός είναι ο χάρτης με τα καλύτερα εναλλακτικά spots για να πιείς το αγαπημένο σου ποτό μαζί με φίλους.

Το φετινό καλοκαίρι είναι αυτό που δίνει τις αφορμές για νέες συναντήσεις, με πρωτοτυπία, ασφάλεια και πολλά χαμόγελα, από εκείνα που λίγους μήνες πριν έβλεπες κυρίως από τα social media.

Βάλαμε στη σειρά, τα πιο ψαγμένα σημεία για να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό μαζί με φίλους φέτος το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές εγώ έχω ήδη βάλει στo ψυγείο ένα μπουκάλι Μηλοκλέφτη με κεράσι, που είναι με διαφορά το πιο ξεχωριστό  και φρουτώδες ποτό που θα βρει κανείς εκεί έξω. Μείνε μαζί μου, θα μιλήσουμε γι’ αυτό το νέο φαινόμενο παρακάτω.

Στην παραλία, το βράδυ

Unsplash / Benjamin Davies

Κάνεις την προσωπική σου κάβα με Μηλοκλέφτη με κεράσι, καλείς 3-4 κολλητούς και αγαπημένα πρόσωπα και μέχρι να πεις “ακολούθησε την αλεπού’ έχετε ήδη βρεθεί στην αγαπημένη σας παραλία, τις στιγμές που δεν υπάρχουν ούτε λουόμενοι, ούτε ρακέτες, ούτε τίποτα απ’ όσα θυμίζουν την καλοκαιρινή ρουτίνα της. Η αγαπημένη σου παραλία το βράδυ είναι το καλύτερο ανοιχτό γήπεδο για παιχνίδια της παρέας όπως θάρρος ή αλήθεια (ή το δικό μου προσωπικό αγαπημένο ‘αλήθεια ή αλήθεια’), ‘Πέφτει η Νύχτα στο Παλέρμο’, ή ακόμα και για ατέλειωτες συζητήσεις που φτάνουν ως τα μεσάνυχτα.

Στο σπίτι για μαραθώνιους ταινιών/σειρών

Θέλεις να δεις το ‘Breaking Bad’ μαζί με τους κολλητούς σου ή να οργανώσεις μια βραδιά με τις καλύτερες ταινίες του Quentin Tarantino όπως το ‘Pulp Fiction και το ‘Reservoir Dogs’; Θα προτιμούσες ένα αφιέρωμα σε ταινίες που ξαναγράφουν την πραγματικότητα μέσα από υπερ-ηρωικές στιγμές μεγαλείου, όπως οι ‘Avengers’; Η κάθε παρέα έχει φανατικούς της Marvel Comics αλλά και κάποιους που πίνουν νερό στο όνομα της DC. Μόνο που στο σπίτι σου, από τη στιγμή που θα πέσουν τα φώτα, ο Μηλοκλέφτης με κεράσι θα γίνει το ποτό που επιλέγουν όλοι για να εκτοξευτούν σε ένα σύμπαν που η δράση δεν κάνει ποτέ διάλειμμα.

Σε μια βραδιά με σνακς

Ένα ξυλάκι (ή χωνάκι, αν σου βρίσκεται), αρκεί για να γεμίσει με όλη τη γαστρονομική αγάπη και δημιουργικότητα που φέρνει κοντά τις παρέες. Κάποιοι το ορίζουν ως σνακ εμείς θα το πούμε ‘μαγεία σε μικροσκοπικές δόσεις’. Μια τέτοια βραδιά μπορεί κατ’ αρχήν να σε φέρει κοντά τους με τους φίλους σου: είναι μια χαλαρή φάση φαγητού που μπορεί να προκύψει με αφορμή κάποιο χαρμόσυνο γεγονός (πήρες το μεταπτυχιακό σου! “χειροκρότημα παρακαλώ”). Στη συνέχεια, μια βραδιά με μεζεδάκια μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους της παρέας σου, όλους εκείνους που αναζητούν το ιδανικό γαστρονομικό ζευγάρωμα για το δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό τους, το οποίο στο 99,9999% των περιπτώσεων είναι ένας Μηλοκλέφτης με κεράσι που ήδη παγώνει στο ψυγείο σου.

Ναι αλλά τι είναι μηλίτης είπαμε;

To #FollowtheFox δεν είναι κάποιο σύνθημα αδελφότητας φυσιολατρών, αλλά ένα hashtag για να ανακαλύψεις τον Μηλοκλέφτη, το απόλυτο δροσιστικό ποτό του καλοκαιριού, ένα αλκοολούχο ανθρακούχο ποτό που παράγεται από ζύμωση χυμού μήλων. Η γεύση του είναι γλυκιά, δροσιστική, πλούσια σε φυσικά αρώματα και περιέχει 4,5% αλκοόλ. Για το φετινό καλοκαίρι ο Μηλοκλέφτης έχει κάνει την ανατροπή, λανσάροντας μια νέα version του λατρεμένου μηλίτη με γεύση κεράσι. #FollowtheFox για μια γεύση που σε ταξιδεύει σε μια πολύχρωμη και ακραία δροσιστική πραγματικότητα με το νέο Μηλοκλέφτη με κεράσι.