ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
SPONSORED

Τι είναι το δίκτυο ViaLider;

Η Michelin απο το 2018 έχει ξεχωρίσει τα κορυφαία & ποιοτικότερα καταστήματα ελαστικών στην ελληνική αγορά δημιουργώντας το δίκτυο ViaLider που αποτελείται απο 40 Σημεία Πώλησης σε όλη την Ελλάδα.Το δίκτυο των καταστημάτων βρίσκεται στο www.vialider.gr.

Το δίκτυο ViaLider ξεκίνησε στην Ισπανία το 1996 όταν η Michelin Ισπανίας δημιούργησε ένα δίκτυο με τα καλύτερα καταστήματα ελαστικών στην Ισπανική αγορά. Το δίκτυο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει τη δραστηριότητά του έως σήμερα.

Στην Ελλάδα συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες οδηγούς.

Στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες, ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Όραμα των ανθρώπων του ViaLider είναι να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε μία μοναδική εμπειρία. Στα σημεία εξυπηρέτησης του δικτύου, οι οδηγοί θα μπορούν να συνομιλήσουν και να συμβουλευτούν ειδικούς, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ παράλληλα θα αισθάνονται ήσυχοι ότι το όχημά τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Ως μέλη του δικτύου ViaLider, κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν τα καταστήματα ViaLider απο τα υπόλοιπα σημεία πώλησης ελαστικών είναι ότι:

◦ Όλα τα καταστήματα ViaLider έχουν λάβει πιστοποίηση απο τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποιήσεων TUV Austria Hellas ως προς την τεχνική τους κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφανεία τους απέναντι στον καταναλωτή
◦ Τα καταστήματα Vialider είναι πιστοποιημένα απο τη Michelin ως προς την τήρηση αυστηρών ποιοτικών πρότυπων με βάση τα οποία θεωρεί ο όμιλος Michelin ότι πρέπει να λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ελαστικών
◦ Η Michelin προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

• Οι παραπάνω ενέργειες εγγυώνται την εξυπηρέτηση των καταναλωτών με αξιόπιστο & απολύτως επαγγελματικό τρόπο παρέχοντάς την υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση που μπορεί να λάβει ένας καταναλωτής σε ένα κατάστημα πώλησης ελαστικών