SEX

Τι εννοείς δεν έχεις δει ποτέ πορνό μαζί με την κοπέλα σου;

Όπως όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, έτσι και η παρακολούθηση μια αισθησιακής ταινίας γίνεται καλύτερη με τη σωστή παρέα.

Έχουμε συνηθίσει, όποτε οι λέξεις πορνό και κοπέλα μπαίνουν στην ίδια πρόταση, η κατάληξη να μην είναι και η καλύτερη.

Μερικά πρόχειρα παραδείγματα: “Έβλεπα πορνό χθες και μπήκε η κοπέλα μου στο δωμάτιο. Ακόμα δεν μου μιλάει” ή “Έδωσα τον υπολογιστή χθες στην κοπέλα μου και βρήκε τον φάκελο με τα πορνό. Παραλίγο να τον σπάσει”. Όχι, δεν έχουν τύχει σε μένα, μου τα έχουν διηγηθεί κάτι φίλοι. Δεν τους ξέρεις, είναι απ’ το χωριό.

Εν έτει 2015, σχεδόν 2016, η παρακολούθηση πορνό αντιμετωπίζεται ακόμη σαν το υπέρτατο ταμπού. Οι άντρες μεταξύ τους μπορεί να συζητάνε (επιτέλους) ελεύθερα για τις αγαπημένες τους “απαγορευμένες” διευθύνσεις, τις πρωταγωνίστριες και τα είδη που απολαμβάνουν, όταν όμως βρίσκονται μπροστά σε γυναίκες, και ειδικά στις κοπέλες τους, ξαφνικά παριστάνουν ότι πρώτη φορά στη ζωή τους ακούν την λέξη πορνό και προφανώς όλοι οι ιοί που έχουν γεμίσει τον υπολογιστή τους προήλθαν από επισκέψεις στη κεντρική σελίδα του National Geographic.

Έλα παιδιά, ήρθε η ώρα να το πάρουμε χαμπάρι. Όλοι ξέρουν ότι μας αρέσει να βλέπουμε που και που καμιά τσόντα. Ναι, το ξέρουν και οι συνάδελφοί σου. Το ξέρουν κι οι φίλοι σου. Το ξέρουν κι οι γονείς σου, αλλά αυτό καλύτερα να μην το συζητήσουμε. Και ναι, φυσικά το ξέρει κι η κοπέλα σου.

Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμος για τόσες αλήθειες, όμως τώρα που πήραμε φόρα, ας μοιραστώ μια ακόμα. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι έστω κι από περιέργεια, έχει παρακολουθήσει μια φορά στη ζωή της πορνό και η κοπέλα σου. Που πίστέψέ με, συνήθως δεν είναι ούτε μια αυτή η φορά, ούτε προήλθε μόνο από περιέργεια.

Ευτυχώς δεν ζούμε πια στη δεκαετία του 1950 και μπορείς αυτά τα θέματα να τα συζητήσεις ανοιχτά μαζί της. ΟΚ, δεν θα τα συζητήσεις από το πρώτο ραντεβού, προφανώς. Δεν μπορώ να φανταστώ μια γνωριμία που ξεκινά με το διάλογο “Τι δουλειά κάνεις; Μάλιστα. Και για πες, καμιά τσοντούλα βλέπεις;” να προχωράει, όσο κι αν έχει απελευθερωθεί η κοινωνία μας.

 

Γιατί να λιώνετε δηλαδή σε δεκάωρους μαραθώνιους σειράς και να μην βλέπετε ούτε μισή ώρα πορνό; Κάθε ώρα είναι διαφορετική και θέλει και το κατάλληλο θέαμα.

