ΤΑΞΙΔΙ

Τελευταία ευκαιρία να ψηφίσεις το αγαπημένο σου νησί

Ο διαγωνισμός Top Island 2013 sponsored by Frutop φτάνει σήμερα το βράδυ στο τέλος του. Προλαβαίνεις ακόμα να αλλάξεις τα δεδομένα στην κορυφή.

Το να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ωραίες γυναίκες είναι πες λίγο δύσκολο. Το να διαλέξεις ποιο είναι το αγαπημένο σου νησί είναι σίγουρα πιο εύκολο. Ειδικά όταν σου δίνουμε τη δυνατότητα να ψηφίσεις παραπάνω από ένα νησιά.

Ψήφισε το αγαπημένο σου νησί στον διαγωνισμό Top Island 2013 sponsored by Frutop.

Η ψηφοφορία σταματά σήμερα το βράδυ. Και τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε την τελική λίστα από το ποιο είναι το πλέον αγαπημένο νησί μέχρι εκείνο που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Η μάχη της κορυφής

Στην πρώτη θέση είναι εδώ και αρκετό καιρό η Λέσβος. Μας κάνει μια μικρή εντύπωση μιας και δεν είναι η πλέον διαδεδομένη επιλογή στις μέχρι τώρα έρευνες και ψηφοφορίες αλλά τα κάστρα είναι για να πέφτουν και οι βασιλιάδες για να αλλάζουν. Οπότε εύγε στην Λέσβο που προηγείται μέχρι τώρα με 439 ψήφους της Κρήτης που έχει καπαρώσει εδώ και καιρό τη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται τώρα η Λευκάδα, μόλις 90 ψήφους πίσω από τη δεύτερη θέση.

 

Η Κεφαλονιά στην τέταρτη θέση είναι λίγο πιο πίσω και καλοβλέπει μία θέση στο βάθρο των μεταλλίων, αρκεί να καλύψει τη διαφορά των 288 ψήφων. Θα χρειαστεί λοιπόν ένα πολύ δυναμικό σπριντ στην τελική ευθεία για να τα καταφέρει. Την πεντάδα κλείνει προς το παρόν η Μήλος, με 243 ψήφους διαφορά από την τετράδα. Δύσκολο να καλύψει το κενό των περίπου χιλίων ψήφων μέχρι την πρώτη θέση αλλά τόσα και τόσα ζευγάρια έχουν ζήσει τον έρωτα στο νησί, δεν θα ψηφίσουν;

Τα νησιά που κάνουν την έκπληξη

Για την Λέσβο δεν θα ξαναπούμε. Θα πούμε όμως για άλλα νησιά που δεν τα περιμέναμε να τα πάνε τόσο καλά κι όμως τα έχουν καταφέρει περίφημα. Η Λήμνος βρίσκεται στη θέση νούμερο 7, μόλις 166 ψήφους μακριά από την πολύφημη Σαντορίνη που βρίκεται στην έκτη θέση. Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπουμε και τη Θάσο ψηλά στη λίστα και συγκεκριμένα στη θέση νούμερο 14. Ενώ μέσα στην εικοσάδα κατάφερε να μπει και η Σαμοθράκη αφήνοντας εκτός πρώτων είκοσι θέσεων την Ελαφόνησο.

 

Η Χρυσή παρά τη λιλιπούτεια φιγούρα της στα νότια της Κρήτης, έχει καταφέρει να βρίσκεται στη θέση νούμερο 25 τη στιγμή που το επίσης σχετικά άγνωστο μέχρι πριν 4-5 χρόνια Μεγανήσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 27. Θέση νούμερο 31 προς το παρόν για την Σύμη που θα πρέπει να καλύψει μια διαφορά μόλις 34 ψήφων για να μπει μπροστά από την Μύκονο και να βάλει πόδι στην τριαντάδα.

Χάρισε στο αγαπημένο σου νησί την πρωτιά

Απ’ ό,τι έχεις διαπιστώσει από τις διαφορές στις ψήφους, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα ούτε για την πρωτιά ούτε για τις πιο κάτω θέσεις στον διαγωνισμό. Ειδικά όσο φτάνουμε προς τις τελευταίες θέσεις είναι πολύ εύκολο να αλλάξει η σειρά μέσα στην μέρα, μιας και νησί από νησί απέχουν το πολύ 30-40 ψήφους.

Είναι λοιπόν στο χέρι σου το αγαπημένο σου νησί να έχει μια καλύτερη τύχη στο διαγωνισμό.

Ψήφισε το αγαπημένο σου νησί στον διαγωνισμό Top Island 2013 sponsored by Frutop.