SEX

Τι κάνει το κορίτσι σου όσο εσύ βλέπεις Μουντιάλ;

Αναλύουμε τα πιθανά σενάρια απασχόλησης της κοπέλας σου την ώρα που είσαι κολλημένος στην οθόνη της τηλεόρασης.

Έχουμε περάσει προ πολλού την εποχή που τα κορίτσια δεν ασχολούνται καθόλου με την μπάλα και τα κλισέ τύπου “η μπάλα είναι μόνο για τους άντρες”. Αλλά δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα το ότι η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που θα στηθούν τελικά μπροστά από την οθόνη για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Μουντιάλ, είναι άντρες.

 

Η Δέσποινα Βανδή σε είχε προιδεάσει εν έτει 2001 για το τι κάνει μόνη της μες στο σαλόνι της όταν εργάζεσαι. Όχι ότι δεν το φανταζόσουν. Δεκατρία χρόνια μετά και σε μία πιο ποδοσφαιρική βερσιόν, ανιχνεύουμε τι μπορεί να κάνει το κορίτσι σου όσο εσύ είσαι κολλημένος στην μπάλα.

Αφορμή στάθηκε ένα πρόγραμμα εκπτώσεων που είδαμε να εφαρμόζει το Pennie, τόσο στα καταστήματά του όσο και online, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Μπάλα εμείς, ψώνια τα κορίτσια. Λογικό.

 

Πάμε να δούμε τι πιστεύουμε ότι κάνει το κορίτσι σου όσο βλέπεις μπάλα.

Έχει βγει με τις φίλες της

Πιθανότητα: 35%

Όχι για να σου κάνει αντίποινα, μην είσαι κομπλεξικός. Έχει βγει γιατί είναι μια υπέροχη συγκυρία στην οποία οι αντροπαρέες είναι μαζεμένες να δουν την μπάλα και τα κορίτσια έχουν την τρανή ευκαιρία να συντονιστούν και να πάνε για ένα ποτό στον Κύριο. Και ένα στο Tiki. Άντε κι άλλο ένα στο Alobar. Λες και τα βράδια που έχει εκείνη κανονίσει να δει τις φίλες της ή τους δικούς της δεν παίρνεις αμέσως τους κολλητούς σου να βρεθείτε.

Μαγαρίζει τα σεντόνια με κάποιον άλλον

 

Πιθανότητα: 5%

Εδώ προφανώς και δεν φταίει η μπάλα αλλά η σχέση σας γενικότερα. Δεν κυλιέται στα σεντόνια του άλλου επειδή εκείνος δεν βλέπει μπάλα. Το να είναι αυτό το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων είναι πιθανό. Το να έχεις γραμμένη την κοπέλα σου κάθε βράδυ για έναν ολόκληρο μήνα δεν το λες και σωστή συμπεριφορά. Κι αν την παραμελείς και την υπόλοιπη χρονιά που δεν έχει μπάλα, αυτό το 5% στην περίπτωσή σου μάλλον αυξάνεται.

Είναι έξω και ψωνίζει για να ανέβει λίγο

Πιθανότητα: 20%

Μεγάλο γιατρικό τα ψώνια και όχι μόνο για τις γυναίκες. Οι αγορές σε κάνουν να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Κι αφού εσύ είσαι σπίτι αφοσιωμένος στο χόμπι σου, είναι εκείνη έξω αφοσιωμένη στο δικό της. Είτε αγοράζει όμορφα χρωματιστά καλοκαιρινά φορέματα που της πάνε πολύ, είτε ανανεώνει φουλ τη διάθεσή της και το σπίτι σας αγοράζοντας νέα σεντόνια, κουρτίνες, παπλώματα για το χειμώνα και πετσέτες κάθε λογής.

Κοιμάται

 

Πιθανότητα: 25%

Εδώ μιλάμε για κορίτσι μάλαμα. Ξεκάθαρο δείγμα κοπέλας που δεν ήθελε να δει την μπάλα αλλά έμεινε εκεί στο πλευρό σου να σου κάνει παρέα. Πιθανότατα να σε φρόντισε κιόλας φτιάχοντάς σου κάτι ωραίο να φας. Στο πρώτο εικοσάλεπτο απασχολήθηκε με τις θεωρίες σου για το παιχνίδι και να χαζεύει τους ποδοσφαιριστές της Ιταλίας. Ε μετά από λίγο βαρέθηκε (εδώ που τα λέμε το Ιράν – Νιγηρία δεν το λες και ματσάρα), πήρε τον σκύλο αγκαλιά, έριξε από πάνω της και ένα πολύχρωμο κουβερλί γιατί μια δροσιά το βράδυ την έχει και ξάπλωσε στα πόδια σου να κοιμηθεί. Μη σας λέω μη μιλάτε και τέτοια.

Βλέπει την μπάλα φανατικά μαζί σου

Πιθανότητα: 10%

Μην το γελάς καθόλου. Είναι σίγουρο ότι στην παρέα σου υπάρχει ένας ο οποίος βλέπει τα παιχνίδια μαζί με την κοπέλα του. Κι αυτό όχι γιατί εκείνη δεν θέλει να τον αφήσει λεπτό από το βλέμμα της αλλά γιατί της αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο και μην σου πω ενδιαφέρεται και λίγο περισσότερο από εσένα για το αποτέλεσμα. Μην παραξενευτείς αν την δεις στο γκολ να κρεμιέται από την κουρτίνα.

Ετοιμάζει σνακ για να φας με τους φίλους σου

 

Πιθανότητα: 5%

Σιγά μην κάνει και refill τις κοακόλες σας. Μόνο η Έλενα Παπαβασιλείου τα κάνει αυτά και μάλιστα στις διαφημίσεις. Αν δεις το κορίτσι σου να σκίζεται για να περιποιηθεί εσένα και τους φίλους σου, να σηκωθείς να την βοηθήσεις. Γαϊδούρι. Δεν θα πάθεις τίποτα να χάσεις 5 λεπτά από το Μουντιάλ.