Πώς θα το φέρεις στην κουβέντα

 

Επαναλαμβάνω, μια πρόταση για κοινή προβολή ταινίας πορνό, πρέπει να έρθει και την κατάλληλη χρονική στιγμή στην πορεία της σχέσης. Όταν νιώσεις ότι εσύ και η κοπέλα σου βρίσκεστε πλέον σε ένα σημείο όπου έχει αναπτυχθεί άνεση μεταξύ σας και είναι δύσκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις, μπορείς απλά να την ρωτήσεις, αν έχει παρακολουθήσει ποτέ πορνό κι αν της άρεσε. Ανάλογα με την απάντηση και κυρίως, το ύφος της (sense the tone dude, always sense the tone), μπορείς να της προτείνεις να παρακολουθήσετε μαζί, αρχικά απλώς για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Αν πάει καλά, τότε δεν αποκλείεται να αποκτήσετε μια νέα αγαπημένη συνήθεια.

Tip: Τρομερή σημασία παίζει το timing. Αν της προτείνεις να δείτε μαζί μια ταινία πορνό όταν βρίσκεστε σε πιο ιδιαίτερες στιγμές, οι πιθανότητες να δεχτεί αυξάνονται δραματικά. Αν της το προτείνεις όσο προετοιμάζει μια σημαντική παρουσίαση για τη δουλειά, όχι απλά θα αρνηθεί, αλλά θα σε κοιτάξει σαν βλαμμένο. Και θα έχει και δίκιο.

Τι να αποφύγεις

 

Δεν ξέρω ποιο είδος πορνό σου αρέσει να βλέπεις, ούτε μου πέφτει λόγος εδώ που τα λέμε. Γούστα είναι αυτά, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε. Καλό θα είναι ωστόσο, ιδιαίτερα τις πρώτες φορές που θα παρακολουθήσεις πορνό με την κοπέλα σου, να προτιμήσεις όσο πιο συμβατικά και ασφαλή θεάματα μπορείς και να αποφύγεις τα πολύ προχωρημένα και παράξενα. Κρίμα είναι να είστε έτοιμοι να περάσετε ένα όμορφο βράδυ και να την τρομάξεις επιλέγοντας μια αισθησιακή ταινία με πρωταγωνιστές 5 νάνους. Όταν με το καλό δείτε μαζί 2-3 ταινίες και το πράγμα αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του, τότε μπορείς να ανεβάσεις λίγο το επίπεδο και να τολμήσεις το κάτι παραπάνω. Τους νάνους πάντως, καλό θα είναι τους αποφύγεις. Για πάντα.

Τι θα κερδίσεις

 

Τα κέρδη από την περίπτωση που το όλο σχέδιο “βλέπω πορνό μαζί με την κοπέλα μου” στεφθεί με επιτυχία είναι πολλαπλά.

 

Η κοινή παρακολούθηση πορνό όμως, δεν αποκλείεται να κάνει καλό και στη σεξουαλική σας ζωή. Βλέποντας μια ταινία, θα συζητήσετε για πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς στο κρεβάτι σας, θα καταλάβεις τι της αρέσει και τι όχι και θα απενοχοποιήσετε αρκετές καταστάσεις. Θα μειωθούν τα ταμπού και θα αποκτήσετε ένα πολύτιμο βοήθημα για τις στιγμές που χρειάζεστε ένα μικρό “σπρώξιμο στην πλάτη” για να πάρετε μπροστά ως ζευγάρι. Μια σεξουαλική αφύπνιση βρε αδερφέ. Ίσως μπουν και τα θεμέλια για τη δημιουργία του δικού σας, ιδιωτικού, σπιτικού πορνό. Γιατί να βλέπετε δηλαδή συνέχεια άλλους; Τι τα έχουμε τα κινητά με κάμερες;

Ακόμη, θα σταματήσεις επιτέλους να ντρέπεσαι για το γεγονός ότι έχεις στην κατοχή σου πλούσιο πορνογραφικό υλικό και να το απολαμβάνεις στα κρυφά λες και είσαι ακόμα στην εφηβεία. Εντάξει, μην το πας και στο άλλο άκρο βέβαια κι αρχίσεις να βλέπεις πορνό για να συνοδεύσεις το μεσημεριανό σου. Μέτρον άριστον παιδιά.

