ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τι δώρο θα της πάρεις από το iPhone;

Το νέο album των Daft Punk που είναι πολύ cool, το Taxibeat θα της δείξει ότι ενδιαφέρεσαι, ένα audiobook... να μωρέ, μερικές προτάσεις για να την κάνεις ευτυχισμένη.

Με τον ερχομό του iOS 6 ήρθαν και τα δώρα. Ένα καινούριο feature με το οποίο μπορείς να διαλέξεις ένα άλμπουμ, το Great Gatsby σε ταινία, να επεισόδιο από το Breaking Bad, ένα game, κάτι τις τέλος πάντων και να της το στείλεις δώρο.

Οπότε, να βγάλουμε τα τεχνικά από τη μέση προτού περάσουμε στις προτάσεις. Πως δηλαδή κάνεις Gift μέσα από το iOS 6. Από iTunes, App Store, ή Game Center βρίσκεις αυτό που σου αρέσει και από το κουμπί του share βρίσκεις την επιλογή Gift.

Μετά ακολουθείς τις οδηγίες, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, επιλέγεις ηλεκτρονικό περιτύλιγμα πατάς “Buy Gift” και είσαι έτοιμος.

t Chess Pro

6,99 ευρώ

Εντάξει, έτσι δείχνεις επίπεδο. Μπορείς να κεράσεις μια πίστα Angry Birds αλλά το t Chess Pro δε θα το βαρεθεί ποτέ. Θα σε σκέφτεαι για πάντα. Είναι και από τα καλύτερα chess της στο App Store σύμφωνα με τα ratings.

Δες το εδώ.

Daft Punk – Random Access Memories

9,99 ευρώ

Το νέο άλμπουμ των Daft Punk και πρώτο μετά από 8 χρόνια απουσίας. “Στο “Random Access Memories” οι Daft Punk κινούνται πάνω κάτω στις ίδιες γραμμές, σε αυτό το funk ντίσκο κάτι με τα τέλεια ηλεκτρονικά μόνο που εδώ χρησιμοποιούν πιο τυπικές φόρμες. Από την άλλη η έμφαση έχει δοθεί στο studio προκειμένου να βγει κάτι εφάμιλλο με τις παραγωγές της δεκαετίας του 70 και του 80,” είχαμε γράψει στα άλμπουμ του μήνα. Πράξε αναλόγως.

Δες το εδώ.

The Bourne Legacy – HD

16,99 ευρώ

Ο νέος Born όπως τον ενσαρκώνει ο Τζέρεμι Ρένερ που από πολλούς θεωρείται ο επόμενος μεγάλος action star. Η τριλογία που προηγήθηκε με το Matt Damon ήταν ούτως ή άλλως η ποιοτικότερη των ταινιών δράσης και εδώ η παράδοση συνεζεται με κάποιον ξεχασμένο πράκτορα του προγράμματος Treadstone. Yeaaaah!

Δες το εδώ.

The Great Gatsby

12,99 ευρώ

Η κλασσική νουβέλα του F. Soctt Fitzgerald σε audiobook. Εντάξει δεν είναι πολύ συνηθισμένο εδώ στην Ελλάδα αλλά  είναι ένας φανταστικός τρόπος να έρθεις σε επαφή με τη λογοτεχνία, με μια συγκεκριμένη γλώσσα και ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο. Πάλι δείχνεις επίπεδο.

Δες το εδώ.

Taxibeat

Free

Μη φοβάσαι δε θα σε πει cheapy. Παρόλο που είναι free θα της δείξεις ότι σε νοιάζει να γυρνάει τα βράδια ασφαλής. Πέραν αυτού, είναι το πιο πετυχημένο ελληνικό app και πιθανότατα το μεγαλύτερο ελληνικό success story εδώ και αρκετά χρόνια.

Δες το εδώ.