Δημήτρης Βέργης
LIFE
SPONSORED

Το απόλυτο date night in είναι εφικτό και χωρίς να μαγειρέψεις

Για το φαγητό σου θα φροντίσει το BOX. Για τα υπόλοιπα, θα πρέπει να καταβάλεις κάποια προσπάθεια.

Το κλισέ είναι γνωστό σε όλους. Κανονίζεις το τέλειο date night στο σπίτι με το κορίτσι σου, είτε επειδή γιορτάζετε κάποια επέτειο, είτε επειδή απλά θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα του Netflix. Γιατί όταν λέμε date night, δεν εννοούμε να κάτσετε στον καναπέ με τις πιτζάμες και να βλέπετε τηλεόραση. Το date night in, απαιτεί κάποια προετοιμασία, το κατάλληλο ντύσιμο και τον απαραίτητο ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα.

Σίγουρα, το ιδανικό σενάριο προϋποθέτει και να μαγειρέψεις για το κορίτσι σου. Να επενδύσεις το χρόνο, την προσπάθεια και το μεράκι και να φτιάξεις εσύ όσα της προσφέρεις στο τραπέζι του δείπνου σας. ΟΚ. Επειδή η ζωή όμως δεν είναι ταινία και επειδή το να βρεις το χρόνο να μαγειρέψεις, ειδικά ένα βράδυ καθημερινής, πολλές φορές μοιάζει αδύνατο, υπάρχει μια λύση που θα σε βοηθήσει να μη χάσεις τίποτα από τη μαγεία και τον ρομαντισμό της στιγμής.

Το ΒΟΧ, το νέο food delivery app, θα σε βοηθήσει να βρεις φαγητό από μια πληθώρα επιλογών, ενώ κάθε παραγγελία επιβραβεύεται με πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις για τις επόμενες παραγγελίες σου, δωροεπιταγές από κορυφαίες εταιρείες όπως ΕΚΟ, Funky Buddha, Intersport, Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Attica, notos & notos home ακόμα και σε MB για το κινητό σου αν είσαι συνδρομητής COSMOTE.

Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου και να επιλέξεις το σωστό μέρος για να παραγγείλεις, με βάση πάντα και το γούστο του κοριτσιού. Στο BOX μπορείς να δημιουργήσεις το προσωπικό σου “γευστικό” προφίλ ή στην προκειμένη περίπτωση το προφίλ της αγαπημένης σου και να παραγγείλεις το κατάλληλο φαγητό που θα ικανοποιήσει τους ουρανίσκους και των δυο σας.

date night BOX Δημήτρης Βέργης

Για να μην χάσεις μάλιστα την αίσθηση του σπιτικού και του ρομαντικού, μπορείς να βάλεις τα φαγητά σε πιάτο και αν είσαι και τέτοιος τύπος, να υποκριθείς ότι πέρασες ολόκληρη τη μέρα στην κουζίνα μαγειρεύοντας. Δεν υιοθετούμε, εμείς δεν είμαστε τέτοιοι τύποι.

date night BOX Δημήτρης Βέργης

Πρόσεχε βέβαια, με το BOX η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη κι αν το κορίτσι σου το ξέρει αυτό, θα πρέπει κάπως να αντισταθμίσεις την έλλειψη προσπάθειας. Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ας πούμε, είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα για να χαλαρώσει το κλίμα, μαζί με λίγη σαμπάνια.

date night BOX Δημήτρης Βέργης

Για το πώς θα κυλήσει η κουβέντα για να μην είναι ένα βαρετό βράδυ που κοιτάζεστε αμήχανα, δυστυχώς δεν υπάρχει app ακόμα, θα πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου.