SEX

Τι λέει η αγαπημένη σου στάση για εσένα;

Στην ηλικία που έχεις φτάσει, όχι απλά τις έχεις δοκιμάσει πια όλες, αλλά έχεις καταλήξει και ποιες είναι οι αγαπημένες σου. Τι λέει, όμως, για τον χαρακτήρα σου η αγαπημένη σου στάση;

Παρά την αναβάθρα από ψυχολογικά, οικονομικά, κοινωνικά και τόσα άλλα εμπόδια που έχει στήσει η γενικότερη κατάσταση της χώρας στην κρεβατοκάμαρά σου, εμείς εδώ στο ONEMAN σου ευχόμαστε ολόψυχα η σεξουαλική σου ζωή να γνωρίζει άνθιση, τουτέστιν να κάνεις πολύ, χορταστικό, περιπετειώδες , πυροτεχνηματικό σεξ κάθε μέρα. Basta, λόβερ. Kάνε μια στάση για να πάρει μια ανάσα και το κορίτσι σου και για να μάθεις κι εσύ τι μπορεί να δείχνει για σένα η στάση που προτιμάς στο σεξ.

Ο άντρας ιεραπόστολος

Οι άντρες που προτιμούν την ιεραποστολική στάση χωρίζονται σε δύο άκρως αντίθετες κατηγορίες. Από την μια έχουμε τους βαθιά ρομαντικούς, που όχι, δεν κάνουν σεξ, κάνουν έρωτα, και μπορούν να σε ζαλίσουν με τις ώρες εξηγώντας σου την διαφορά. Μιλάμε για τον τύπο που την ώρα της πράξης θέλει να μας κοιτάζει βαθιά στα μάτια όπου -όπως του είπαν χίλια συν ένα κλισέ- καθρεφτίζεται η ψυχή μας, μέχρι να αλληθωρήσει (ο τύπος, όχι η ψυχή μας). Και από την άλλη έχουμε τους διεκπεραιωτικούς, που βασικά περαστικοί ήταν και είπαν να κάνουν τη γυμναστική τους, δηλαδή τον τύπο που κοιτάζει ανέκφραστος τον τοίχο ή το κομοδίνο, ενώ παράλληλα σκέφτεται πως του άξιζε καλύτερο φινάλε του Breaking Bad. Σε κάθε περίπτωση τα δύο πράγματα που σίγουρα ισχύουν είναι πως α) θες να έχεις τον έλεγχο και β) βαριέσαι. Θέλεις να είσαι από πάνω μεν, δε θες και να το παρακουράσεις το θέμα δε. Οι έρευνες υπορθεματίζουν πως μάλλον είσαι ολίγον κότα, όχι μόνο στο σεξ αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν σου αρέσει να ξεφεύγεις από την ρουτίνα σου και είσαι γενικότερα ψιλοσυντηρητικός. Δεν την βρίσκεις με το ρίσκο και προτιμάς να παίζεις by the book. Παραδέξου το, παραγγέλνεις την ίδια πίτσα τα τελευταία 15 χρόνια.

 