Τι θα χάσεις

 

Όπως κατάλαβες, τα κέρδη από μια τέτοια πρωτοβουλία είναι αρκετά και σημαντικά. Οι απώλειες απ’ την άλλη, είναι εμφανώς μικρότερες σε έκταση. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, είναι κάποιες άβολες στιγμές που αναμφίβολα μπορεί να προκύψουν, όταν ο σεναριογράφος έχει κέφια κι η ταινία πάρει μια λίγο παράξενη τροπή. Το πόσο άβολη θα είναι αυτή η στιγμή, εξαρτάται βέβαια απ’ το κάθε ζευγάρι. Όση αμηχανία κι αν προκύψει πάντως, μπορεί να διακοπεί απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ένα μειονέκτημα ακόμα, αφορά το ρεαλισμό της ταινίας πορνό, όπου παρακολουθείς συνήθως “τέλεια” και προικισμένα ζευγάρια να επιδίδονται σε στάσεις με χορευτικές ικανότητες που θα ζήλευε κι ο Νουρέγιεφ.  Πράγματα τα οποία μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε δηλαδή πως κάτι κάνετε λάθος. Μην ανησυχείς καθόλου, ο ρεαλιστικός τρόπος και τα ρεαλιστικά σώματα είναι τα δικά σας. Τα άλλα γίνονται μόνο σε ταινίες και κάποια απ’ αυτά θα έπρεπε να προειδοποιούν “do not try this at home”.

Το συμπέρασμα: Φαντασίωση εναντίον πραγματικότητας

 

Αν περίμενες ότι βλέποντας λίγο (ή και πολύ) πορνό με το κορίτσι σου, θα ξεκλειδώσεις την πόρτα για τον κήπο της Εδέμ και ξαφνικά από ένα βαρετό και συμβατικό σεξουαλικά ζευγάρι θα μεταμορφωθείτε σε Ρόκο Σιφρέντι και Σάσα Γκρέι, φοβάμαι ότι έκανες λάθος.

Αν υπάρχει η προδιάθεση για πειραματισμούς, τότε το βήμα παραπάνω θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Αν τα πράγματα στο κρεβάτι σας όμως θυμίζουν τη φλόγα που έχει ένα ζευγάρι συνταξιούχων παντρεμένο εδώ και 50 χρόνια, τότε μια ταινία πορνό δεν θα αναστήσει τη σχέση σας. Το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι δώσει την απαραίτητη ώθηση.

Η ατάκα “μωρό μου έλα να δοκιμάσουμε κι αυτό το παράξενο πράγμα που είδαμε στην ταινία” δεν ακούγεται όσο συχνά νομίζεις, ούτε είναι η μόνη πιθανή κατάληξη της παρακολούθησης μια ταινίας πορνό με την κοπέλα σου. Μακάρι να έρθει, αλλά δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Το ζητούμενο είναι να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ, να έρθετε πιο κοντά και να απενοχοποιήσετε καταστάσεις που ανάμεσα σε ζευγάρια δεν θα έπρεπε να αποτελούν ταμπού. Όπως άλλωστε τίποτα δεν θα πρέπει να αποτελεί ταμπού σε ένα ζευγάρι. Αν βάλει και τη σπίθα ώστε η φλόγα της σχέσης να ανάψει για τα καλά, ακόμα καλύτερα.

 

Είτε πετύχει το πείραμα άλλωστε, είτε αποτύχει, κανείς δεν σε εμποδίζει απ’ το να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πορνό και μόνος σου. Αυτό που θα έχεις σίγουρα κερδίσει, είναι ότι πλέον, θα το κάνεις ανοιχτά, χωρίς ψέμματα στο κορίτσι σου και ντροπές.