ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Θέλεις νέα ηχεία (και όχι μόνο!) στο αυτοκίνητο; Μπες στο SHOPFLIX.gr!

Το αυτοκίνητό σου θέλει… περιποίηση. Θέλει καλά ηχεία, ίσως και ένα μοντέρνο και δυνατό ηχοσύστημα, ή κάτι τόσο απλό όσο… καινούρια πατάκια. Γιατί να ψάχνεις από ‘δώ κι από ‘κει; Απλώς μπες στο νέο marketplace που άνοιξε πριν λίγες μέρες, το SHOPFLIX.gr, και θα βρεις όλα όσα ήθελες για το αυτοκίνητό σου, αλλά και όλα όσα… δεν ήξερες πως ήθελες!

Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις προϊόντα κάθε είδους. Μπαίνοντας στην κεντρική του σελίδα, θα βρεις πολλές κατηγορίες προϊόντων, η κάθε μία εκ των οποίων διαθέτει πάμπολλες υποκατηγορίες… και ενίοτε και υπο-υποκατηγορίες. Πραγματικά, το SHOPFLIX.gr έχει τα πάντα! Αλλά μιλάγαμε για το αυτοκίνητο. Μπαίνοντας στην κατηγορία “AutoMoto” βλέπεις πως το SHOPFLIX.gr δεν περιορίζεται στους τέσσερις τροχούς αλλά έχει και υποκατηγορία για τους λάτρεις των δύο τροχών, μα και για τους λάτρεις της… προπέλας! Ω ναι, στο SHOPFLIX.gr μπορείς να βρεις από τάπες για τις βαλβίδες των τροχών του αυτοκινήτου σου, μέχρι… βαρούλκο για το τρέιλερ του σκάφους!

Αλλά… μιλάγαμε, για το αυτοκίνητο και ξεφύγαμε λίγο…Απλά είναι τόσο εύκολο να χαζεύεις (για ώρες) στις κατηγορίες του SHOPFLIX.gr που… ξεχνιέσαι και ξεχνάς τι έγραφες, κι αρχίζεις και γράφεις για βαρούλκα και για όκια (αν δεν ξέρεις τι είναι τα όκια, μπες στο SHOPFLIX.gr και θα δεις). Τι λέγαμε; Α ναι, αυτοκίνητο! Ε, λοιπόν, μπαίνεις μέσα στην υποκατηγορία “Αυτοκίνητο” και βρίσκεις… τα πάντα για το αυτοκίνητο! Από ηχοσυστήματα, ηχεία και… φορτιστές για κινητά, μέχρι σετ από γερμανοπολύγωνα, καρυδάκια, μπουλονόκλειδα ηλεκτρικά, ειδικά σετ ταπετσαρίας, τρόμπες αέρος, φορτιστές και εκκινητές μπαταρίας, καλώδια φόρτισης σε περίπτωση που αδειάσει η μπαταρία (πολύ χρήσιμα τα καλώδια, απαραίτητα), αλλά και τα “υποχρεωτικά”, όπως τρίγωνο και φαρμακείο. Επίσης θα βρεις και πολλά αξεσουάρ, τα οποία δεν είναι, μεν, απαραίτητα, αλλά δίνουν μια άλλη όψη ανανέωσης στο αυτοκίνητό σου. Θα βρεις ειδικά αυτοκόλλητα ανθρακονημάτων, βάσεις για κοτσαδόρο, έξτρα προβολείς ομίχλης (και κανονικούς), βάσεις ποδηλάτων, προβολείς xenon και LED, μεταξύ πολλών, πολλών άλλων!

Η ίδια εικόνα επικρατεί και στην υποκατηγορία “Μοτοσυκλέτα”. Εκεί θα βρεις τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον αναβάτη, κράνη, αδιάβροχα, κουκούλες, γυαλιά οδήγησης, μέχρι και περιλαίμια. Σε άλλη υποκατηγορία βρίσκουμε και αξεσουάρ για τη βελτίωση της μηχανής, όπως καθρέφτες, προβολάκια, φανάρια, και βέβαια… εξατμίσεις! Κι αφού διαλέξεις την εξάτμιση που θα σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι, μπορείς να βρεις και μπαγκαζιέρα, κουκούλα, κλειδαριά, ακόμη και συναγερμό για τη μηχανή σου, αλλά και βάση για το κινητό!

Μετά από όλα αυτά, μάλλον θα πρέπει να μιλήσουμε λίγο και για το ίδιο το SHOPFLIX.gr. Το SHOPFLIX.gr είναι το νέο marketplace το οποίο έρχεται για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην αγορά. Μπορεί να νομίσεις πως το SHOPFLIX.gr είναι ένα νέο “ψαχτήρι”, αλλά δεν είναι. Ούτε, όμως, είναι ένα νέο κατάστημα. Είναι… marketplace! Ποια είναι η διαφορά; Το SHOPFLIX.gr συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές και λειτουργεί και σαν “βιτρίνα” για αυτούς. Η μεγάλη του διαφορά, όμως, έχει να κάνει με εμένα κι εσένα, δηλαδή τους απλούς πελάτες. Ο πελάτης του SHOPFLIX.gr έχει να “μιλήσει” μόνο με το SHOPFLIX.gr και από εκεί κάνει τις αγορές του. Το SHOPFLIX.gr, από την άλλη, αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία, από την συγκέντρωση των προϊόντων που αγοράζεις, μέχρι και την παράδοση στο σπίτι σου, στην ώρα τους και χωρίς καθυστερήσεις και “ανεπιτυχείς παραδόσεις”, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου courier που διαθέτει. Επιπροσθέτως, όλοι οι συνεργάτες και προμηθευτές του SHOPFLIX.gr είναι ελεγμένοι ένας προς έναν, εξονυχιστικά, για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών. Με απλά λόγια, εσύ “μιλάς” με το SHOPFLIX.gr, και το SHOPFLIX.gr αναλαμβάνει να “μιλήσει” με όλους τους υπόλοιπους. Απλά, στο SHOPFLIX.gr ο πελάτης βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής! Οι συνεργάτες του είναι, σε κάθε κατηγορία, οι κορυφαίοι στο είδος τους και έχουν επιλεχθεί για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις πολύ υψηλές απαιτήσεις του SHOPFLIX.gr , έτσι ώστε η δική σου εμπειρία να είναι η καλύτερη δυνατή.

Λοιπόν… μπες στο SHOPFLIX.gr και… καλές αγορές!