Ο άντρας οπισθοφυλακή

Στα τέσσερα, στα τρία ή στα δύο, δεν έχει σημασία, αρκεί να βρίσκεσαι όπισθεν του αντικείμενου της ηδονής σου. Γιατί; Καταρχήν γιατί όπως λέει ο τίτλος είσαι λάτρης των οπισθίων και πιστεύεις ότι τα γυναικεία οπίσθια είναι ό,τι καλύτερο εποίησε η φύση μετά την μπύρα και τα μπέργκερ. Αρνείσαι συστηματικά να ολοκληρώσεις το ερωτικό έργο σου, αν δεν τα έχεις στο οπτικό σου πεδίο για έμπνευση, σαν ολοστρόγγυλη μούσα. Και φυσικά ξέρεις καλά πως στη στάση αυτή επιτυγχάνεις βαθύτερη διείσδυση, προς μεγάλη χαρά και των δύο σας. Παρά τη βαθιά διείσδυση, είμαστε ακόμη στην επιφάνεια. Πάμε στα βαθύτερα. Μιλάμε για τη στάση στην οποία είσαι κυρίαρχος του παιχνιδιού. Σου αρέσει να υποτάσσεις το θηλυκό κι αυτό βγάζει από μια μπρουτάλ γοητεία έως μία σεξιστική οπτική για τον έρωτα, καθώς και μια τάση εξευτελισμού του άλλου φύλου – ας ελπίσουμε με την καλή έννοια. Βέβαια όλα αυτά καθόλου δεν θα σε ενοχλούσαν ως διαπιστώσεις αν δεν έκρυβαν, σε πολλές περιπτώσεις, και μια μεγάλη ανασφάλεια. Καταρχήν ανασφάλεια για την εμφάνισή σου, αφού αυτή είναι μία από τις στάσεις που το κορίτσι όχι απλώς δεν σε βλέπει, αλλά ούτε σε μυρίζει, ούτε σε αγγίζει. Τη στάση αυτή, όμως, φαίνεται να επιλέγουν και οι ωραίοι που καμία ανασφάλεια εξωτερικής εμφάνισης δεν έχουν, νιώθουν, όμως, την ανάγκη να υποτάξουν το ταίρι τους γενικά και αρπάζουν στο σεξ την ευκαιρία για να το κάνουν. Σε υποτιμά μπροστά σε άλλους; Είναι πιο επιτυχημένη από σένα επαγγελματικά; Δεν σε αφήνει να αρθρώσεις επιχείρημα στους τσακωμούς σας; Ένα doggy-style σεξ επαναφέρει την ισορροπία στη σχέση, με εσένα ξανά Alpha Male και εκείνη σκέτο, υποταγμένο doggy. Έστω γι’ αυτά τα 10 λεπτά, το κεφάλι της χτυπά στο κεφαλάρι συντονισμένα με το χειροκρότημα που ακούγεται μέσα στο κεφάλι σου.

 

Ο άντρας μικρό μου πόνι

Αν προτιμάς εκείνη από πάνω, σε αντίθεση με τους λάτρεις της προηγούμενης στάσης, εσύ δεν είσαι μπάτμαν (εκ του butt man, βεβαίως) αλλά breast man. Δεν μπορείς να κατανοήσεις όλους τους υπόλοιπους: ποιος άντρας δε θέλει να παρακολουθεί από τόσο κοντά δύο γυναικεία στήθη που ανεβοκατεβαίνουν ρυθμικά και κάθε τόσο ξεκουράζονται πάνω στο πρόσωπό του; Πέρα από την υπέροχη θέα που σου προσφέρει, η στάση αυτή δίνει στο κορίτσι τον απόλυτο έλεγχο. Κι αυτό -καλά το μάντεψες, πονηρέ- είναι το κλειδί για την ψυχοσύνθεσή σου. Καταρχήν, είσαι τεμπέλης. Το πιθανότερο είναι ότι δεν σου αρέσει γενικότερα να κουράζεσαι, δεν ξέρεις τι σημαίνει «χειρονακτική εργασία», το γυμναστήριο είναι ένα κτήριο που στεγάζει ωραίους μεν, χαζούς δε. Εκτός από τεμπέλης όμως, οι έρευνες λένε ότι είσαι και κακομαθημένος: τα θέλεις όλα έτοιμα και στο πιάτο, κι όπως ακριβώς δεν σε ενδιαφέρει ότι το κορίτσι σου έχει κάψει τους τετρακέφαλούς της για να δει άσπρη μέρα, μάλλον και στην υπόλοιπη ζωή σου ψάχνεις εκείνους που θα κάνουν όλη τη δουλειά, ώστε να απολαμβάνεις εσύ αραχτός το credit. Αν την έχεις πείσει κι από πάνω όταν την θες από πάνω για να την καμαρώνεις είσαι και μέγας διπλωμάτης. Τεμπέλης, κακομαθημένος αλλά διπλωμάτης και καταφερτζής, μην ανησυχείς, είσαι ο μέσος Έλληνας.

