ΣΧΕΣΕΙΣ

Κι αν το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι ΟΚ;

Η διάσημη TikToker Eve είπε μία προσωπική ιστορία ξεσηκώνοντας μεγάλη συζήτηση στο ίντερνετ που όμως στο τέλος αποδείχθηκε χωρίς ουσία. Το ζήτημα βρίσκεται αλλού.

Πρόσφατα μία γυναίκα από την Καλιφόρνια ονόματι Eve τράβηξε την προσοχή περισσότερων από 30 εκατομμυρίων ανθρώπων αφού μίλησε για τη σημασία του να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού. Μάλιστα έχει μία προσωπική ιστορία για να υποστηρίξει το hot take της.

Η ιστορία αυτή αφορούσε την ερωτική της περιπέτεια με έναν τύπο με τον οποίο έβγαινε ραντεβού και τελικά έκανε σεξ μετά από 15 ραντεβού. Είχαν γνωριστεί πολύ καλά και όλα έμοιαζαν να είναι ΟΚ.

Τελικά, φάνηκε ότι δεν ταίριαζαν πολύ στη σεξουαλική πράξη καθώς εκείνος είχε μία πολύ περίεργη εκδοχή του dirty talking στο μυαλό του. Μία χαρακτηριστική ερώτηση που αναφέρει η ίδια είναι το «θες να σε αφήσω έγκυο;».

Η Eve τόνιζε ξανά και ξανά ότι δεν κάνει kink shame ως προς τις επιλογές του καθένα στο σεξ. Στην πραγματικότητα, βέβαια, το να λες ότι δεν κάνεις κάτι δεν σημαίνει ότι όντως δεν το κάνεις.

Όπως και να έχει, το point που ήθελε να καταδείξει είναι ότι μπορείς να σπαταλήσεις εβδομάδες ή και μήνες με κάποιον άνθρωπο για να καταλάβεις στο τέλος ότι δεν ταιριάζετε καθόλου στο πιο βασικό. Έστω, σε ένα από τα πιο βασικά μίας ερωτικής σχέσης.

Μιλώντας για το σεξ στο πρώτο ραντεβού

Όπως είναι φυσικό, αυτό της το βίντεο ξεσήκωσε αντιδράσεις. Πολλοί διαφώνησαν με τη θεωρία αυτή τονίζοντας τα γνωστά επιχειρήματα που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά. Κάποιοι άλλοι πήραν το μέρος της επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τα επιχειρήματα της Eve. Και οι δύο πλευρές είχαν από ηλίθια έως ουσιαστικά points.

Αυτό που ξέχασαν και οι δύο, όμως, είναι ότι δεν έχει κανένα νόημα το «πρέπει» είτε είναι προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση. Ο κάθε άνθρωπος κινείται με βάση τις προσωπικές του επιθυμίες και επιλογές.

Ή όπως το θέτει και ένα σχόλιο στο Buzzfeed πιο σωστά από όλους: «κάντε σεξ όταν είναι σωστό και για τους δύο, είτε είναι το πρώτο ή το εκατοστό ραντεβού. Μην ακολουθήσετε ποτέ τα timelines που σας θέτει οποιοσδήποτε άλλος για κάτι που είναι τελικά τόσο προσωπικό».