iStock
SEX

Τι αρέσει και τι όχι στο σεξ σε κάθε ζώδιο

Τα φετίχ, τα turn offs και τα μυστικά για καλύτερο κρεβάτι, όπως αποκαλύπτονται μέσα από το ζώδιό σου, αλλά και το δικό της.

Πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στα ζώδια, εδώ δεν είμαστε για να το αναλύσουμε, ούτε για να διαλέξουμε πλευρές. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μοτίβα συμπεριφορών και σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτή η μοναδικότητα καθορίζεται από τα συνολικά στοιχεία του ζωδιακού χάρτη του.

Το ζώδιο του καθενός επηρεάζει επίσης και τη σεξουαλική του δραστηριότητα, όλα όσα του αρέσουν και δεν του αρέσουν στο κρεβάτι

Η σεξουαλική ταυτότητα κάθε ζωδίου

Η αστρολόγος των celebrities Aliza Kelly, που αρθρογραφεί μεταξύ άλλων και στα περιοδικά Cosmopolitan και People, δίνει τα φώτα της σχετικά με τα φετίχ, τα turn offs και τα μυστικά για καλύτερο κρεβάτι, όπως αποκαλύπτονται μέσα από κάθε ζώδιο.

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για τον παρορμητισμό τους. Τροφοδοτούνται από το πάθος, επομένως έχουν ξαφνικές εκρήξεις επιθυμίας. Ένα σεξουαλικά φορτισμένο SMS ενώ είναι στο γραφείο ή ένας ψίθυρος στο αυτί κατά τη διάρκεια ενός δείπνου αρκούν για να ανάψουν τα αίματα.  Δεν έχουν ταμπού, λατρεύουν να κάνουν την πρώτη κίνηση, είναι τολμηροί και ριψοκίνδυνοι και τους αρέσεις να κάνουν σεξ στα πιο απίθανα μέρη.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Τους αρέσει να εξερευνούν τις αισθήσεις τους, επομένως η σεξουαλική τους όρεξη είναι στενά συνδεδεμένη με τον ήχο, την όραση, τη γεύση, την όσφρηση και την αφή. Σε αντίθεση με τους Κριούς, τους αρέσει να παίρνουν τον χρόνο τους στο σεξ, οπότε το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για να απολαύσουν πραγματικά το σεξ.

Δίδυμος

 

Για τους Δίδυμους το σεξ είναι διασκέδαση, γι’ αυτό και βαριούνται τη μονοτονία. Αναζητούν την οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς και ό,τι τους βγάζει από την ερωτική ρουτίνα: από το sexting και το dirty talking μέχρι το role playing, τις φαντασιώσεις και τις ακροβατικές στάσεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί, τρυφεροί και θέλουν να υπάρχει οικειότητα και άγγιγμα στο κρεβάτι. Τους αρέσουν τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές, καθώς και η αμοιβαία ικανοποίηση. Έχουν εμμονή με το στοματικό σεξ, την οπτική επαφή και τα χάδια.

Λέων

Οι Λέοντες θεωρούνται οι βασιλιάδες του σεξ. Έχουν αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι, προσφέρουν ηδονή, είναι αισθησιακοί και γενναιόδωροι. Διεγείρονται με το να διεγείρουν τον/την παρτενέρ τους. Αποζητούν όμως και την επιβεβαίωση, την αναγνώριση του σεξουαλικού τους ταλέντου. 

Παρθένος

Παραδοσιακά, το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζεται από το αρχέτυπο της παρθένου — ένας ξεπερασμένος συσχετισμός που μερικές φορές οδηγεί στην εσφαλμένη εντύπωση ότι οι Παρθένοι είναι συνεσταλμένοι στο σεξ, σχεδόν πουριτανοί. Κι όμως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, αρκεί να νιώσουν άνετα με τον/την παρτενέρ τους (απαιτούν καθαριότητα και υγιεινή). Απολαμβάνουν το σεξ, δίνονται με πάθος και λιώνουν με τα χάδια.

Ζυγός

Οι Ζυγοί τείνουν να αντιμετωπίζουν τους εραστές τους σαν πολύτιμα έργα τέχνης. Ερεθίζονται από τα όμορφα λόγια, την κομψή αισθητική του/τη συντρόφου τους, είναι εγκεφαλικοί τύποι, δίνουν περισσότερα από όσα παίρνουν. Θέλουν σεξ με ποιότητα (όταν είναι δηλαδή ξεκούραστοι), συναίσθημα και αισθησιασμό και ενίοτε, σε δημόσια μέρη. 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια, δεν τους αρέσει να μιλούν την ώρα του σεξ, έχουν πολλές φαντασιώσεις και θέλουν να τις πραγματοποιούν. Λατρεύουν τα προκαταρκτικά, τους πειραματισμούς, το στοματικό σεξ. Η ρουτίνα στο κρεβάτι σκοτώνει την έντονη σεξουαλική τους διάθεση. 

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εξερευνητές και στο σεξ. Βαριούνται εύκολα, δοκιμάζουν καινούργια, ακόμα και ακραία πράγματα και τους αρέσει να μαζεύουν ερωτικές εμπειρίες. Έχουν το know how για να κάνουν μία συνεύρεση συναρπαστική. Δεν είναι πιστοί αν δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά και δεν τους αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις. 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν τον χρόνο τους στον σεξ. Δεν τους αρέσουν τα one night stands και οι γρήγορες συνευρέσεις. Ούτε οι υπερβολές. Στην αρχή κρύβουν τα συναισθήματά τους, αλλά μόλις αισθανθούν ασφαλείς γίνονται απίστευτα συναισθηματικοί. Απολαμβάνουν την ηδονή με όλες τους τις αισθήσεις και θέλουν να έχουν τον έλεγχο. 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι πιο kinky. Διαχωρίζουν το σεξ από το συναίσθημα, προχωρούν γρήγορα στο «κυρίως πιάτο», αναζητούν απελευθερωμένους ερωτικά συντρόφους, είναι παιχνιδιάρηδες και για αυτούς όλα επιτρέπονται στο κρεβάτι. Δεν κρίνουν, δε θέλουν να κρίνονται. 

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά πνευματικοί και ενσυναισθητικοί, ακόμα και στο κρεβάτι. Δεν έλκονται από το χυδαίο, θέλουν λεπτούς χειρισμούς και αποφεύγουν το περιστασιακό σεξ. Αν δεν είναι βαθιά συναισθηματικά δεμένοι, δεν ευχαριστιούνται το σεξ, θέλουν τον χρόνο τους. Αφήνουν τον/τη σύντροφό τους να πάρει πρωτοβουλίες και απολαμβάνουν το σεξ με όλες τους τις αισθήσεις.