Ο άντρας μικρό μου πόνι βλέπω τις πατούσες σου

Εδώ μιλάμε για τον κακομαθημένο τεμπέλη της προηγούμενης στάσης, που όμως προτιμάει να βλέπει οπίσθια αντί για στήθος. Έχοντας αναλύσει τα επιμέρους στοιχεία αυτής της στάσης, αν έχεις καταφέρει να την έχεις μόνιμα να χοροπηδάει πάνω σου έχοντας στο οπτικό της πεδίο το EXPEDIT σύνθετο απέναντι και τις πατούσες σου, να την παντρευτείς. Στην τελική, ποια έχει κοπιάσει πιο πολύ για το στεφάνι της;

 

Ο άντρας κουταλάκι

Πρόκειται για στάση ιδιαίτερα δημοφιλή στα ηλικιωμένα ζευγάρια (κάτι πρέπει να σου πει κι αυτό), στην οποία είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι, αγκαλιά, ρομαντικά. Συγχαρητήρια, βάσει των προηγούμενων αναλύσεων είσαι και ανασφαλής, διότι δεν θέλεις να σε βλέπει, και τεμπέλης, διότι κουνάς τα απολύτως απαραίτητα. Παρόλα αυτά, σου αξίζει ένα μπράβο γιατί τουλάχιστον βρήκες μια σπάνια περίπτωση γυναίκας που σου ταιριάζει. Σύμφωνα με σχετική έρευνα στο ωραίο φύλο, η στάση κουταλάκι δεν είναι δημοφιλής ούτε στον ύπνο τους, πόσο μάλλον στο σεξ. Άρα, προφανώς ανακάλυψες μια εξίσου βαριεστημένη μ’ εσένα, που δεν την πειράζει καθόλου να παρατηρεί το HYMNES κομοδίνο σου, όση ώρα την έχεις σχεδόν ακινητοποιημένη. Αν δες της αρέσει εξίσου με εσένα η στάση αλλά την ανέχεται, παίζει να μιλάμε για μια γυναίκα που δεν θέλει να ασχολείται ιδιαίτερα μαζί σου και κάνει σεξ μαζί σου χαριστικά για τους δικούς της, ποταπούς συνήθως, λόγους. Είσαι ευκατάστατος; Είσαι αφεντικό στην εταιρία που δουλεύει; Είσαι κριτής στο talent show που συμμετέχει; Αναρωτήσου.

Ο άντρας πορνοστάρ

Έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν για σένα, εραστή του σέλιλοιντ. Δεν έχεις μία αγαπημένη στάση, αλλά δοκιμάζεις όσο περισσότερες προλαβαίνεις κάθε φορά που κάνεις σεξ. Το αποτέλεσμα είναι να θυμίζεις κάτι μεταξύ παλαιστή και αθλητή της ενόργανης, γεγονός που ναι μεν σου έχει χαρίσει καλοσχηματισμένο κορμί αλλά έχει στερήσει και σε σένα και σε εκείνη την πραγματική απόλαυση του σεξ. Δεν θέλουμε να το μάθεις από εμάς αλλά συνήθως πίσω από αυτή την εμμονή με το σώμα σου και τον εντυπωσιασμό με την ποικιλία και την ευλυγισία σου, κρύβονται άλλου τύπου ανασφάλειες, σχετικά με το πόσο επαρκής είσαι – ό,τι κι αν καταλαβαίνεις από αυτό. Αν μετατρέπεις κάθε συνεύρεση σε υπερθέαμα του Cirque du Soleil, ενδέχεται να φοβάσαι ότι δεν θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις το κορίτσι σου με την απλότητά σου και με το ποιος πραγματικά είσαι.

Ο άντρας ελέφαντας, γάτα, λωτός κλπ

Αν είσαι λάτρης των ταντρικών στάσεων τις οποίες ο μέσος άντρας έχει δει μόνο στην εικονογράφηση του Kama Sutra για να γελάσει με τους κολλητούς του, είσαι κατά βάθος ένας εραστής του πνεύματος, όχι της Μαρίας. Το σεξ δεν είναι για σένα αυτοσκοπός. Αυτό που ζητάς είναι να ενωθούν τα κορμιά σας σε ένα ανώτερο ψυχοπνευματικοσωματικό επίπεδο, κι ας χρειαστεί να φλερτάρεις με το λουμπάγκο και τη ρήξη χιαστού για να το καταφέρεις. Δεν θα αμφισβητήσουμε τους ιερούς σκοπούς και το ανώτερο ζεν επίπεδό σου, μα δεν θα κατηγορήσουμε και την Μαρία αν στα μισά της πράξης βαρεθεί και φύγει.